Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer

Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer nagyon gyorsan, házhoz szállítva!!

 

Amennyiben a kivitelezési munka közben elfogyna a homlokzati kőzetgyapot tábla a dűbel, kevés az indítósín vagy a hálós élvédő, ragasztó akkor kérem, hogy hívjon fel bátran minket mert az anyagokból raktárkészletet tartunk!! Természetesen a teljes homlokzati rendszert forgalmazzuk. Az elmúlt évek vastagsági átlaga az a 12 cm volt. Kőzetgyapotból ez határeset mert legalább 15 cm lenne az ajánlott. A homlokzatoknál nagyon hamar össze tud jönni  a gyári ingyenes szállítás.

A rockwoolnál ez 19-20 m3. H ez megvan akkor a gyártó állja a fuvarköltséget az ország területén. A pontos árajánlat adáshoz az Önök vagy a kivitelezőjük felmérésére van szükség. Ha kérdése van akkor hívjon és segítünk! Ajánlatkérő modul lejjebb!

 

Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer – a legerősebb hőszigetelés!

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket.

Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók  készleten. Hívja a kolléganőnket aki már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!!

Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen.

Szigetelőanyag Budapesten a  11. 9. és 4. kerületben. Vidék: Győr, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Kecskemét.

 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Muszáj hőszigetelni.

A tavasz és az  ősz a legoptimálisabb évszak a homlokzatok szigetelésére. Nincs tűző nap ami nagyon megnehezíti a munkát. A homlokzat szigetelése nyáron érezhetően kellemes hűvöset biztosít a lakásban míg télen biztosítja a kellemes meleget a legkisebb energiafelhasználás mellett.

Sokat takarékoskodhatunk amennyiben rockwool kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer van a házunkon. Jobb befektetés mint egy banki betét!

Egy külső szigetelés nem kis befektetéssel jár, de ma már elkerülhetetlen. Kérjen tőlünk árajánlatot és mi kiteszünk magunkért, segítünk Önnek. Amennyiben csak szakmai kérdése van akkor is keressen minket bátran.

Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer

Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer


A segítségüket kérjük.

Csak akkor tudunk pontos Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer árajánlatot adni ha van felmérésük. Minden ház és annak homlokzata egyedi. Mi nem akarunk a honlapokra megközelítő rendszer árakat tenni mert később joggal hihetik hogy becsapták Önöket. Egyeztessünk telefonon vagy küldjék el email-ben a kivitelezői vagy saját felmérésüket és mi küldünk rá gyorsan árajánlatot! A kiegészítők felmérésében rejlik a “csapda”.

A dűbeleket csak a gyári mennyiségekkel szabad számolni!

Mérjék fel a felületeket, ablakok méreteit, lábazat magasságát, élek sarkok hosszát a hálós élvédő kiszámításához és a ház kerületét az indító profilok hosszához. Ha ez megvan akkor egy levélváltással pontos árajánlatot fogunk tudni adni. Köszönjük a segítségüket! 

 

Amire szükségünk van a pontos árajánlat adáshoz. Homlokzat felmérése.

Szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete ( indítóprofil ), ajtók, ablakok és élek felmérése ( hálós élvédő ) és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. Az alapozó, ragasztó a dübel és a választott szí/struktúra ezek után a gyári mennyiségekkel lesznek az árajánlatunkban.

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

 

A rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer anyagai:

– homlokzati, vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lap – speciális, kőzetgyapothoz való, páraáteresztő ragasztó – hálós élvédő –  indítóprofil  – beütő dűbel – üvegszövet háló 145 g/m2 – fémszeges dűbel – szilikon alapozó szilikon vakolathoz – páraáteresztő vödrös SZILIKON vakolat.

Fontos tudnivaló!!  A rockwool homlokzati hőszigetelő rendszerhez csak vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lap, és speciálisan kőzetgyapot ragasztásához való páraáteresztő ragasztó, és páraáteresztő vödrös (szilikon) vakolat használható! Így lesz a rendszer teljes keresztmetszetében lélegző, páraáteresztő és hosszútávon működő.

A Rockwool Frontrock Max E homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszerhez szükséges anyagok a következők: Indítóprofil, Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot tábla, fémszeges dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó beütő dűbel és színes fedőréteg. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja!

 

 

A Rockwool Frontrock Max E homlokzati kőzetgyapot tábla rögzítése részleges felületű felragasztás és dűbelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített fém dűbelekkel együtt használható. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek

 

Tulajdonság Jel Érték Mértékegység Vonatkozó szabvány
Nem éghetőség A1 EN 13501-1
Deklarált hővezetési tényező λD 0,036 W•m-1•K-1 EN 12667, EN 12939

 

Rockwool Frontrock MaxE Méretek:

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
70 600 1000 1,8
80 600 1000 1,8
100 600 1000 1,2
120 600 1000 1,2
140 600 1000 1,2
160 600 1000 1,2
180 600 1000 1,2
200 600 1000 1,2

 

 

Vélemény, hozzászólás?