Szigetelőanyag szakáruház

Szigetelőanyag szakáruház Budapesten

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket.

 

Központi raktárunk Budapesten van a 16. kerületben. Vidéki városokba is szállítunk: Szeged, Szombathely, Zalaegerszeg, Debrecen, Gyöngyös, Kaposvár, Szekszárd, Tatabánya, Szolnok, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Kecskemét, Győr, Veszprém, Siófok.

Telephelyeink nyitvatartása: Hétfő – Csütörtök: 07:00-16:00 Péntek: 07:00-15:00 Szombat – Vasárnap: Zárva

 

Szigetelőanyag szakáruház

Szigetelőanyag szakáruház

Szigetelőanyag szakáruház anyagai. Termékeket, árainkat a linkekre kattintva találja. 

Rockwool kőzetgyapot, Knauf, Ursa üveggyapot, Austrotherm, Baumit, Kingston, polisztirol szigetelőanyagok Mapei és LB Knauf  csemperagasztók, fugázók, vízszigetelések, poranyagok azonnal!

Tényleg nagy a választék telephelyeinken. Segítünk kiválasztani a szigetelendő területre a legmegfelelőbb szigetelőanyagot. Ha kell odafigyelünk a pénztárcára is!!  Mindig van akciós szigetelőanyag nálunk. 

 

Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók  készleten. Kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!!

További népszerű termékek: reviziós ajtó, tűzgátló ajtók, polisztirol gyöngy, ytong, cement, glett és gipsz, folyékony és tekercses lemez vízszigetelők, glettek, gipszek, hangszigetelő és hőszigetelő anyagok.

 

Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen.

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Árajánlatkérés email-ben

 

Árajánlatkérő adatai 

Az év slágere a hangszigetelés. Nagyon sok hangszigetelő kőzetgyapot szigetelőanyagot vásároltak tőlünk. Igazi probléma lett korunkban a zaj okozta ártalom. Ebben tud segíteni a rockwool kőzetgyapot hangszigetelő kőzetgyapot termék család. Ezenkívül  nagyon fontos, hogy a tetőtér szarufák közötti része a vízszintes födém és a homlokzat is szigetelve legyen. Ebben tudunk segíteni Önöknek.

 

Szigetelőanyag szakáruház

Szakmai csapatként foglalkozunk szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet termékek forgalmazásával. Budapesten 3 míg vidéken 15 szigetelőanyag szakáruház ahol mindent egy helyen megvásárolhat. Üveggyapot, kőzetgyapot és polisztirol hangszigetelő és hőszigetelő anyagokat tartunk raktáron. A háza, lakása minden részébe és problémájára megtalálja nálunk a megfelelő szigetelőanyagot. Nem akarunk rossz minőségű szigetelést eladni Önnek, inkább segítenénk a legmegfelelőbbet megtalálni háza, lakása bármelyik részébe. Szakemberként tudunk segíteni Önnek.

 

Szigetelőanyag gyártó partnereink, szigetelőanyagaink.

Rockwool – 1000 x 600 mm – es táblás kőzetgyapot hőszigetelő és hangszigetelő anyagok.

Ursa és Knauf  – üveggyapot – tekercses hőszigetelő anyagok.

Knauf, Austrotherm, Nikecell, KingStone, Graytherm táblás polisztirol hőszigetelő anyagok – 1000 x 500 mm-es méretben,  polisztirol tömb és polisztirol gyöngy formájában.

 

Hozzászólások lezárva.