Homlokzati hőszigetelés árak

Homlokzati hőszigetelés árak

Polisztirol vagy kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelő rendszer gyártók. Rockwool és Knauf kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszerek, Austrotherm, KingStone, Nikecell/Bachl, Graytherm polisztirol hőszigetelő rendszerek. Mindegyik gyártó a legmagasabb minőségben kínálja a homlokzati hőszigetelő rendszereit.

Bármelyik gyártó rendszerét is választja, tudunk segíteni Önnek mert mindegyik gyártó kiemelt partnerünk így villámgyorsan megküldik a teljes rendszert akár ingyenes házhoz szállítással. Küldje el felmérését és segítünk. Akár néhány nap alatt megvan a teljes homlokzatrendszer. 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton áruház vagyunk. Nem webáruház.

Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók készleten.

 

Homlokzati hőszigetelés árak

Homlokzati hőszigetelés árak

 

A homlokzati rendszereknél hamar elérhető a gyártók általi ingyenes szállítás. Ez gyártónként változik. 10 – 20 m3 közötti mennyiségekről beszélünk ami egy átlagos 10 – 15 cm-vastag rendszer esetében hamar teljesülhet. 

Csak akkor tudunk pontos rendszer árajánlatot adni ha van felmérésük. Minden ház és annak homlokzata egyedi. Mi nem akarunk a honlapokra megközelítő rendszer árakat tenni mert később joggal hihetik hogy becsapták Önöket. Egyeztessünk telefonon percek alatt vagy küldjék el email-ben a kivitelezői vagy saját felmérésüket és mi küldünk rá gyorsan árajánlatot! A kiegészítők felmérésében rejlik a “csapda”. A dűbeleket csak a gyári mennyiségekkel szabad számolni!  Mérjék fel a felületeket, ablakok méreteit, lábazat magasságát, élek sarkok hosszát a hálós élvédő kiszámításához és a ház kerületét az indító profilok hosszához. Ha ez megvan akkor egy levélváltással pontos árajánlatot fogunk tudni adni. Köszönjük a segítségüket!

 

Amire szükségünk van a pontos árajánlat adáshoz. Homlokzat felmérése.

Szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete, ajtók, ablakok és élek felmérése és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. 

 

Homlokzati hőszigetelés árak – árajánlatkérés 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink elérhetősége – árajánlatkérés aktuális szigetelőanyag készlet ellenőrzés. Hívjon és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!! Hívjon. 

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

A nem hőszigetelt házaknál a fűtési energia 40-60 %-a távozik el a lakások-házak falain keresztül.

 

 

A lakóházak energiaveszteségének jelentős része – a falszerkezetek vastagságától és anyagától függően kb. 40-60 %-a – a falakon keresztül távozik. Ugyanakkor az alacsony szigetelőképességű falazat falszigetelés nélkül egyéb gondot is okoz: a beltéri falfelületeken a hőhidaknál penészesedés jelentkezik. Romlik a lakórészben a hőérzet a hideg falak miatt. Nyáron a falak tárolják a hőt. Ezért van szükség a házak hőszigetelésére, elsősorban a hőveszteség csökkentéséért.

Az energiaárak folyamatos emelkedése miatt – megnőtt az igény az energiatakarékos lakóházak kialakítására és a homlokzati hőszigetelésekre. A napjainkban tervezett lakóházak elengedhetetlen követelménye a homlokzati hőszigetelés, ez a mai hőszigetelő rendszereknek köszönhetően régebbi épületeknél utólag is elkészíthető.

 

Homlokzati hőszigetelés árak – AKCIÓ ! Hívjon a kolléganőt, küldje el a felmérését és egyedi árat adunk. 

Tudni kell, hogy a hideg energia háromszor olyan drága, mint a meleg energia, vagyis az, hogy nyáron a lakás hőmérsékletét egy fokkal csökkentsük, háromszor annyiba kerül, mint az, hogy télen egy fokkal növeljük azt. A hőszigetelés tehát megéri a klímával rendelkezőknek is.

A hőszigetelő rendszerek polisztirol vagy kőzetgyapot ragasztóból, nagy hőszigetelő képességű polisztirol vagy kőzetgyapot táblákból, nagy húzószilárdságú üvegszövet hálóból, dűbel, élvédő és kezdőszegély kiegészítőkből, különböző színárnyalatból választható felhasználásra kész finom vakolatból áll.

Vélemény, hozzászólás?