Polisztirol homlokzati hőszigetelő alaprendszer árak

Polisztirol homlokzati hőszigetelő alaprendszer árak

Polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer gyártók. Austrotherm, Nikecell/Bachl, Graytherm, Ravatherm. Mindegyik gyártó a legmagasabb minőségben kínálja a polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszereit.

Bármelyik gyártó rendszerét is választja, tudunk segíteni. Mindegyik gyártó kiemelt partnerünk így villámgyorsan megküldik a teljes rendszert akár ingyenes házhoz szállítással. Küldje el felmérését és segítünk. Akár néhány nap alatt megvan a teljes homlokzatrendszer. 

 


Üdvözöljük Önöket oldalunkon. Nem webáruház vagyunk, hanem valós készlettel rendelkező szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet szakáruház.

Knauf, Baumit, Austrotherm, Ravatherm polisztirol gyártók termékeit forgalmazzuk ahol nem kérdés a minőség. Ez is garancia hogy nálunk Ön jó helyen jár!

Szigetelőanyag telephelyeink

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT –Kazettás álmennyezet árak ITT

 

 

Amire szükség van a polisztirol homlokzati hőszigetelő alaprendszer felmérésnél.

Polisztirol szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete, ajtók, ablakok és élek felmérése és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. Mindegyik gyártó a legmagasabb minőségben kínálja a polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszereit.

 

Polisztirol homlokzati hőszigetelő alaprendszer árak – árajánlatkérés

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)


Rövid határidővel akár ingyenes szállítással vásárolhatja meg nálunk a polisztirol alaprendszer anyagokat vagy a komplett rendszert! 

Nagyon sokan 2 ütemben készítik a polisztirol homlokzati hőszigetelést házukon ami anyagilag nem annyira megterhelő de mégis hűsítő megoldást nyújt ebben a borzasztóan szélsőséges időjárásban.  Az első lépésben bőven elegendő egy alaprendszer felrakása. A színezés ráér később! Ezért alaprendszer.

 

Vélemény, hozzászólás?