Homlokzati hőszigetelő rendszer kiegészítők

Homlokzati hőszigetelő rendszer kiegészítők. Nagyon fontos anyagok. nem szabad kispórolni! 

Üvegszövet hálók, szigetelés rögzítő dűbelek ( EPS rendszerhez műanyag dűbel műanyag szeggel a kőzetgyapot rendszerhez pedig műanyag dűbel fém szeggel, alumínium vagy műanyag élvédők, indító profilok, beütő dűbelek, csavarok. A lap alján árajánlatot is kérhet a komplett hőszigetelő rendszerre. 

 

 

 

 

 

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Központi raktárunk Budapesten van a 16. kerületben. Vidéki városokba is szállítunk: Szeged, Szombathely, Zalaegerszeg, Debrecen, Gyöngyös, Kaposvár, Szekszárd, Tatabánya, Szolnok, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Kecskemét, Győr, Veszprém, Siófok.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu
 

 

Homlokzat rendszer árajánlatkérő modul a lap alján. Kitöltése egyszerű.

 

Homlokzati hőszigetelő rendszer kiegészítők.

A homlokzati hőszigetelésnél különböző hőszigetelő rendszer kiegészítő termékre van szükség a kivitelezés során, az alaprendszeren és fedővakolaton kívül. 

Kiegészítők homlokzati hőszigetelő rendszerekhez – Üvegszövet hálók, szigetelés rögzítő dűbelek, élvédők, indító profilok, beütő dűbelek, csavarok. 

Az üvegszövet hálók (145 g/m2; 165 g/m2) a hőszigetelő alaprendszerekben a felület megerősítését szolgálja megfelelő alapot adva a fedővakolatoknak és megakadályozza az alapfelület kirepedezését.

Az épület pozitív sarkaira és a nyílászáró spaletták köré az élvédőzés elengedhetetlen mert a megfelelően felrakott különböző élvédő típusok (Ablakcsatlakozó profil, PVC hálós élvédő, Vízorros hálós élvédő, ívre hajlítható PVC élvédő, ívre és szögben hajlítható élvédő) fogják megvédeni a sarkokat a mechanikai sérüléstől, illetve az esztétikus élképzések kialakítása miatt van rájuk szükség. 

A szigetelés rögzítő dűbelek (műanyag beütőszeges, fém beütőszeges, hőhidalt fémszeges, szigetelés rögzítő tárcsák) helyes típus és méret megválasztása nagyon fontos mert más és más típusra, méretre van szükség különböző szigetelőanyag típusok és falszerkezetek esetén. Kérje ki a kivitelezője vagy kollégáink véleményét.
Hőszigetelő rendszerek kivitelezése során az első lépéshez elengedhetetlen a homlokzati hőszigetelő rendszerek vízorros indítóprofilja és a hozzá kapcsolódó kiegészítők, mint a profil toldó elem, profil távtartó ék, beütőékes tiplik. 

Homlokzati hőszigetelő rendszer kiegészítők

Üvegszövet hálók:

Üvegszövet háló – 145 g/m2 és 165 g/m2. Homlokzati hőszigetelő rendszerek, lábazati hószigetelő rendszerek, valamint bevonati szigetelések erősítő hálója. Anyagszükséglet: 1,1 m2/m2. kell a ráhagyás, átfedés!

Kiszerelése: 50 m2/tekercs

Hőszigetelés élvédők:

PVC hálós élvédők. Perforált PVC profil alkáli álló üvegszövet hálóval homlokzati hőszigetelő rendszerek pozitív sarkainak megerősítésére. A ragasztóba ágyazva növeli a sarkok védelmét, mechanikai ellenállását. Mivel az üvegszövet hálót nem kell rajta áthajtani, gyorsítja a kivitelezési munkát.

Típusok: 
10 x 10 cm-es hálóval: max. 10 cm vastag szigetelőanyagokhoz;
10 x 15 cm-es hálóval: max. 15 cm vastag szigetelőanyagokhoz;
10 x 23 cm-es hálóval: 15 cm feletti vastagságokhoz.

Mérete: 2,5 fm/szál

PVC hálós élvédő vízorral. Erkélyek alsó éléhez vagy ablaknyílások felett beépítve, megakadályozza a víz visszafolyását, így elkerülhetőek a megfagyott víz által okozott károk.
Típusok: 10 x 10 cm-es hálóval Mérete: 2,5 fm/szál

 

Tetszőleges szögre és ívre hajlítható tekercses hálós élvédő.  Alkalmas 90º-tól eltérő külső és belső sarkok élvédőzésére illetve ívekhez is alkalmazható.
Típusok:

10 x 10 cm-es hálóval. max. 25 fm hosszúságban rendelhető. Méterre is értékesítjük!

