Hőszigetelésről bővebben

Hőszigetelésről bővebben

 

Ön szerint hány %-át veszíti el a melegnek egy rosszul  szigetelt vagy szigeteletlen, korszerűtlen lakóház? Valahogy így néz ki. 

Hőszigetelésről bővebben

Hőszigetelésről bővebben

 

Úgy 30-50%-át veszíti el a melegnek a rosszul szigetelt, öreg nyílászárókkal rendelkező háza! Mi most tanácsokat. javaslatokat fogunk adni Önnek, hogy milyen anyagokkal szigetelheti homlokzatát.

Hőszigetelésről bővebben –  homlokzat hőszigetelésről.

Bármilyen építőanyagból is készült otthona, a felfűtött lakásból a téli időszakban a falakon keresztül folyamatosan kifelé távozik a meleg, a kinti hideg pedig igyekszik befelé haladni. A homlokzatra helyezett hőszigetelő lemez megakadályozza azt, hogy a kinti hideg bejusson a falba, így az képes felvenni a lakás belső levegőjének hőmérsékletét. Ezáltal a falak sokkal több hőt tudnak tárolni, ami gazdaságosabb fűtést eredményez. A megfelelő homlokzati hőszigetelés megóv télen a hideg és a magas fűtésszámlák, nyáron pedig a túlzott meleg ellen.

Cégünk a minőségi anyagokat nagyon fontosnak tarja. Ezek közül is kiemelten fontos a homlokzati ragasztó, mivel ez a hőszigetelő rendszer „szíve” . Az erőhatásoknak egy olcsó, alacsony tapadási szilárdsággal rendelkező termék (ami ráadásul nem flexibilis) csak kis ideig fog tudni ellenállni! A folyamatos mozgás esetén a ragasztó elválhat a felülettől, ami a hőszigetelő rendszer megsemmisülését jelenti.

Az általunk forgalmazott hőszigetelő rendszer anyagokat vagy egy gyártótól érdemes összerakni vagy választhat “öszvér” rendszert, több gyártó legjobb anyagát összerakva. Az előbbinél  érvényesíteni lehet a rendszer garanciát, az utóbbinál nem.  Egy összeválogatott rendszer lehet, hogy kedvezőbb árfekvésű, de így nem biztosított a rendszer garancia. Ettől még persze tökéletes lesz a hőszigetelés ha a kivitelező lelkiismeretesen és szépen dolgozik. 

Fontos lépés hőszigetelési rendszer kiválasztásában a szigetelőanyag meghatározása amiről kicsit részletesebben az alábbi linkeken olvashat 

Polisztirol: (kattintson a szövegre)

Kőzetgyapot: (kattintson a szövegre) 

Kiváló hangszigetelő és hőszigetelő anyagokat vásárolhat nálunk! Telephelyeink elérhetőségei. A leggyorsabb a telefon mert azonnal aktuális készletet tudunk ellenőrizni! Vagy használják az ajánlatkérő űrlapunkat. 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT 

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu
 

Kapcsolat-Árajánlat  –  Ajánlatkérő űrlap. 

A telefonszámát kérem adja meg mert ha kérdésünk van akkor visszahívjuk! És ne felejtsék! Gipszkartonok, kazettás álmennyezetek rendszerszinten szintén raktáron vannak. A raktárunkban készült videón jól látszanak a mennyiségek is. Azonnal vásárolhat! Készlet ellenőrzésre hívja a kolléganőt. Telefon: 06-70-683-3330  

Javasoljuk, hogy a zárásunk előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás is zökkenőmentes legyen. Köszönjük!

Árajánlatkérő adatai 


Így élünk mi. Valós raktárkészlet. Tele vannak a raktáraink szigetelőanyaggal, gipszkartonnal, kazettás álmennyezeti lapokkal és minden rendszer anyaggal. Nézzen be hozzánk.

 

 

Hozzászólások lezárva.