Hőszigetelésről bővebben

Hőszigetelésről bővebben

 

Ön szerint hány %-át veszíti el a melegnek egy rosszul  szigetelt vagy szigeteletlen, korszerűtlen lakóház? Valahogy így néz ki. 

Hőszigetelésről bővebben

Hőszigetelésről bővebben

 

Úgy 30-50%-át veszíti el a melegnek a rosszul szigetelt, öreg nyílászárókkal rendelkező háza! Mi most tanácsokat. javaslatokat fogunk adni Önnek, hogy milyen anyagokkal szigetelheti homlokzatát.

Hőszigetelésről bővebben –  homlokzat hőszigetelésről.

Bármilyen építőanyagból is készült otthona, a felfűtött lakásból a téli időszakban a falakon keresztül folyamatosan kifelé távozik a meleg, a kinti hideg pedig igyekszik befelé haladni. A homlokzatra helyezett hőszigetelő lemez megakadályozza azt, hogy a kinti hideg bejusson a falba, így az képes felvenni a lakás belső levegőjének hőmérsékletét. Ezáltal a falak sokkal több hőt tudnak tárolni, ami gazdaságosabb fűtést eredményez. A megfelelő homlokzati hőszigetelés megóv télen a hideg és a magas fűtésszámlák, nyáron pedig a túlzott meleg ellen.

Cégünk a minőségi anyagokat nagyon fontosnak tarja. Ezek közül is kiemelten fontos a homlokzati ragasztó, mivel ez a hőszigetelő rendszer „szíve” . Az erőhatásoknak egy olcsó, alacsony tapadási szilárdsággal rendelkező termék (ami ráadásul nem flexibilis) csak kis ideig fog tudni ellenállni! A folyamatos mozgás esetén a ragasztó elválhat a felülettől, ami a hőszigetelő rendszer megsemmisülését jelenti.

Az általunk forgalmazott hőszigetelő rendszer anyagokat vagy egy gyártótól érdemes összerakni vagy választhat “öszvér” rendszert, több gyártó legjobb anyagát összerakva. Az előbbinél  érvényesíteni lehet a rendszer garanciát, az utóbbinál nem.  Egy összeválogatott rendszer lehet, hogy kedvezőbb árfekvésű, de így nem biztosított a rendszer garancia. Ettől még persze tökéletes lesz a hőszigetelés ha a kivitelező lelkiismeretesen és szépen dolgozik. 

Fontos lépés hőszigetelési rendszer kiválasztásában a szigetelőanyag meghatározása amiről kicsit részletesebben az alábbi linkeken olvashat 

Polisztirol: (kattintson a szövegre)

Kőzetgyapot: (kattintson a szövegre) 

Kiváló hangszigetelő és hőszigetelő anyagokat vásárolhat nálunk! Telephelyeink elérhetőségei. A leggyorsabb a telefon mert azonnal aktuális készletet tudunk ellenőrizni! Vagy használják az ajánlatkérő űrlapunkat. 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT 

Telefonszámaink.06-70-683-3330
06-70-522-8468
email címünk.info@gipszkartonok.info.hu
9. ker. Budapest, Soroksári út 164.4. ker. Budapest, Ipari park u. 9Székesfehérvár, Új Váralja sor 20.Nyíregyháza, Kállói út 16.
6000 Kecskemét, Matkói út 16.8360 Keszthely, Epreskert u. 4.3531 Miskolc, Kiss Ernő utca 27.6724 Szeged, Pulz u. 46/A.
7623 Pécs, Közraktár út 7/b9023 Győr, Serfőződombi dűlő 3.
 

Kapcsolat-Árajánlat  –  Ajánlatkérő űrlap. 

A telefonszámát kérem adja meg mert ha kérdésünk van akkor visszahívjuk! És ne felejtsék! Gipszkartonok, kazettás álmennyezetek rendszerszinten szintén raktáron vannak. A raktárunkban készült videón jól látszanak a mennyiségek is. Azonnal vásárolhat! Készlet ellenőrzésre hívja a kolléganőt. Telefon: 06-70-683-3330  

Javasoljuk, hogy a zárásunk előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás is zökkenőmentes legyen. Köszönjük!

Árajánlatkérő adatai 


Így élünk mi. Valós raktárkészlet. Tele vannak a raktáraink szigetelőanyaggal, gipszkartonnal, kazettás álmennyezeti lapokkal és minden rendszer anyaggal. Nézzen be hozzánk.

 

 

Hozzászólások lezárva.