Kőzetgyapot vagy polisztirol homlokzati hőszigetelés

Kőzetgyapot vagy polisztirol homlokzati hőszigetelés

 

Kőzetgyapot vagy polisztirol homlokzati hőszigetelés

Kőzetgyapot vagy polisztirol homlokzati hőszigetelés

Kőzetgyapot vagy polisztirol homlokzati hőszigetelés

Kőzetgyapot vagy polisztirol homlokzati hőszigetelés

A következő homlokzati hőszigetelés gyártók rendszereiben tudunk Önöknek segíteni.

 

Baumit rendszer Rockwool frontrock MaxE kőzetgyapottal – Prémium kategóriás, légáteresztő kőzetgyapot hőszigetelő rendszer az igazán igényeseknek! A Baumit rendszer tartozékokat Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot szigetelőlappal kínáljuk.

– az elismerten legjobb minőség, Magyarország vezető gyártójának lélegző, tűzálló hőszigetelő rendszere rendszer garanciával

– a rendszert az új generációs, inhomogén felületű Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapottal hozza forgalomba a Baumit melynek 10%-kal jobb hőszigetelő képessége van mint egy más hagyományos kőzetgyapot lapnak és a kőzetgyapot tábla teteje keményebb lett így terhelhetőbb is a lap!

Baumit EPS – polisztirol rendszerek grafitos és hagyományos polisztirol lappal. Menjen biztosra! A Baumit Star EPS rendszer biztos befektetés a gondtalan jövőbe. Nemcsak egyszerűen fűtési költséget takarít meg, hanem biztosítja az optimális klímát a következő generációk
számára is. A Baumit Star EPS rendszer hatékonyságával és kitűnő mechanikai ellenállásával igazi úttörő megoldásnak számít a homlokzati hőszigetelések között.

KingStone Terra és KingStone Texturato hagyományos és grafitos polisztirol rendszerek mediterrán színekkel. A legjobb ár/érték arányú rendszer csodálatos színekkel és a leggyorsabban megkapható akár ingyenes házhoz szállítással! Ez a nem mindegy! 

KingStone kőzetgyapot hőszigetelő rendszer Silicon vakolattal, megrendelhető 1,5 mm kapart és 2 mm dörzsölt szemcsenagyságban. Ez is kiváló választás,

Graymix Graytherm EPS 80 homlokzati polisztirol rendszer. Talán a legolcsóbb polisztirol rendszer és szintén nagyon hamar beszerezhető. Graytherm polisztirol hőszigetelés (EPS-80), ha a minőség mellett a jó ár is fontos!

Graymix kőzetgyapot hőszigetelő rendszer Knauf FKD-N vakolható kőzetgyapottal. A Knauf kőzetgyapot szintén a legerősebbek között van, teljesen jó választás ez is. 

Kőzetgyapot, polisztirol homlokzati hőszigetelés – KISOKOS

Nagyon fontos, tudni azt, hogy a kőzetgyapot, polisztirol homlokzati hőszigetelés alapja a pontos felmérés mert ezzel is nagyot tudunk spórolni! Sőt! Kinek van kedve a maradék anyaggal vacakolni vagy éppen hétvégén megakadni amiatt, hogy elfogyott valamelyik anyag. Na ezért vagyunk mi. Hívjon, egyeztessünk telefonon vagy küldje át a felmérését. A kivitelezői felmérés néha felületes ezért mi is szakmai szemmel átnézzük a javasolt anyagokat, azok mennyiségét és ha valami “nem stimmel”, sok vagy éppen kevés akkor azt jelezzük Önnek. Ezután mehet a pontos árajánlat. Szeretnénk felhívni a figyelmét egy fontos dologra. A homlokzati rendszerben van két “apróság” aminek a felmérése nélkül nem lehet pontos ajánlatot adni. Ezek a indítóprofil és a hálós élvédő. A hálós élvédő tartalmazza az összes nyílászáró és sarok/él folyóméterét míg az indítóprofil az a ház kerülete szintén folyóméterben. 

Amire szükségünk van a pontos rendszer árajánlat adáshoz.

Szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete ( indítóprofil ), ajtók, ablakok és élek felmérése ( hálós élvédő ) és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. Az alapozó, ragasztó és a dübel ezek után a gyári mennyiségekkel lesznek az árajánlatunkban, ha van kiválasztott lábazati struktúra/kód akkor az is jöhet.

 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Kőzetgyapot vagy polisztirol homlokzati hőszigetelés folyamata.

Egy kis segítség kőzetgyapot homlokzat rendszer kivitelezéséhez. Rockwool kőzetgyapot rendszer felrakása. KATTINTSON A LINKRE.

https://www.youtube.com/watch?v=2dkt4RDbIcM

 

Valós raktárkészlettel rendelkező homlokzati hőszigetelő rendszer, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Hívjon, és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat. Jöhet az anyagért! A homlokzati rendszereknél hamar elérhető a gyártó általi ingyenes helyszínre szállítás. Ezt kolléganőnk az egyeztetéskor jelzi. 

 

Raktárainkban kapható szigetelőanyagok minőségi termékek, megbízható gyártóktól. Házuk minden részére tudunk kínálni kiváló minőségű kőzetgyapot, üveggyapot vagy polisztirol szigetelőanyagokat, kőzetgyapot és polisztirol homlokzati hőszigetelés rendszereket. Ha gipszkartonra, gipszkarton rendszerre vagy kazettás álmennyezetre van szüksége azt is megtalálja nálunk készleten. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen a termék átvételekor!  

 

Raktáraink: Budapest 9. és 4. kerület.  Vidéken. Kecskemét, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza.

Gipszkarton árak ITTSzigetelőanyag árak ITTKazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Intézni való a kivitelezővel.

 1. Kapcsolatfelvétel telefonon
 2. Személyes felmérés ( néhol ingyenes!! )
 3. Árajánlatkérés Tőlünk  a felmérés alapján
 4. Munkadíj árajánlatadás email – ben
 5. Anyag árajánlat adás email-ben
 6. Visszajelzések a kezdésről, anyag szállításról
 7. Munkavégzés pontos kezdéssel, szakmai munkával, állványozással, tiszta területtel. 

 

Kőzetgyapot vagy polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés előnyei.

 • A legjobb befektetés – néhány év alatt visszajön a befektetett pénz a drasztikusan csökkent fűtésszámlával!
 • Nagyobb komfortérzet – megnyert hangszigetelés is.
 • Kedvezőbb fűtésszámla
 • Kevesebb klíma számla
 • Könnyebben értékesíthető értékes ingatlan
 • Környezetünk védelme

 

Milyen vastag legyen a kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés? 

Elsősorban tudnunk kell, hogy az épületünk milyen építőanyagból, téglából készült. A hőszigetelés vastagságának és fajtájának (Polisztirol-kőzetgyapot) kiválasztásánál el kell döntenünk milyen mértékű hőszigetelő értéket szeretnénk elérni. Ebben segítenek a gyártói honlapok. vagy éppen mi kivitelezők. Megoldás lehet energetikai számításokat végeztetni szakemberrel, hogy a házának legmegfelelőbb hőszigetelő rendszer vastagságot találja meg. Igaz lehet, minél vastagabb a hőszigetelés vastagsága annál nagyobb az energia spórolás mértéke, de ez nem teljesen igaz. A túl vastag hőszigetelő anyag okozhat a hőhíd veszélyes helyeken páratorlódást, aminek  káros hatásai lehetnek az épület szerkezeti elemeiben. A túl olcsó termékektől óvakodjunk! Ezek a termékek valószínűleg nem felelnek meg a ma Magyarországon és az EU- ban előírt normáknak. A mi  ajánlásunk polisztirol homlokzatnál a minimum 15cm vastagságú hőszigetelés, míg a kőzetgyapot homlokzati rendszernél a 12-15 cm. Ennél vékonyabb vastagsággal nem érdemes a kivitelezést elkezdni. Az az igazság, hogy ma már nem a hideg ellen kell védekeznünk hanem sajnos a meleg ellen. Mi szakmai emberek is érezzük a felmelegedést amiről annyit beszél a média. Sajnos igaz a hír!

 

 

Hozzászólások lezárva.