Steprock ND 30 mm

ROCKWOOL STEPROCK ND 30 mm kőzetgyapot lemez beton alá hő és hangszigetelésre.

Padlószigetelésnél elsősorban a lépészaj csökkentése a cél, ezért olyan hangszigeteléssel egészítjük ki az aljzatot, melyek a hangfrekvenciák széles skáláját képesek elnyelni. Erre megoldás a rockwool steprock termékcsalád. 

 

Lépéshang szigetelő kőzetgyapot. Csökkenti és megszünteti a kopogó zajt a beton alatt. Kiváló hanggátló kőzetgyapot. 

A Steprock ND 30 mm lépésálló kőzetgyapot különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt. A steprock ND nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli. 

Nagy testsűrűségű kőzetgyapot. 120 kg/m3! – Hővezetési tényező – 0,037 – Mérete: 1000 x 600 mm

 

Steprock ND 30 mm

Steprock ND 30 mm

 

Valós raktárkészlettel rendelkező SZAKÁRUHÁZ VAGYUNK. Üveggyapot, kőzetgyapot, polisztirol szigetelőanyagok széles választékát találja meg! 


Steprock ND 30 mm – árak

Terméknév/VastagságKiszerelésBruttó ár/m2
Steprock ND 20 mm lépésálló kőzetgyapot7,2 m2/csom1779 Ft
Steprock ND 30 mm lépésálló kőzetgyapot6,0 m2/csom2668 Ft
Steprock ND 40 mm lépésálló kőzetgyapot4,8 m2/csom3560 Ft
Steprock ND 50 mm lépésálló kőzetgyapot2.4 m2/csom4449 Ft

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház! Hívjon, és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat. Jöhet az anyagért! Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen. 

 

Ha gipszkartonra, gipszkarton rendszerre vagy kazettás álmennyezetre van szüksége azt is megtalálja nálunk készleten. Kazettás álmennyezet árak ITT   –  Gipszkarton árak ITT

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre! Fizetés akár a helyszínen!

Telephelyeink: Budapest 11. 9. és 4. kerület – Szeged, Kecskemét, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza.

 

Szigetelőanyag telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

A „belső” szintközi födémeknél, melyek fűtött tereket választanak
el, a hangszigetelés, kiemelten a lépészaj szigetelés a fő feladat. Erre a célra a Steprock szigetelőlapokból és az RST szegélylapokból kiváló megoldást készíthetünk. Ezen belül meg kell, hogy különböztessük a nedves (betonesztrich) technológiával készített padlót, illetve a száraz (OSB, gipszrost laptechnológiájú padlót. A nedves technológiához a Steprock ND szigetelőlemezt, a száraz padlóhoz a Steprock HD szigetelőlapot javasoljuk.

A fűtetlen és fűtött terek közötti padlóknál, födémeknél nem a  hangszigetelés az elsődleges feladat, hanem a hideg oldal felől elhelyezett megfelelő vastagságú hőszigetelés. Erre a feladatra a fűtetlen helyiség funkciója szerint több megoldást is tudunk kínálni. Megoldást nyújt a garázsfödémek esetén szép, egységes fehér felületet biztosító Ceilingrock szigetelő lap.

Bővebb termék leírást a rockwool oldalról Itt talál.

 

A Rockwool steprock ND 30 mm kőzetgyapot tulajdonságai:

Kiváló lépésálló kőzetgyapot szigetelőanyag. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűz terjedését megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor pára áteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. A steprock nd kőzetgyapot  egészségre nem káros: magas biológiai oldódó képességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

 

További rockwool kőzetgyapot készletünk: Kattintson a terméknévre és átlép a termék oldalra.

 

 

Szigetelőanyag oldalaink: https://www.szigeteloanyagarak.hu/ – http://kozetgyapotakciok.hu/  

Gipszkarton oldalunk:  GIPSZKARTONOK RENDSZERSZINTEN http://gipszkartonarak.hu/

Kazettás álmennyezet oldalunk:  http://www.almennyezetarak.hu/