Egyedi méretű polisztirol tábla

Egyedi méretű polisztirol tábla rendelhető nálunk EPS és XPS típusokból!

Kérem, hogy minden esetben küldje el nekünk a rendelni kívánt méreteket és mi ezután tudunk csak árajánlatot adni, egyeztetve a gyártóval. Ajánlatkérő űrlap a lap alján található. 

 

Egyedi méretű polisztirol tábla

Egyedi méretű polisztirol tábla

 

Telephelyeink. Aktuális készletekről érdeklődjenek telefonon vagy kérjenek árajánlatot. 

Telephelyeink elérhetőségei. Nyitva tartási idő: H – CS: 7.00 – 16.00, P: 7.00 – 15.00  

Telefonszámunk:+36 30 958 2915
email címünk:info@avgroup.hu

 

Gipszkarton árak ITTSzigetelőanyag árak ITTKazettás álmennyezet árak ITT 

Egyedi méretű polisztirol tábla, szigetelőanyag és gipszkarton árajánlatkérés telefonon. 

A telefonszámát kérem adja meg mert ha kérdésünk van akkor visszahívjuk! És ne felejtsék! Gipszkartonok, kazettás álmennyezetek rendszerszinten szintén raktáron vannak. Készlet ellenőrzésre hívja bátran a kollégákat. 

Javasoljuk, hogy a zárásunk előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás gyors legyen. Köszönjük!

Egyedi méretű polisztirol ajánlatkérő űrlap.

Levelüket 24 órán belül megválaszoljuk! Amennyiben ez időn belül nem érkezik részünkről válasz, kérjük a SPAM és Promóciós mappákat is szíveskedjenek ellenőrizni. Hívhatnak minket telefonon is és segítünk! 

 

A telefonszámát kérem adja meg mert ha kérdésünk van akkor visszahívjuk! És ne felejtsék! Gipszkarton lapok, gipszkarton profilok, csavarok, dűbelek, kazettás álmennyezetek rendszerszinten, szintén raktáron vannak. 

Árajánlatkérő adatai 

Az EPS polisztirol táblák sztenderd méret a következő. 100 cm x 50 cm a vastagság. A vastagság lehet 1 cm-től akár 20 cm-ig is. Ezek a normál, általános vastagságok.

Az XPS polisztirol táblák sztenderd méret a következők: 125 cm hosszú és 60 cm széles. Eltér az EPS-től!

Bármilyen méretet, akár 1 méteres, 2 méteres EPS táblákat is rendelhet bármilyen keménységben. EPS 80 – 100 – 150 – 200. Akár a 200-as sűrűségű polisztirol tömböket is megoldjuk Önnek!

Ilyeneket vásárolnak nálunk a színházak, filmstúdiók amikor például díszletet készítenek.

 

A polisztirol táblák másik fontos paramétere, jellemzője a testsűrűség. Az EPS lapok testsűrűsége 10–35 kg/m3, hővezetési tényezőjük 0,035–0,045 W/mK. A polisztirol lapokat a következő módokon jelölik a csomagoláson. EPS 80, EPS, 100, EPS 150, EPS 200 és mindegyikhez tartozik egy szín jelölés is amit a leírásokban megemlítünk.

 

Egy kis segítség az egyedi méretű polisztirol lap kiválasztásához. 

Az EPS 200 -as polisztirol táblákról néhány fontos tudnivaló:

A 200-as testsűrűségű polisztirolt olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben különösen nagy mechanikai igénybevétel lép fel, így például járható lapostetők, terasztetők, zöldtetők, tetőparkolók, jármű terhelésnek kitett padlók, ipari padlók hőszigetelése, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek 200 – as anyagból.

 

Az EPS 150 -es polisztirol táblákról néhány fontos tudnivaló:

A 150-es testsűrűségű polisztirolt vízszigeteléssel védetten földdel érintkező helyeken nagy terhelhetőséggel, födémekben és padlókban nagy terhelhetőséggel, magastetőkben teherhordó szerkezet felett, egyenes rétegrendű járható lapostetőkben, tetőparkolókban alkalmazzák. Az EPS 150 építési célú hőszigetelés, lépésálló hőszigetelő lemez. EPS 150 azaz expandált polisztirol lemez épületek padló vagy födém hőszigetelésére szolgál. Az EPS 150 típust ritkábban, speciális helyekre használják, melyek mert nagy terhelhetőségű polisztirol lemezek. Jelölése 1 fekete csík.

 

Az EPS 100 – as polisztirol táblákról néhány fontos tudnivaló:

A 100-as testsűrűségű polisztirolt olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetők, padlók hőszigetelése, födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek EPS 100 – as anyagból. Jelölése 1 sárga csík

 

Az EPS 80 – as polisztirol tábláról néhány fontos tudnivaló:

EPS 80 építési célú hőszigetelés, homlokzati hőszigetelő lemez. A hőszigetelő lemezek EPS 80 típusú változatát általában külső fal hőszigetelésére használják 1-20 cm-es vastagságban, mivel nem túl lépésálló. EPS 80-Homlokzati hőszigetelő rendszerek alapeleme. Jelölése 1 piros csík.

Amiben mi tudunk segíteni az az, hogy ha a sztenderd mérettől eltérő polisztirol táblára, polisztirol tömbre van szüksége azt a gyártóval le tudjuk gyártatni mert remek a kapcsolatunk velük.

Méretek lehetnek például. 100 x 100 cm, vagy 100 x 200 cm és a választott vastagság vagy ami éppen Önöknek szükséges. Van olyan lehetőség is, hogy polisztirol tömböket is készít a gyártó. 

 

Polisztirol tömb jelölések. EPS 100, 150, 200,-as:

Terhelhető hőszigetelő lemez. Dekorációk készítésére, ( szobor, díszlet, stb.,) betűkivágásra.
Színjelölése:   EPS 100 sárga csík,   EPS 150 fekete csík,   EPS 200 2 x fekete csík.
Mérete: 2000 mm x 1000 mm x 500 mm. 
Rendelhető: Egyedi méretben 4000 mm x 1250 mm x 1000 mm-ig. 

 

 

 

Hozzászólások lezárva.