Polisztirol homlokzat rendszer árak

Polisztirol homlokzat rendszer árak. Olcsó és tökéletes a polisztirol rendszer!

Bocsánatot kérünk Önöktől de olyan sűrűn változtatnak a gyártók a szigetelőanyag  árakon az alapanyagok világpiaci áremlekedése miatt, hogy nem tudunk aktuális árakat biztonsággal feltenni a honlapunkra. Ettől még a raktáraink tele vannak szigetelőanyagakkol. Kérjük Önöket, hogy segítsék a munkánkat egy email árajánlatkéréssel. Nagyon igyekszünk az árajánlatadással! Köszönjük szépen!

 

 

Valós raktárkészlettel rendelkező, szigetelőanyagok, kazettás álmennyezet lapok és gipszkartonok SZAKÁRUHÁZA vagyunk. Nem webáruház. Hívjon, és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat. Jöhet az anyagért! Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen. 

Raktárainkban kapható szigetelőanyagok minőségi termékek, megbízható gyártóktól. Házuk minden részére tudunk kínálni kiváló minőségű kőzetgyapot, üveggyapot vagy polisztirol szigetelőanyagokat. Ha gipszkartonra, gipszkarton rendszerre vagy kazettás álmennyezetre van szüksége azt is megtalálja nálunk készleten. 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen a termék átvételekor! 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Szigetelőanyag áruházaink címe és elérhetőségeik. Nyitva tartási idő: H – CS: 7.00 – 16.00, P: 7.00 – 15.00  

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

A hőszigetelés a leggyorsabban megtérülő befektetés egy építkezésnél. Most már olyan világot élünk, hogy nem a hideg ellen kell védekeznünk hanem az egyre jobban emelkedő nyári dög melegek ellen. Lassan annyi energiát kell elhasználnunk nyáron a klímára mint az egész éves egyéb villany fogyasztásra. Sőt!! Szóval nagyon megéri szigetelni. A homlokzati hőszigetelés az egyik legnagyobb felülete a háznak aztán jön a tetőtér. 

Használt ház vásárlásánál ahol nincsen szigetelés ott érdemes a homlokzattal kezdeni. Erre kínálunk egy remek gyártót és annak bitang erős polisztirol rendszerét  az LB Knauf Thermosystem polisztirol homlokzat rendszert. Nagyon hamar elérhető nálunk és ha kéri házhoz is szállítjuk. A homlokzati rendszereknél hamar összejön az a m3 mennyiség ahol már a gyártó ingyenesen házhoz szállítja a teljes rendszert. 

Ezen az oldalon is kérhet árajánlatot. A lap alján talál egy nagyon klassz ajánlatkérő modul. Töltse ki, mi meg igyekszünk az árajánlattal. Amennyiben 8 cm-nél vékonyabb vagy 15 cm-nél vastagabb rendszert szeretne akkor azt kérem jelezze és arra is küldünk árajánlatot. A lábazat rendszer árajánlathoz is szükségünk van a felmérésére, a rendszer vastagságára. Küldje át azt is. 

 

Ezek a rendszer ajánlatok alap fehér színnel vannak beárazva. Amennyiben kiválasztotta a színt akkor tudjuk módosítani a rendszer árat. A mennyiségek a gyártói előírásoknak megfelelően lettek számolva amitől eltérhetnek a kivitelezői javaslat illetve a falfelület vizsgálata után. Az alaprendszer nem tartalmazza továbbá a hálós élvédőt és az indítósínt sem amit az Ön felmérése alapján tudunk betenni az árajánlatba. Ezeket is küldje át.

 

10 cm-es LB Knauf Thermosystem polisztirol homlokzat rendszer árak – alaprendszer

10 cm-es polisztirol rendszerTelefonos segítség: +36 70 709 5020email segítség: info@gipszkartonok.info.hu
Rendszer anyagokanyagszükséglet /m2egységár
EPS 10 cm-es polisztirol1 m2Kérjük érdeklődjön
Polisztirol ragasztó8 kg/m2Kérjük érdeklődjön
Üvegszövet háló 145 grammos1,1 m2/m2Kérjük érdeklődjön
Dűbel 8/60 175 mm6 db/m2Kérjük érdeklődjön
Vakolata lapozó0,2 kg/m2Kérjük érdeklődjön
StrukturOLA 2 mm fehér vakolat 2,5 Kg/m2Kérjük érdeklődjön

12 cm-es LB Knauf Thermosystem polisztirol homlokzat rendszer árak – alaprendszer

12 cm-es polisztirol rendszerTelefonos segítség: +36 70 709 5020email segítség: info@gipszkartonok.info.hu
Rendszer anyagokanyagszükséglet/m2egységár
EPS 12 cm-es polisztirol1 m2Kérjük érdeklődjön
Polisztirol ragasztó8 kg/m2Kérjük érdeklődjön
Üvegszövet háló 145 grammos1,1 m2/m2Kérjük érdeklődjön
Dűbel 8/60 175 mm6 db/m2Kérjük érdeklődjön
Vakolat alapozó0,2 kg/m2Kérjük érdeklődjön
StrukturOLA 2 mm-es fehér vakolat2,5 Kg/m2Kérjük érdeklődjön

15 cm-es LB Knauf Thermosystem polisztirol homlokzat rendszer árak – alaprendszer

Árajánlatkérő modul a lap alján. 

