Hálós élvédők

Hálós élvédők, homlokzati hőszigetelő rendszerekhez, vakoláshoz, gipszkartonozáshoz.

 

Hálós élvédők

Hálós élvédők

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szakáruház vagyunk. Indítóprofil, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja budapesti és vidéki raktárainkban! 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely.

Érdeklődjön. Email: info@avgroup.hugipszkartonarak@gmail.com  

További rockwool termékekről, árakról, raktárkészletről érdeklődjön telefonon. 06-30-958-2915

Egy árajánlatot megérünk. A bal oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

Hálós élvédők

Kőzetgyapot homlokzati rendszerek anyaga. Merevített műanyag sarokkal ellátott élvédő. Megvédi a kész rendszert a fizikai hatásoktól. Nagyon fontos kiegészítő anyag. Megbosszulja amennyiben anyagi okok miatt kihagyják. PVC élvédő profil üvegszövettel. Pozitív élek kialakítására, homlokzati hőszigetelő rendszereknél, a szükséges 10 cm-es átfedés biztosításával. 2,5 m hosszú, az üvegszövet mérete: 100*100 mm. A PVC hálós élvédők üvegszövet hálóval egyesítve a sarkok gyorsabb kialakítását teszi lehetővé, mint a sima sarokvédő szegéllyel, mivel az üvegszövetet nem kell a sarkon áthajtani, az már a profilra 10+15 vagy 10+10 cm-es szélességben gyárilag rögzítve van. A PVC anyag korróziómentes, és rugalmasabb az alumíniumnál.                                                                                     

A másik nagyon fontos kellékek a hőszigetelő rendszerhez a “hálós élvédők”. Lehetőleg alumínium élvédőt ne használjunk. A PVC hálós élvédő kiképzése a hőszigetelő rendszerekhez van kialakítva. Minden pozitív sarkot élvédőzzünk (ablakkávák, ajtókáva, épület sarok), mert a szigetelésünk itt a legsérülékenyebb. A hálós élvédők beágyazása a homlokzati hőszigetelő rendszer ragasztóanyagával történjen. Legalább két rétegben  “húzzuk át” az élvédőt, majd a teljes száradás után csiszoljuk simára.


Mérete: 2,5 m/ szál

Hozzászólások lezárva.