12 cm-es polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer

12 cm-es polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer. 

Grafitos és sima/hagyományos rendszereket is megvásárolhat nálunk néhány nap alatt!!

Amennyiben más vastagságú rendszert szeretne akkor töltse ki a lap alján  található ajánlatkérő modult. Nagyon egyszerű lesz!! Vagy hívja fel a kollégákat akik telefonon is segítenek Önnek. Kapcsolatot szintén a lap alján talál.

 

Knauf homlokzati hőszigetelő rendszer rétegrendje.

12 cm-es polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer

12 cm-es polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer

 

12 cm-es polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer árak – alaprendszer fehér színnel

Ezek a rendszer ajánlatok alap fehér színnel vannak beárazva. Amennyiben kiválasztotta a színt akkor tudjuk módosítani a rendszer árat. A mennyiségek a gyártói előírásoknak megfelelően lettek számolva amitől eltérhetnek a kivitelezői javaslat illetve a falfelület vizsgálata után. Az alaprendszer nem tartalmazza továbbá a hálós élvédőt és az indítósínt sem amit csak az Ön felmérése alapján tudunk betenni az árajánlatba. Ezeket is küldje át mert így már látni fogja a 12 cm-es homlokzati hőszigetelő rendszer teljes költségvetését.

 

12 cm-es polisztirol rendszerTelefonos segítség: +36 70 709 5020email segítség: info@gipszkartonok.info.hu
Rendszer anyagokanyagszükséglet/m2egységár
EPS 12 cm-es polisztirol1 m2Kérjük érdeklődjön
Polisztirol ragasztó8 kg/m2Kérjük érdeklődjön
Üvegszövet háló 145 grammos1,1 m2/m2Kérjük érdeklődjön
Dűbel 8/60 175 mm6 db/m2Kérjük érdeklődjön
Vakolat alapozó0,2 kg/m2Kérjük érdeklődjön
StrukturOLA 2 mm-es fehér vakolat2,5 Kg/m2Kérjük érdeklődjön

 

A THERMOSYSTEM homlokzati hőszigetelő rendszer kiváló anyagokból összeállított rendszer. A hőszigetelő rendszer MEGVÁSÁROLHATÓ ALAPRENDSZERKÉNT  vagy 1,5 mm kapart, és 2 mm dörzsölt struktúrával. A 12 cm vastag hőszigetelés elegendő kb: 40%-os költség megtakarításhoz, de minél vastagabb a szigetelőanyag annál nagyobb a megtakarítás mértéke.
Kiváló ár/érték arány jellemzi a KNAUF THERMOSYSTEM hőszigetelő rendszer-t 12 cm-es vastagságban is. Megrendelés esetén a kiszállítás akár néhány nap alatt megvan. Folyamatosan alacsony ár! A hőszigetelő rendszer megválasztása, függ az épületünk falazatának hőátbocsájtási tényezőjétől. Mindenképpen a vastagabb hőszigetelés beépítése mellett döntsünk, jobb hőszigetelést kapunk. Ne spóroljunk a vastagságon, mert a vastagabb szigetelés jobb. A beruházás költségét csak minimálisan növeli, ha vastagabb hőszigetelést választunk. 

 

Ezen az oldalon kérhet bármilyen vastagságú rendszerre árajánlatot sőt bármelyik gyártótól is! A lap alján talál egy nagyon klassz ajánlatkérő modul. Küldje át az Ön vagy a kivitelezője felmérését és mi adunk egy remek árat. A lábazat rendszer árajánlathoz is szükségünk van a felmérésére, a rendszer vastagságára. Küldje át azt is. Ajánlatkérő modul a lap alján.

 

Hőszigetelő rendszerek kiegészítői – ezekre különös figyelmet szenteljenek. Nem szabad spórolni a dűbellel és ragasztóval!!!!A hőszigetelő rendszerek számos, a kivitelezést könnyítő, és azok  színvonalát javító kiegészítő elemmel rendelkeznek:

 

Hőszigetelő rendszerek kiegészítői

A hőszigetelő rendszerek számos, a kivitelezést könnyítő, és azok színvonalát javító kiegészítő elemmel rendelkeznek:

Dübelek
Gyakran van szükség a hőszigetelés mechanikai rögzítésére is (szélszívás). Erre a célra speciális tárcsás dübelek alkalmasak. Épületmagasságtól függően 4-6-8 esetleg 10 dübelt is el kell helyeznünk négyzetméterenként a felületen. A dübel hosszát a fogadó felület minősége, és a hőszigetelő réteg vastagsága szabja meg.
Lábazati alumínium profil
A vízorros alumínium indítóprofil a lábazat feletti első sor hőszigetelés elhelyezésében nyújt segítséget.
Sarokvédő
A hálós sarokvédővel lehet igazán korrekt sarkokat, éleket kialakítani.
Ablakcsatlakozási profil
A vízzáró kapcsolatot az ablak és a hőszigetelő rendszer között az ablakcsatlakozási profi l biztosítja.
Dilatációs profil
Hosszú épületeket függőleges profi llal tudunk szükség esetén 20 méterenként dilatálni.
Szemöldökprofil
Az előreugró szerkezetekről, erkélyekről, ablakok felső éléről lecsepegő vizet a szemöldök profillal lehet megfelelően elvezetni.

12 cm-es polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer – árajánlatkérő modul.

Csak akkor tudunk pontos rendszer árajánlatot adni ha van felmérésük. Minden ház és annak homlokzata egyedi. Mi nem akarunk a honlapokra megközelítő rendszer árakat tenni mert később joggal hihetik hogy becsapták Önöket. Egyeztessünk telefonon vagy küldjék el email-ben a kivitelezői vagy saját felmérésüket és mi küldünk rá gyorsan árajánlatot! A kiegészítők felmérésében rejlik a “csapda”. A dűbeleket csak a gyári mennyiségekkel szabad számolni! Mérjék fel az ablakok méreteit, lábazat magasságát, élek sarkok hosszát a hálós élvédő kiszámításához és a ház kerületét az indító profilok hosszához. Ha ez megvan akkor egy levélváltással pontos árajánlatot fogunk tudni adni. Köszönjük a segítségüket! 

A kivitelezés közben, a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
Ne alkalmazzuk, esős, párás, vagy ködös időben ha lehet tűző napon sem. Termékeinkhez a felhasználási javaslatban olvasható víz mennyiségén kívül más anyagot, hozzáadni nem szabad.

 

Homlokzati hőszigetelő rendszerekről.

A polisztirol homlokzati rendszereknél hamar elérhető a gyártók általi ingyenes szállítás. Ez gyártónként változik. 10 – 20 m3 közötti mennyiségekről beszélünk ami egy átlagos 10 – 15 cm-vastag rendszer esetében hamar teljesülhet. 

Polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszereket a következő telephelyeinken tud személyesen rendelni.  Budapesten a 11. 9. és 4. kerületben. Vidéki raktáraink: Győr, Szeged, Pécs,Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Kecskemét. 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

Telephelyeink elérhetőségei. Homlokzati szigetelőanyag árak – érdeklődjön telefonon.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Homlokzati szigetelőanyag árak – Tehát amire szükség van a felmérésnél:

Szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete ami az indítóprofil felmérése, ajtók, ablakok és sarkok/élek ami a hálós élvédő felmérése, ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. A homlokzathoz szükséges ragasztó és dűbel mennyiségét a gyártó által javasoltaknak megfelelően tesszük bele az árajánlatba. Amennyiben rossza a falazata, gyenge a vakolata akkor azt kérem jelezze mert akkor több és hosszabb dűbel javasolt.

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

 

Hozzászólások lezárva.