 

Az LB Knauf Thermosystem homlokzati hőszigetelő rendszerek lelkét a falazatra rögzített polisztirol hőszigetelő táblák adják, a rendszer hőszigetelő képességét alapvetően az anyag vastagsága határozza meg. Mind a felújításoknál, mint az új építéseknél a hőszigetelések vastagsága folyamatosan emelkedő tendenciát mutat. A 10 cm táblavastagág ma már belépő szintűnek számít, és nem ritkák a 20 cm vagy annál vastagabb hőszigetelések sem.

A hőszigetelő táblákat pontosan a falazathoz szabjuk, a rendszer ragasztóval és dübelekkel rögzítjük, majd a kész hőszigetelő réteget újabb rendszerragasztó réteggel  és az abba ágyazott üvegszövet hálóval védjük meg. A homlokzati rendszer működése tehát kívül-belül a rendszerragasztón múlik, ezért mindenképpen csak a hőszigetelő tábla anyagához és az alkalmazás körülményeihez megfelelő anyagot használjunk! Ne kutyuljuk az anyagokat!! 

 

Knauf - Thermosystem homlokzat rendszer felépítés

Knauf – Thermosystem homlokzat rendszer felépítés

Polisztirol homlokzat rendszer külső elemei.

A rendszer külső elemei a vakolat alapozó és a színezővakolat, ami alapvetően meghatározza az épület látványát és védi a kész rendszert az időjárástól. Önmagában nem bír hőszigetelő képességgel a színezővakolatot de a rendszer meghatározó részének kell tekinteni, és funkciói kielégítő ellátásának érdekében legalább 1,5 mm vastagságban célszerű használni. A színezővakolatokról bővebben olvashat az LB Knauf oldalon – színezővakolat választóban.

A Thermosystem hőszigetelő rendszerek valamennyi előírt tanúsítvánnyal rendelkeznek, továbbá kérésre egyedi garancialevelet állítunk ki, mely igazolja, hogy a Lasselsberger – Knauf Kft az előírt rendszerelemek alkalmazása és szakszerű kivitelezés esetén 5+5 év garanciát vállal. 

LB-Knauf - Thermosystem garancia

 

Hőszigetelő rendszerek kiegészítői – ezekre különös figyelmet szenteljenek. Nem szabad spórolni a dűbellel és ragasztóval!!!!

A hőszigetelő rendszerek számos, a kivitelezést könnyítő, és azok színvonalát javító kiegészítő elemmel rendelkeznek:

Dübelek
Gyakran van szükség a hőszigetelés mechanikai rögzítésére is (szélszívás). Erre a célra speciális tárcsás dübelek alkalmasak. Épületmagasságtól függően 4-6-8 esetleg 10 dübelt is el kell helyeznünk négyzetméterenként a felületen. A dübel hosszát a fogadó felület minősége, és a hőszigetelő réteg vastagsága szabja meg.
Lábazati alumínium profil
A vízorros alumínium indító profi l a lábazat feletti első sor hőszigetelés elhelyezésében nyújt segítséget.
Sarokvédő
A hálós sarokvédővel lehet igazán korrekt sarkokat, éleket kialakítani.
Ablakcsatlakozási profil
A vízzáró kapcsolatot az ablak és a hőszigetelő rendszer között az ablakcsatlakozási profi l biztosítja.
Dilatációs profil
Hosszú épületeket függőleges profi llal tudunk szükség esetén 20 méterenként dilatálni.
Szemöldökprofil
Az előreugró szerkezetekről, erkélyekről, ablakok felső éléről lecsepegő vizet a szemöldök profillal lehet megfelelően elvezetni.

Polisztirol homlokzat rendszer árak – árajánlatkérő modul.

Csak akkor tudunk pontos rendszer árajánlatot adni ha van felmérésük. Minden ház és annak homlokzata egyedi. Mi nem akarunk a honlapokra megközelítő rendszer árakat tenni mert később joggal hihetik hogy becsapták Önöket. Egyeztessünk telefonon vagy küldjék el email-ben a kivitelezői vagy saját felmérésüket és mi küldünk rá gyorsan árajánlatot! A kiegészítők felmérésében rejlik a “csapda”. A dűbeleket csak a gyári mennyiségekkel szabad számolni! Mérjék fel az ablakok méreteit, lábazat magasságát, élek sarkok hosszát a hálós élvédő kiszámításához és a ház kerületét az indító profilok hosszához. Ha ez megvan akkor egy levélváltással pontos árajánlatot fogunk tudni adni. Köszönjük a segítségüket! 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Hozzászólások lezárva.