Homlokzati szigetelőanyag árak

Homlokzati szigetelőanyag árak 

SZIGETELŐANYAG HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre! Fizetés akár a helyszínen!

Központi raktárunk Budapesten van a 16. kerületben. Vidéki városokba is szállítunk: Szeged, Szombathely, Zalaegerszeg, Debrecen, Gyöngyös, Kaposvár, Szekszárd, Tatabánya, Szolnok, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Kecskemét, Győr, Veszprém, Siófok.

Telephelyeink nyitvatartása: Hétfő-Csütörtök: 07:00-16:00 Péntek: 07:00-15:00 Szombat-Vasárnap: Zárva

Telephelyeink elérhetőségei. Homlokzati szigetelőanyag árak – érdeklődjön telefonon.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

A homlokzati rendszereknél hamar elérhető a gyártók általi ingyenes szállítás. Ez gyártónként változik. A polisztirol rendszer gyártóknál általában 10 m3 a limit, míg a kőzetgyapot rendszer gyártóknál ez kb 20 m3. Ez a mennyiség egy átlagos 10 – 15 cm-vastag rendszer esetében hamar összejön. Csak egy példa: 15 cm polisztirol vastagság esetén már 70 – 80 m2 felület is ingyenes szállítás lehet, a kőzetgyapotból pedig 130 – 140 m2 is elég lehet a gyártói ingyenes szállításhoz. 

 

A homlokzati hőszigetelő rendszer felmérést igényel! 

Csak akkor tudunk pontos rendszer árajánlatot adni ha van felmérésük. Minden ház és annak homlokzata egyedi. Mi nem akarunk a honlapokra megközelítő rendszer árakat tenni mert később joggal hihetik hogy becsapták Önöket. Inkább egyeztessünk telefonon vagy küldjék el email-ben a kivitelezői vagy saját felmérésüket és mi küldünk rá gyorsan árajánlatot!

 

FIGYELEM! A kiegészítők felmérésében rejlik a “csapda”. A dűbeleket csak a gyártó által javasolt mennyiségekkel fogjuk megadni, figyelembe véve a falazatának a típusát. A gyártói homlokzati rendszer anyag kiajánlás nem helyettesítheti az Önök vagy a  kivitelezői felmérést!

Mérjék fel a felületeket, ablakok méreteit, lábazat magasságát, élek sarkok hosszát a hálós élvédő kiszámításához és a ház kerületét az indító profilok hosszához. Ha ez megvan akkor egy levélváltással pontos árajánlatot fogunk tudni adni. Amennyiben a felméréseket átküldik akkor pontos árajánlatot tudunk adni. Ne vásároljon több anyagot mint ami szükséges! 

 

Homlokzati szigetelőanyag árak – Tehát amire szükség van a felmérésnél:

Szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete ami az indítóprofil felmérése, ajtók, ablakok és sarkok/élek ami a hálós élvédő felmérése, ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet.

A homlokzathoz szükséges ragasztó és dűbel mennyiségét a gyártó által javasoltaknak megfelelően tesszük bele az árajánlatba. Amennyiben rossz a falazata, gyenge a vakolata akkor azt kérem jelezze mert akkor több és hosszabb dűbel javasolt. Ezt egyeztessük telefonon.

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

hőszigetelő rendszerek polisztirol vagy kőzetgyapot ragasztóból, nagy hőszigetelő képességű polisztirol vagy kőzetgyapot táblákból, nagy húzószilárdságú üvegszövet hálóból, dűbel, élvédő és indítóprofil kiegészítőkből és homlokzati vakolatból áll. Küldje el a felmérését és adunk egy jó kis árajánlatot. Vagy egyeztessen készletet és árakat telefonon a kolléganővel. 

 

Homlokzati szigetelőanyag árak

Homlokzati szigetelőanyag árak

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók  készleten. Kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!!

Kőzetgyapot homlokzati szigetelőanyag gyártóink: Rockwool Knauf  

Polisztirol homlokzati szigetelőanyag gyártóink: LB Knauf – KingstonGraythermBachl/NikecellAustrotherm.

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

 

 

Hány centiméter legyen a homlokzati szigetelés vastagsága?

Ezen a linken/oldalon összegyűjtöttünk néhány fontosabb homlokzati témát. Kattintson IDE. Vannak benne tapasztalati leírások amik segíthetnek a homlokzati hőszigetelő rendszer kiválasztásában.

 

 

Az is könnyen meglehet, hogy sokkal magasabb gázszámlát fizet a kelleténél!

Polisztirol és kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszereinkkel mi tudunk Önnek segíteni. Kérjen árajánlatot és mi kiteszünk magunkért egy igazán jó árajánlattal. 

FIGYELEM!!!

A rovarok, rágcsálók az anyag kifejezetten jó hőérzeti hatása miatt hajlandók beleköltözni, belefészkelni a hőszigetelésbe; ezért úgy kell a lapokat beépíteni, hogy hozzáférésüket meggátoljuk. A polisztirol szigetelés felszíne tartós UV sugárzás hatására megsárgul, porlóvá, rideggé válik. A hálózás és a glettelés megvédi a szigetelőanyagot ezért ha nem is színezi be a rendszert, de behálózni be kell!!

Vélemény, hozzászólás?