Homlokzati szigetelőanyagok

Homlokzati szigetelőanyagok kőzetgyapotból és polisztirolból szállítással.

 

Valós raktárkészlettel rendelkező SZAKÁRUHÁZ  vagyunk.  Kőzetgyapot és polisztirol szigetelőanyagok széles választékát találja meg raktárainkban! Homlokzati szigetelőanyagok akár azonnal, raktárról, szállítással!

 

Homlokzati szigetelőanyagok

Homlokzati szigetelőanyagok

Homlokzati szigetelőanyagok

Homlokzati szigetelőanyagok

Amire szükségünk van a pontos árajánlat adáshoz. Homlokzat felmérése.

Szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete, ajtók, ablakok és élek felmérése és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. 

 

Homlokzati szigetelőanyagok – árajánlatkérés 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink elérhetősége – árajánlatkérés aktuális készlet ellenőrzés.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Kőzetgyapot homlokzati rendszerből jó szívvel a ROCKWOOL homlokzati hőszigetelő rendszert fogjuk kiajánlani. Mi rockwoolosok vagyunk. Kiváló és napi a kapcsolatunk a céggel és a területi képviselőikkel. Remek szakemberek aki azonnal tudnak segíteni!  Kivitelezőink és egyéni vásárlóink többsége rockwoolt használ szinte a ház szigetelések minden részébe. Szerintünk sem tévednek! A rockwool termékek kiváló szigetelőanyagok! A Baumit homlokzati rendszerek is a rockwool frontrock max e homlokzati szigetelőanyaggal vannak többségében kiajánlva.

Polisztirol/Eps homlokzati rendszerekből már jóval nagyobb a tülekedés a piacért. Nálunk a Baumit amelyik a befutó. A BAUMIT kitalálta, hogy területi képviselőik kimennek a helyszínre és szakmailag segítenek akár a felmérésben is. Ez nagyon jó ötlet volt. Nagyon sokan érdeklődnek ezért a Baumit rendszerekről mert ez talán jobb mint egy akció mert a szakmai segítség megfizethetetlen!

A magyar gyártók közül kiemelkedik a Kingstone polisztirol homlokzati rendszer akinek a színei világbajnokok! A KINGSTONE rendszer stabil, mérettartó és igen népszerű EPS  polisztirol homlokzati rendszer.

Nem utolsósorban szeretnénk kiajánlani a Graymix polisztirol homlokzati rendszereket. A Graymix márkanév alatt forgalmazott termékek a legkiválóbb hazai alapanyagokból, Magyarországon készülnek az elérhető legmodernebb technológiák alkalmazásával és megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Tényleg jó kis rendszer rengeteg homlokzati projekt nyertese nem véletlenül!

 

ROCKWOOL kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés AKCIÓ

Elindult a Rockwool kőzetgyapot homlokzati szigetelőanyagok időszaka. A tavasz és az  ősz a legoptimálisabb évszak a homlokzatok szigetelésére. Nincs tűző nap ami nagyon megnehezíti a munkát. A homlokzat szigetelése nyáron érezhetően kellemes hűvöset biztosít a lakásban míg télen biztosítja a kellemes meleget a legkisebb energiafelhasználás mellett. Sokat takarékoskodhatunk a rockwool homlokzati hőszigetelő rendszerrel. 

A Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer jobb befektetés mint egy banki betét!  Kb 40-55%-al csökkenhet a gázszámlája, fűtés számlája azonnal!  Még az alaprendszer is teljesen megváltoztatja a komfortérzetét, lakása klímáját, ráadásul azonnal megérzi a pénztárcáján is! 

 

 

ROCKWOOL homlokzati hőszigetelés

ROCKWOOL homlokzati szigetelőanyagok

 

A tavalyi évben polisztirol és kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer megrendeléseinknél a 10 – 15 cm-es homlokzati rendszer volt az átlag. 8 cm alatt kevés az érdeklődés és a vásárlás. Forgalmazott homlokzati szigetelőanyagok vastagsága a 8 – 10 – 12 – 14 – 15 – 20 cm volt nálunk. 

Rockwool homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer – A MINŐSÉG!

Elindult a ROCKWOOL homlokzati hőszigetelés időszaka. A hazai kőzetgyapot homlokzati rendszerek legjobb minőségű rendszere! Kiváló világszínvonalú gyártó a Rockwool aki piacvezető szinten minden kőzetgyapot termékével!  

 

A Rockwool kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés anyagai. 

Az ECOROCK FF kőzetgyapot rendszer kizárólag Frontrock Max E kőzetgyapottal rendelhető.

  • Frontrock Max E kőzetgyapot tábla    
  • ZZ-ECOROCK kőzetgyapot ragasztó
  • AKE üvegszövet háló
  • PT-ECOROCK Grunt M vagy S-T alapozó
  • ECOROCK SIL vagy S kapart, illetve dörzsölt hatású vékonyvakolat. 
  • Fémszeges, hőhídmentes dűbel
  • Alumínium indítósín
  • Beütő dűbel indítósínhez

Lélegző, páraáteresztő hőszigetelő rendszer kőzetgyapotból


 

Felhasználási terület

A rockwool kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer különösen alkalmas meglévő régi és új épületek homlokzatának páraáteresztő, nem éghető hő- és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására. A vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lapok tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és tűzállósági fokozatú épületeknél korlátozás nélkül beépíthetők.

 

A kőzetgyapot homlokzati rendszer felépítése:
– Homlokzati, vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lap
– Speciális, kőzetgyapothoz való, páraáteresztő ragasztó
– Üvegszövet háló
– Szilikon alapozó szilikon vakolathoz
– Páraáteresztő vödrös SZILIKON vakolat , indítósín,  hálós élvédő, fémszeges dűbel

 

FONTOS!
A rendszerhez csak vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lap, és speciálisan kőzetgyapot ragasztásához való páraáteresztő ragasztó, és páraáteresztő vödrös (szilikon) vakolat használható! Így lesz a rendszer teljes keresztmetszetében lélegző, páraáteresztő és hosszútávon működő.