Polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer

KingStone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer néhány nap alatt akár ingyenes szállítással!!

  KingStone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer előnyei.

 • A legjobb befektetés – néhány év alatt visszajön a befektetett pénz a drasztikusan csökkent fűtésszámlával!
 • A legjobb ár/érték arányú homlokzat rendszer
 • Nagyobb komfortérzet – megnyert hangszigetelés is
 • Kedvezőbb fűtésszámla
 • Kevesebb klíma számla
 • Könnyebben értékesíthető értékes ingatlan
 • Környezetünk védelme

 

KingStone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer. 

2 féle homlokzati rendszert készít a Kingstone. Sima – fehér rendszert és grafitos rendszert. Mindkét rendszer tökéletesen megfelelő a homlokzat szigetelésére. Néhány gondolattal viszont szeretnénk kitérni a grafitos rendszerükre mert ez az ami kiválthatja, pótolhatja a piacról hiányzó kőzetgyapot rendszereket.

  

Néhány gondolat a grafitos homlokzat rendszerről.

 

A grafitos hőszigetelő rendszerek alapja polisztirol, ami egy kis grafit adalékot tartalmaz. Ez a grafit anyag javítja fel a szigetelést. A grafitnak köszönhetően mintegy 20 százalékkal csökken a polisztirol lemez hővezetési képessége, ami nagyjából ugyanennyi energia megtakarítást jelent.

Nagy előnyük ezeknek a rendszereknek, hogy az előbb említett tulajdonságon kívül semmiben sem tér el a többi hőszigetelő rendszertől, ezért beépítése nem igényel semmilyen új technikát. A grafitos hőszigetelő rendszerekkel spórolhatunk már a kialakításnál is, ugyanis az elvárt szigetelési értéket ezzel kisebb vastagságban is el lehet érni. Ennek az az előnye, hogy vékonyabb szigetelés is elég. Nem kell sok anyagot felhasználni a szigetelés során, legalábbis más szigetelőanyagokhoz képest.

Kinek ajánlhatóak a grafitos hőszigetelő rendszerek?

Gyakorlatilag bárki használhatja családi háza homlokzatának szigetelésére, de persze vannak helyzetek, amikor kifejezetten a grafitos hőszigetelés javasolt.

 • Használata különösen előnyös olyan helyeken, ahol egyébként vastag hőszigetelő anyagot kellene a falszerkezetre rögzíteni, de nincs meg a kellő vastagság felújítások során is, mikor azt szeretnénk, hogy a szigetelés minél kevesebb helyet igényeljen, a rendelkezésre álló rétegvastagságban minél kedvezőbb legyen a hőszigetelési érték. A grafitos hőszigetelő lap/rendszer akár 20 százalékkal is vékonyabb lehet, mint egy fehér polisztirol lap/rendszer, de ugyanolyan jól fog szigetelni csak spórolhatunk a hellyel. Nem nehéz tehát kikövetkeztetni, hogy ezzel a szigeteléssel jobban jár, különösen akkor, ha a szállítási és tárolási költségeket is nézzük.

 

Minimum 10 cm de inkább 12-15 cm vastagságban javasoljuk! Kiváló minőségben, igazán gyönyörű színekkel, mérettartó és pontosan vágott lapokkal és a legjobb ár-érték arányban kínáljuk a KingStone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszert. Népszerű rendszer, jó választás!

Nagyon kedvelt homlokzati hőszigetelő rendszer hazánkban. Beszerzése egyszerű, szállítása könnyű. 2 cm vastagságtól vásárolható akár 30 cm-ig. Hőszigetelési tulajdonsága kiemelkedő. A KINGSTONE TEXTURATO vagy TERRA polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer kiváló anyagokból áll. Ha Önnek egy megbízható, ár-érték arányban a legjobb polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszerre van szüksége, akkor válassza a KingStone homlokzati hőszigetelő rendszert!

A Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer a legjobb megoldás ha tökéletes hőszigetelésre van szüksége! A 8 – 10 – 12 – 15 cm-es hőszigetelő rendszerük rendelkezik az egyik legjobb ár/érték aránnyal. Élénk, mediterrán hangulatú színei szemet gyönyörködtetőek!  Ez egy olyan polisztirol homlokzat rendszer, amely hosszú évekig korszerűen fogja szolgálni Önt és rengeteg energiát és pénzt takarít meg a háztartásnak! 

