Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer

Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer – polisztirol rendszer

 

Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer

Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer

 

Hőszigeteljen egyszer és mindenkorra…Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer 10 év garanciával!

EPS és grafitos EPS Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer – Graymix vakolattal. Nagyon jó hőszigetelő rendszerek garanciával, gyors beszerzéssel! 

Amire szükség van a Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer felmérésnél.

Polisztirol szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete, ajtók, ablakok és élek felmérése és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Graytherm homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer anyagai 1 m2-re:

 • 1 m2 homlokzati polisztirol 4 cm – től 20 cm -ig
 • 5 – 7 kg polisztirol ragasztó
 • 4 – 6 db műanyag szeges dűbel
 • 1,1 m2 üvegszövet háló – 160 gr/m2  10 % ráhagyás szükséges!
 • Hálós élvédő  –  felmérés alapján.
 • Lábazati indítósín + beütő dűbelek
 • 0,15–0,2 kg/m²  liter alapozó (színre kevert)
 • 1 m2 választott kapart, vagy dörzs vakolat    
 • indítóprofil  –  felmérés alapján.         

 

A GRAYMIX HUNGÁRIA Kft – nél különös hangsúlyt fektetnek a komplett rendszerben történő vásárlás fontosságának megismertetésére, mely esetén a biztosított rendszergaranciáért a gyártó maximálisan vállalni tudja a felelősséget, hiszen a Graytherm® homlokzati hőszigetelő rendszer minden fő elemét saját márkanév alatt, hazai gyártású termékként állítja elő. Garanciát és biztonságot ad  Önöknek vásárlóknak a Graymix – Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszere. Kiváló és minőségi homlokzati hőszigetelő rendszer. 10 év garancia!!

 

A Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer EPS/polisztirol EPS/grafitos polisztirol és kőzetgyapot rendszerekben kapható.

A Graytherm hőszigetelő rendszerek alkalmazási területei:

 • régi és új épületek homlokzati hőszigetelő burkolatának beton, vakolat és tégla felületek esetén, valamint könnyűszerkezetes cement, gipsz vagy faforgácskötésű lapokból szerelt falra.
 • régi és új lakóházak, köz- és ipari épületek külső falainak utólagos hőszigetelésére.

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. NEM WEBÁRUHÁZ. Ha kíváncsi valamelyik termék árára vagy a Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer árakra akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. Egy telefonhívást megérünk. 

 

Piacvezető gyártók termékeit forgalmazzuk ahol nem kérdés a minőség. Ilyen gyártó a GRAYMIX HUNGÁRIA Kft a kiváló homlokzati hőszigetelő rendszereivel  melyekre 10 év rendszer garanciát vállal!! 

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók, Mapei és LB Knauf termékek készleten. Érdeklődjön telefonon és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!!

Szigetelőanyag Budapesten a  9. és 4. kerületben. Vidéki raktáraink: Győr, Szeged, Pécs,Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza

 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Hozzászólások lezárva.