Hőtükrös párazáró tetőfólia

Hőtükrös párazáró tetőfólia – Dörken, Picafol, Solflex gyártók termékei kaphatók.

Méretek: 1,5 m x 50 m= 75 m2 – 1,2 m x 50 m= 60 m2 – 1,2 m x 41,5 m = 50 m2 / tekercs

 

SZIGETELŐANYAG, GIPSZKARTON HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre! Fizetés akár a helyszínen!

Áruházaink Budapesten. 10. 11. és 14. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Debrecen, Gyöngyös, Kaposvár, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya, Szolnok, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Kecskemét, Győr, Nyíregyháza, Veszprém.

Telephelyeink nyitvatartása: Hétfő-Csütörtök: 07:00-16:00 Péntek: 07:00-15:00 Szombat-Vasárnap: Zárva

 

 

DÖRKEN Hőtükrös párazáró tetőfólia

DÖRKEN Hőtükrös párazáró tetőfólia

PICAFOL hőtükrös párazáró tetőfólia

PICAFOL hőtükrös párazáró tetőfólia

SOLFLEX Hőtükrös párazáró tetőfólia

SOLFLEX Hőtükrös párazáró tetőfólia

A tetőfóliákról, készletükről és árakról érdeklődjön telefonon vagy a lap alján találják az ajánlatkérő modult.

Gipszkarton, szigetelőanyag  telephelyeink telefonos elérhetősége!! Hívjon és azonnal segítünk.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

Nyáron olyan melegek vannak és lesznek, ( sajnos ) hogy a tetőtér hőszigetelése nem ajánlott hanem muszáj!! Egy jó tetőtéri hőszigeteléssel és egy erős tetőfóliával a házunk egyik legnagyobb felületén tudunk hatékony védelmet biztosítani a tél és a szélsőséges nyár ellen. Legalább!! 15 cm kellene de a 25 cm vastag szigetelés a biztos. Kőzetgyapot vagy üveggyapot? 25 cm-ben mindegy de alatta inkább kőzetgyapot legyen. Tudom, hogy a pénztárca behatárol de ne vegyenek olcsó szigetelőanyagot mert az csak pénzkidobás még 25 cm-ben is. Szívesen segítünk a tervezésben és árajánlat adásban akár telefonon is!  

 

Amennyiben gipszkartonra, gipszkarton rendszerre is szüksége van a tetőtérben akkor abban is tudunk segíteni. Minden típusú gipszkarton készleten van rendszerszinten!

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Fontosabb tetőfólia termék információk.
A Hőtükrös párazáró tetőfólia megóvja a tetőkonstrukciót és a hőszigetelést a pára okozta károsodásoktól. Előnyei: 10 %-kal jobb hőszigetelést biztosít, az embert érő elektromágneses sugárzások 30 %-át leárnyékolja, 50 %-os hőreflektáló hatással rendelkezik, 100 %-os biztonságot nyújt a lég- és párazárásban.

A tetőfólia a hősugarak 92%-át visszaveri. Használatával nagymértékben nő a lakótér komfortossága. A tetőfólia nyáron megvédi a tetőteret a túlzott felmelegedéstől, és mindazon tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekkel a hagyományos fóliák bírnak.

Hőtükrös párazáró tetőfólia alkalmazási területei:

– Lakóházak, nyaralók, hétvégi házak tetőszerkezetébe építve hőtükröző és hőszigetelő képessége miatt megakadályozza a lakóterek napsugárzás okozta túlzott felmelegedését, megszűnik a fülledtség.

– Állattartásra használatos épületeknél a hőtükröző felületével befelé fordított fólia megakadályozza a helyiség hőjének kisugárzását, így (a hőfüggönnyel) jelentős fűtési energia takarítható meg.

-Nagy üvegfelületek (üvegházak, fóliasátrak) hőterhelésének és éjszakai hősugárzásának csökkentésére szolgál.

Hőtükrös párazáró tetőfólia működése:
A felmelegedett levegő a tetőfedő anyag (például cserép) és fólia közötti részen felfelé áramlik. A kéményhatás következtében a meleg a szellőző, illetve a kúpelemeken keresztül távozik.

Energia-megtakarítás:
A hőtükrös fólia használata esetén csökken a légkondicionáló működési ideje vagy szükségtelenné teszi használatát

Hőtükrös párazáró tetőfólia beépítés módja:
A  hővisszaverő tetőfólia a normál átszellőztetett tetőszerkezetekhez használható. Rögzítése egyszerű, gyorsan kivitelezhető. A fóliát a szarufák külső síkjára átfedéssel kell felhelyezni.

Ügyelni kell arra, hogy a fényes hő visszaverő felület a cserép felőli oldalon legyen. A szarufákhoz a rögzítés történhet tűzőkapoccsal, szeggel, távtartó léccel való lefogatással egyaránt. A fólia és a szigetelő anyag közötti tér kiszellőztetése akkor valósul meg, ha a tetőgerinc alatt 15 cm-re végződik a fólia.

 

Fólia rétegfelépítés:

Háromrétegű vagy négyrétegű lehet a párazáró tetőfólia. A DÖRKEN fóliák 4 rétegűek. 
A fólia hő visszaverő és párazáró képességgel rendelkezik. A szarufák belső síkjára rögzítve csökkenti a belső tér hőveszteségét, és megakadályozza a belső térben keletkező pára bejutását a hőszigetelésbe. Meggátolja az egészségre káros üveg-, illetve kőzetgyapot por bejutását a lakótérbe. A tetőteret védi a kihűléstől, 20 %-kal is csökkentheti a tetőtér fűtési költségeit.

Beépítés módja: A fóliacsíkokat az eresz vonalával párhuzamosan 10 cm-es átfedéssel, távtartó léccel kell a szarufákra erősíteni. Az egyes csíkok széleit alumínium ragasztócsíkkal vízszintesen össze kell ragasztani.

 

Hőtükrös párazáró tetőfólia – Dörken, Solflex Picafol gyártók termékei kaphatók. 

Tető szigetelőanyag, gipszkarton és rendszer kiegészítők árajánlatkérés ITT

Árajánlatkérő adataiHozzászólások lezárva.