Kiszerelése: 25 fm

Hálós ablakcsatlakozó profil. Hőszigetelő rendszerek nyílászáróinak tokszerkezetéhez történő vízzáró, esztétikus csatlakozást biztosító profil melyet a nyílászárói tokszerkezetéhez a profil hátoldalán lévő rugalmas és vízzáró öntapadó csíkkal kell rögzíteni. Az üvegszövet hálós rész ráhajtható a hőszigetelésre és annak hálójával összeglettelhető, míg az elem letörhető részén lévő ragasztócsík tartja meg a nyílászáró vakolás közbeni védelmét szolgáló építési fóliát. Kérgesítés és vakolás után a védőfólia ezzel a lepattintható résszel együtt könnyen eltávolítható, és a fólia leragasztása nem hagy nyomot a tok felületén.
Anyaga:
 Üvegszövet hálós, öntapadó csíkokkal ellátott PVC profil. 
Kiszerelés: 2,4 fm × 50 db = 120 fm/köteg

Lábazati indító profil és tartozékai.

Lábazati indító profil. Perforált alumínium vagy extrudált PVCanyagból készült vízorral, 6 és 8 mm-es furatokkal a rögzítéshez. Hőszigetelő rendszerekben a szigetelőanyag felrakását megelőzően kell felrakni a szigetelésnek megfelelő vastagságban. Kapcsolódó kiegészítők: profil toldó elem, profil távtartó és rögzítő beütő ékek.

Szélessége: 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9 -10 – 12 – 14 – 15 – 16 .- 18 – 20 cm Hosszúsága 2,5 fm/szál

 

Beütőékes dübelek:

A lábazati indítóprofilokba elhelyezett furatokon keresztül rögzíthetők egyszerűen, gyorsan, beütőékes megoldással. 6 és 8 mm-es átmérővel, 40 mm-től 160 mm-es hosszúságig. Süllyesztett illetve tölcsér peremmel. Darabra is értékesítjük!

Méretek: 6/40 – 6/60 – 6/80 – 8/60 – 8/80 – 8/120 – 8/140 – 8/160

 

Lábazati profiltoldó elem

Az alumínium kezdőelemek csatlakoztatásához használható, a kezdőprofiloknak biztosítja a síktartást a kivitelezés során.

Kiszerelése 1 db. Darabra vásárolhatja.

 

Lábazati profil távtartó ék.

Alumínium és PVC lábazati indítóprofilok egyenletes felfekvését biztosítja egyenetlen falfelületen. Méretek: 3, 5, 8, 10 és 15 mm

Kiszerelése 1 db. Darabra vásárolhatja.

 

Szigetelés rögzítő dübelek: 

szigetelés rögzítő dübelek (műanyag beütőszeges, fém beütőszeges, szigetelés rögzítő tárcsák) helyes típus és méret megválasztása nagyon fontos mert más és más típusra, méretre van szükség különböző szigetelőanyag típusok és falszerkezetek esetén. A műanyag beütőszeges szigetelés rögzítők a könnyű polisztirol szigetelőanyagokhoz, míg a fémszeges szigetelés rögzítők a vakolható kőzetgyapotokhoz ajánlottak. A szigetelés rögzítő tárcsák pedig OSB lapok, CK lapok, lambériák, lemezekre történő szigetelőanyag felfogatásához valók.

 

Szigetelés rögzítő tárcsák.

Faforgács lapok, OSB és CK lapok, lambériák, különböző lemezekre történő szigetelőanyag (polisztirol lemezek, szálas szigetelőanyagok, xps zártcellás lemezek) termékek rögzítéséhez faforgácslap csavarokkal. A szigetelés rögzítő tárcsák átmérője 50 és 60 mm. Két típus: sima és hőhidalt (kupakos) kivitel. Ajánlott mennyiség: 6 – 8 db/m2. Darabra is értékesítjük a terméket!

Tárcsa méretek: 50 és 60 mm átmérővel

 

Műanyag dűbel műanyag szeggel. EPS – csak polisztirol rendszerekhez!

Szigetelés rögzítő dübelek ütésálló műanyag szeggel ETAG minősítéssel, elsősorban könnyű polisztirol termékek rögzítéséhez. 10 mm-es átmérővel, 70 mm- 310 mm-es hosszúságban. Ajánlott mennyiség: 6 – 8 db/m2. Darabra is értékesítjük a terméket!

Méreteik: ( dűbel átmérő/dűbel hossza ) 10/70 – 10/90 – 10/120 – 10/140 – 10/160- 10/180 – 10/220 – 10/260

 

Műanyag dűbel fém szeggel. Csak kőzetgyapot rendszerekhez!   

Szigetelés rögzítő dübelek horganyzott fém szeggel ETAG minősítéssel, elsősorban nehéz szigetelőanyagokhoz (vakolható kőzetgyapotok) vagy vastagabb polisztirol termékek (15cm feletti vastagság) rögzítéséhez. 10 mm-es átmérővel, 90 mm – 260 mm-es hosszúságban. Ajánlott mennyiség: 6 – 8 db/m2. Darabra is értékesítjük a terméket!

Méreteik: ( dűbel átmérő/dűbel hossza )  10/90 – 10/120 – 10/140 – 10/160- 10/180 – 10/220 – 10/260

 

Spirál dübel polisztirol szigetelőanyagokhoz. A fedővakolatok felhordása előtt, a homlokzatról előzetesen eltávolított telefon vagy internet csatalakozó dobozok visszahelyezéséhez használhatók. Darabra értékesítjük a terméket!

Kiszerelése 1 db. Darabra vásárolhatja.

 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

Hozzászólások lezárva.