Bővebb, nagyon részletes gyártói leírásért kattintson a linkre. http://kingstone.hu/index.php/hu/hoszigetelo-rendszerek

 

Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer olcsón, szállítással! 

Nagyon fontos, tudni azt, hogy a kivitelezés alapja a pontos felmérés mert ezzel nagyot tudunk spórolni! Sőt! Kinek van kedve a maradék anyaggal vacakolni vagy éppen hétvégén megakadni amiatt, hogy elfogyott valamelyik anyag. Na ezért vagyunk mi. Hívjon, egyeztessünk telefonon vagy küldje át a felmérését. A kivitelezői felmérés néha felületes ezért mi szakmai szemmel átnézzük a javasolt anyagokat, azok mennyiségét és ha ha valami “nem stimmel”, sok vagy éppen kevés akkor azt jelezzük Önnek. Ezután mehet a pontos árajánlat. Szeretnénk felhívni a figyelmét egy fontos dologra. A KingStone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszerben van két “apróság” aminek a felmérése nélkül nem lehet pontos ajánlatot adni. Ez az indítóprofil és a hálós élvédő. A hálós élvédő az összes nyílászáró és él folyóméterét tartalmazza, míg az indítóprofil az a ház kerülete szintén folyóméterben. 

 

Amire szükség van a pontos árajánlat adáshoz.

Polisztirol szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete ( indítóprofil ), ajtók, ablakok és élek felmérése ( hálós élvédő ) és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. Az alapozó, ragasztó és a dűbel ezek után a gyári mennyiségekkel lesznek az árajánlatunkban. 

 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Valós raktárkészlettel rendelkező homlokzati hőszigetelő rendszer, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Hívjon, és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat. Jöhet az anyagért! A homlokzati rendszereknél hamar elérhető a gyártó általi ingyenes helyszínre szállítás. Ezt kolléganőnk az egyeztetéskor jelzi. 

 

Kazettás álmennyezet árak ITT   –  Gipszkarton árak ITT    –    Szigetelőanyag árak ITT

 

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

Intézni való a kivitelezővel.

 1. Kapcsolatfelvétel telefonon
 2. Személyes felmérés ( néhol ingyenes!! )
 3. Árajánlatkérés Tőlünk  a felmérés alapján
 4. Munkadíj árajánlatadás email – ben
 5. Anyag árajánlat adás email-ben
 6. Visszajelzések a kezdésről, anyag szállításról
 7. Munkavégzés pontos kezdéssel, szakmai munkával, állványozással, tiszta területtel. 

 

Milyen vastag legyen a polisztirol homlokzati hőszigetelés?

Elsősorban tudnunk kell, hogy az épületünk milyen építőanyagból, téglából készült. A hőszigetelés vastagságának és fajtájának (Polisztirol-kőzetgyapot) kiválasztásánál el kell döntenünk milyen mértékű hőszigetelő értéket szeretnénk elérni. Ebben segítenek a gyártói honlapok. vagy éppen mi kivitelezők.

Megoldás lehet energetikai számításokat végeztetni szakemberrel, hogy a házának legmegfelelőbb hőszigetelő rendszer vastagságot találja meg. Igaz lehet, minél vastagabb a hőszigetelés vastagsága annál nagyobb az energia spórolás mértéke, de ez nem teljesen igaz. A túl vastag hőszigetelő anyag okozhat a hőhíd veszélyes helyeken páratorlódást, aminek  káros hatásai lehetnek az épület szerkezeti elemeiben. A túl olcsó termékektől óvakodjunk! Ezek a termékek valószínűleg nem felelnek meg a ma Magyarországon és az EU- ban előírt normáknak.

A mi  ajánlásunk polisztirol homlokzatnál a minimum 15 cm vastagságú hőszigetelés, míg a kőzetgyapot homlokzati rendszernél a 12-15 cm. Ennél vékonyabb vastagsággal nem érdemes a kivitelezést elkezdni. Az az igazság, hogy ma már nem a hideg ellen kell védekeznünk hanem sajnos a meleg ellen. Mi szakmai emberek is érezzük a felmelegedést amiről annyit beszél a média. Sajnos igaz a hír!

Hozzászólások lezárva.