Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

A KINGSTONE polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer Texturato vagy TERRA ragasztóval, kiváló anyagokból álló rendszer. Hőszigetelés és vakolat kiegyenlítés egyszerre! Ha Önnek egy megbízható, ár-érték arányban a legjobb polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszerre van szüksége, akkor válassza a KingStone homlokzat szigetelő rendszert!

A Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelés azoknak a vásárlóknak ajánlott akik nem szeretnék színezni, vagy már megvették homlokzatukra a falfestéket vagy a vakolatot. Megvásárolhatóak 4cm vastagságtól. Kérje árajánlatunkat. A Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer kivitelezése esetén a műanyag dübel használata ajánlott a polisztirollapok rögzítésénél. A dűbel méretet úgy válasszuk meg, hogy a falazatba legalább 4-5 cm mélységig befúródjon A homlokzati hőszigetelő alaprendszer kivitelezése közben a hőmérséklet +5°C fölött legyen, valamint esős, párás, ködös időben illetve tűző napon ne alkalmazzuk.

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr. Országos partnerhálózat!   

További termékekről kiegészítőkről kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email- címen.

Termékekről – árakról érdeklődjön. A bal oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

A polisztirol homlokzati hőszigetelésről

A Legjobban elterjedt és kedvelt homlokzati hőszigetelés típus hazánkban. Beszerzése egyszerű, szállítása könnyű A legkedvezőbb az  ár/érték aránya. 2cm vastagságtól vásárolható akár 30 cm-ig. Expandálással készített hőszigetelő anyag, testsűrűsége alacsony, hőszigetelési tulajdonsága viszont kiemelkedő. Ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak, de a légáteresztő képessége alacsony.

Egy átlagos családi ház esetében a ráfordított hőenergia 30%-55 %-át a nem megfelelően vagy egyáltalán nem hőszigetelt falakon keresztül veszíti el. Megfelelő polisztirol hőszigetelés alkalmazása nagyban javítja a falak hőtartó képességét. Télen a fűtés hatására átmelegedett falak egyenletes klímát biztosítanak, nyáron pedig védi az épületünk falát az átforrósodástól. A kingston polisztirol homlokzati hőszigetelés rendszere erre kínál megoldást!

Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelés – rendszer akció!!!

A Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelő alaprendszer a legjobb megoldás, ha még nem szeretné leszínezni az házát, de tökéletes hőszigetelésre van szüksége! A 8 – 10 – 12 – 15 cm-es hőszigetelő rendszerünk rendelkezik az egyik legjobb ár/érték aránnyal, ez egy olyan polisztirol homlokzat rendszer, amely még évekig korszerűen szolgálhatja az ingatlantulajdonost!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?