Hőtükrös párazáró tetőfólia

Hőtükrös párazáró tetőfólia – Dörken, Picafol, Solflex gyártók termékei kaphatók.

Méretek: 1,5 m x 50 m= 75 m2 – 1,2 m x 50 m= 60 m2 – 1,2 m x 41,5 m = 50 m2 / tekercs

 

DÖRKEN Hőtükrös párazáró tetőfólia

DÖRKEN Hőtükrös párazáró tetőfólia

PICAFOL hőtükrös párazáró tetőfólia

PICAFOL hőtükrös párazáró tetőfólia

SOLFLEX Hőtükrös párazáró tetőfólia

SOLFLEX Hőtükrös párazáró tetőfólia

A tetőfóliákról, készletükről és árakról érdeklődjön telefonon vagy a lap alján találják az ajánlatkérő modult.

Gipszkarton, szigetelőanyag  telephelyeink telefonos elérhetősége!! Hívjon és azonnal segítünk.

Telefonszámaink.06-70-683-3330
06-70-522-8468
email címünk.info@gipszkartonok.info.hu
9. ker. Budapest, Soroksári út 164.4. ker. Budapest, Ipari park u. 9Székesfehérvár, Új Váralja sor 20.Nyíregyháza, Kállói út 16.
6000 Kecskemét, Matkói út 16.8360 Keszthely, Epreskert u. 4.3531 Miskolc, Kiss Ernő utca 27.6724 Szeged, Pulz u. 46/A.
7623 Pécs, Közraktár út 7/b9023 Győr, Serfőződombi dűlő 3.

Nyáron olyan melegek vannak és lesznek, ( sajnos ) hogy a tetőtér hőszigetelése nem ajánlott hanem muszáj!! Egy jó tetőtéri hőszigeteléssel és egy erős tetőfóliával a házunk egyik legnagyobb felületén tudunk hatékony védelmet biztosítani a tél és a szélsőséges nyár ellen. Legalább!! 15 cm kellene de a 25 cm vastag szigetelés a biztos. Kőzetgyapot vagy üveggyapot? 25 cm-ben mindegy de alatta inkább kőzetgyapot legyen. Tudom, hogy a pénztárca behatárol de ne vegyenek olcsó szigetelőanyagot mert az csak pénzkidobás még 25 cm-ben is. Szívesen segítünk a tervezésben és árajánlat adásban akár telefonon is!  

 

Amennyiben gipszkartonra, gipszkarton rendszerre is szüksége van a tetőtérben akkor abban is tudunk segíteni. Minden típusú gipszkarton készleten van rendszerszinten!

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Fontosabb tetőfólia termék információk.
A Hőtükrös párazáró tetőfólia megóvja a tetőkonstrukciót és a hőszigetelést a pára okozta károsodásoktól. Előnyei: 10 %-kal jobb hőszigetelést biztosít, az embert érő elektromágneses sugárzások 30 %-át leárnyékolja, 50 %-os hőreflektáló hatással rendelkezik, 100 %-os biztonságot nyújt a lég- és párazárásban.

A tetőfólia a hősugarak 92%-át visszaveri. Használatával nagymértékben nő a lakótér komfortossága. A tetőfólia nyáron megvédi a tetőteret a túlzott felmelegedéstől, és mindazon tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel a hagyományos fóliák bírnak.

Hőtükrös párazáró tetőfólia alkalmazási területei:

– Lakóházak, nyaralók, hétvégi házak tetőszerkezetébe építve hőtükröző és hőszigetelő képessége miatt megakadályozza a lakóterek napsugárzás okozta túlzott felmelegedését, megszűnik a fülledtség.

– Állattartásra használatos épületeknél a hőtükröző felületével befelé fordított fólia megakadályozza a helyiség hőjének kisugárzását, így (a hőfüggönnyel) jelentős fűtési energia takarítható meg.

-Nagy üvegfelületek (üvegházak, fóliasátrak) hőterhelésének és éjszakai hősugárzásának csökkentésére szolgál.

Hőtükrös párazáró tetőfólia működése:
A felmelegedett levegő a tetőfedő anyag (például cserép) és fólia közötti részen felfelé áramlik. A kéményhatás következtében a meleg a szellőző, illetve a kúpelemeken keresztül távozik.

Energia-megtakarítás:
A hőtükrös fólia használata esetén csökken a légkondicionáló működési ideje vagy szükségtelenné teszi használatát

Hőtükrös párazáró tetőfólia beépítés módja:
A  hővisszaverő tetőfólia a normál átszellőztetett tetőszerkezetekhez használható. Rögzítése egyszerű, gyorsan kivitelezhető. A fóliát a szarufák külső síkjára átfedéssel kell felhelyezni.

Ügyelni kell arra, hogy a fényes hő visszaverő felület a cserép felőli oldalon legyen. A szarufákhoz a rögzítés történhet tűzőkapoccsal, szeggel, távtartó léccel való lefogatással egyaránt. A fólia és a szigetelő anyag közötti tér kiszellőztetése akkor valósul meg, ha a tetőgerinc alatt 15 cm-re végződik a fólia.

 

Fólia rétegfelépítés:

Háromrétegű vagy négyrétegű lehet a párazáró tetőfólia. A DÖRKEN fóliák 4 rétegűek. 
A fólia hő visszaverő és párazáró képességgel rendelkezik. A szarufák belső síkjára rögzítve csökkenti a belső tér hőveszteségét, és megakadályozza a belső térben keletkező pára bejutását a hőszigetelésbe. Meggátolja az egészségre káros üveg-, illetve kőzetgyapot por bejutását a lakótérbe. A tetőteret védi a kihűléstől, 20 %-kal is csökkentheti a tetőtér fűtési költségeit.

Beépítés módja: A fóliacsíkokat az eresz vonalával párhuzamosan 10 cm-es átfedéssel, távtartó léccel kell a szarufákra erősíteni. Az egyes csíkok széleit alumínium ragasztócsíkkal vízszintesen össze kell ragasztani.

 

Hőtükrös párazáró tetőfólia – Dörken, Solflex Picafol gyártók termékei kaphatók. 

Tető szigetelőanyag, gipszkarton és rendszer kiegészítők árajánlatkérés ITT

Árajánlatkérő adataiHozzászólások lezárva.