Kingstone homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Kingstone homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Nagyon népszerű, a legjobb ár/érték arányú rendszer igazi mediterrán színekkel kapható. Amire szükség van a Kingstone homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer felmérésnél.

Kőzetgyapot szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete, ajtók, ablakok és élek felmérése és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Kingstone homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer anyagai 1 m2-re: 

 • 1 m2 vakolható homlokzati kőzetgyapot 4 cm – től 20 cm -ig
 • 6 – 8 kg kőzetgyapot ragasztó – a ragasztó mennyisége a fal minőségétől is függ
 • 4 – 6 db fémszeges dűbel – Inkább 6 db legyen m2-ként!
 • 1,1 m2 üvegszövet háló – 160 gr/m2  10 % ráhagyás szükséges!
 • Hálós élvédő  –  felmérés alapján. Ajtók, ablakok, élek, sarkok folyómétere.
 • Lábazati indítósín + beütő dűbelek
 • 0,15–0,2 kg/m²  liter silicon alapozó (színre kevert)
 • 1 m2 silicon vakolat    
 • indítóprofil  –  felmérés alapján. Ez a ház kerülete valójában.                                                                                                                                                                                                
Kingstone homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

Kingstone homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer

 

Pontos árajánlat csak kivitelezői felmérés után kapható. Minden rendszeranyag felmérést igényel! Ilyen a hálós élvédő és az indítóprofil. Ez csak az Önök vagy kivitelezőjük felmérése alapján történhet Amennyiben ezeket a felméréseket átküldik akkor pontos árajánlatot tudunk adni.  Ez az Önök érdeke is. Ne vásároljon több anyagot mint ami szükséges! Kingstone homlokzat rendszer esetében egyedi szállítási feltételek vannak melyeket kolléganőnk a gyártóval egyeztetve az árajánlatunkban jelez.

 

 


Valós raktárkészlettel rendelkező
szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház.

Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók, Mapei és LB Knauf termékek készleten. Érdeklődjön telefonon és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!!

Szigetelőanyag Budapesten a  11. 9. és 4. kerületben. Vidéki raktáraink: Győr, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Kecskemét.

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Kingstone kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer silicon vakolattal, 1,5 mm kapart és 2 mm dörzsölt szemcse méretben kapható. Kitűnő választás a Kingstone kőzetgyapotos hőszigetelő rendszer. Természetes alapanyagokból áll, légáteresztő rendszer, és tűzálló. Komfortérzetet biztosít, és nagyon sok fűtési és hűtési energiát takaríthat meg, káros anyag kibocsájtás jelentős csökkentése mellett. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszerhez vásárolható silicon vakolat a páraáteresztési tulajdonságai mellett, időjárás álló, felülete nem reped, és a tisztítása is egyszerű. Nem foltosodik, nem fakul.

A környezetre teljesen ártalmatlan köszönhetően a természetből nyert nyersanyagának, ellenáll a korróziós hatásoknak, nem rothad el, baktériumok megtelepedése a felületen teljesen kizárt. Gyakorlatilag hőhíd mentes a felület. Hosszú élettartam, tűzállóság kiváló hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonság a jellemzője a Kingston homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszernek.

Ne feledje, a fém beütőszeges dűbel használatát – ajánlott minimális mennyiség 4 – 6 db/m2

Hőszigetelő értéke: 0,037 W/mK  –  Tűzterjedési besorolása: “A 1”

Kingstone homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő alaprendszer anyagai.

Az alaprendszer tartalmazza:

 • Homlokzati kőzetgyapot 
 • Kőzetgyapot ragasztó 8 kg/m2
 • Alkáli álló üvegszövet 160 gr/m2

 

A további rendszer anyagok mint a dűbelek, indítóprofilok, alapozó, kivitelező ajánlásra és felmérés után pontosíthatók. 

Műveleti sorrend .

 • először vizsgáljuk meg az alapfelületet!
  A mállott, repedezett, laza részeket el kell távolítani és portalanítás és alapozás után alapvakolattal ki kell javítani a munka megkezdése előtt. Jó minőségű tégla, beton, vakolt vagy más anyagú falra, közvetlenül fel lehet ragasztani a kőzetgyapot lapokat.
 • a lábazati indító sínt közvetlenül az alapfelületre rögzítsük, dűbeles módszerrel.
  Ennek a vízszintbe állítása kiemelten fontos, mivel ez fogja megvezetni az összes homlokzati hőszigetelő lapot, amik az alapról indulnak. 1-2 centis eltérés az indító sínnél már sokkal nagyobb eltérést eredményezhet a végén a fal tetejénél.
 • a kőzetgyapot homlokzati rendszerhez csak kőzetgyapot hőszigetelő rendszer ragasztót használjunk! A nem megfelelő rendszerragasztó minőségi problémákat (kötés minőségi és páratechnikai) okozhat!
 • a homlokzatai hőszigetelő lapokat két módszerrel szokták ragasztóval bekenni
  vagy a teljes felületén megkenik, a glettvas fogazott részével, vagy a “pogácsás ” módszerrel, téglalap alakban körbekenik és még 5-6 ponton.
 • Tűzvédelmi szempontból a kőzetgyapot a tökéletes megoldás, mert teljesen tűzálló és éghetetlen. Speciális esetekben tűzálló – fém dűbelezéssel is ellátható.
 • a ragasztó meghúzása után kifúrjuk a tárcsás dűbelek helyeit, majd beütjük azokat.
  Dűbelezésre minden esetben szükség van, a hőtágulás és a szél ereje miatt is.
 • az élvédő profilt a élekre ragasszuk, a kőzetgyapot lap ragasztóval. A nyílászárók sarkainál szükséges, hogy üvegszövet erősítéssel lássuk el.
 •  a kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer ragasztót glettvassal hordjuk fel, és ebbe ágyazzuk az üvegszövetet. Az üvegszövet hálónál minimum 10 cm-es átfedést kell alkalmazni. Az üvegszövet tetején a ragasztót el kell simítani, ha szükséges pótoljuk!
 •  A kész, simított-glettelt, felületet vakolatalapozóval bekenjük.
  Száradás után (24 óra) már kőzetgyapot szigeteléshez való vakolattal vakolható.

Szükséges segédanyagok 

KingStone homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer:

 (szükség esetén alapvakolat a fal javításához), kőzetgyapot lap rendszerragasztó, kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő lap, üvegszövet háló 160 grammos, tárcsás dűbel fém szeggel, élvédők, lábazati indítósínek, vakolatalapozó, homlokzati silicon vakolat.

 

Vélemény, hozzászólás?