Kőzetgyapot dűbelek

Kőzetgyapot dűbelek minden raktárunkban kaphatóak.

Kőzetgyapot dűbelek

Kőzetgyapot dűbelek

A fémszeges kőzetgyapot dűbel alkalmazása szükséges minden szálas anyag (kőzetgyapot) homlokzati hőszigetelés rögzítéséhez. Ezt nem lehet kispórolni! 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók, Mapei és LB Knauf termékek készleten.

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Érdeklődjön telefonon és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!!

Raktáraink Budapesten. 10. 11. és 14. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Debrecen, Gyöngyös, Kaposvár, Szekszárd, Tatabánya, Szolnok, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Kecskemét, Győr, Nyíregyháza, Veszprém.

Telephelyeink nyitvatartása: Hétfő-Csütörtök: 07:00-16:00 Péntek: 07:00-15:00 Szombat-Vasárnap: Zárva

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu
 

Kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelő rendszer.

Amire szükség van a ROCKWOOL homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer felmérésnél.

Kőzetgyapot tábla vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete ami az indítóprofilhoz kell, ajtók, ablakok és élek felmérése ami a hálós élvédőhöz kell és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Kőzetgyapot dűbelek   –   EJOT TID-T dűbel fém beütőszeggel

Szigetelésrögzítő kőzetgyapot dűbelek fém szeggel. Négyzetméterenként legalább 6 db dűbelt kell alkalmazni!!!!

Kőzetgyapot dűbelek

Kőzetgyapot dűbelek – fémszeges dűbel

Kőzetgyapot dűbelek - fémszeges dűbel

Kőzetgyapot dűbelek – fémszeges dűbel kiosztása

A nehezebb kőzetgyapotos rendszereknél szükség van a hőszigetelés mechanikai rögzítésére is. Fém szegnek köszönhetően nagyobb igénybevételnek ellenáll, és nagyobb teherbírású. De használható tömör betonba, szigetelésrögzítő polisztirol táblákhoz is.

A tárcsás dűbel hőhídmentesen erősíti a homlokzati hőszigetelést a szigetelt felületre. A szükséges dűbel hossz meghatározása a következő: szigetelő anyag vastagsága + rögzítési mélység (4-6 cm) + a ragasztó vastagsága (kb.: 1,5 cm) + a régi vakolat vastagsága, ha van.

Dűbelek – Fémszeges dűbel kőzetgyapot táblák rögzítéséhez.

 

A kőzetgyapot dűbelek a hőszigetelő rendszer másik legfontosabb alkotóeleme. Tévedés, hogy a hőszigetelés, csak ragasztással “megáll” a felületen. A dűbelezés, azaz a mechanikai rögzítés kihagyhatatlan, és feltétlenül szükséges lépés. A felragasztott hőszigetelő lemezeket legalább egy nappal később kezdhetjük dűbelezni.

Általában 6 db dűbelellel számolhatunk négyzetméterenként.  Ez a fejezete a hőszigetelő rendszernek is tele van apró betűkkel amikre nem árt odafigyelni. Ilyen apróság például az, hogy csak fém beütőszeges dűbellel javasolt a hőszigetelő lemezek rögzítése (kivéve, ha ezt a gyártó keményen papírokkal alátámasztja)

A Rockwool és a Baumit a kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszeréhez az EJOT TID-t fémbeütőszeges dűbelét ajánljuk.