Gipszkartonosok szigetelők pihenjünk

Gipszkartonosok, szigetelők ne csak dolgozzunk hanem pihenjünk mert megérdemeljük!

Gipszkartonosok szigetelők pihenjünk

Gipszkartonosok szigetelők pihenjünk

2 éve találtam ezt a horgász és pihenőparkot Gödöllőn ahová azóta is járunk a családommal. Nem csak horgászni lehet itt hanem a családdal is ki lehet kapcsolódni akár egy hétvégi sétára is. Nekem olyan szocreál hangulatom van ami azért lehet mert én magam is éltem már abban a korban.  Állítólag ide jártak a régi szocialista “fejesek” megpihenni, Lázár György, Kádár János. régi faházak felújítva, ősfás parkok, ápolt horgász területek. Van itt “ketrec” focipálya, büfé ahol minden van ami kell a horgászáshoz kell, gyerekeknek fagyi, és minden nyalánkság és persze nekünk férfiaknak is van minden jó “cucc”.

Gipszkartonosok szigetelők pihenjünk – Javaslom mindenkinek aki pihenni akar! Pihenjünk Gödöllőn!

A Carplove Park (régi nevén Silver Club) Gödöllő és Isaszeg között a vasúti átjárónál található.

Telefon: +36 (30) 3981889

Megközelítés

Isaszeg felől gépjárművel érkezve a (második) vasúti átjáró után kb. 30 méterrel, a záróvonal megszűnése után kell balra befordulni a murvás útra (utcakép a lefordulás helyéről:http://goo.gl/Em94Hc), majd azon a főúttal párhuzamosan (Isaszeg felé) visszafelé haladni mintegy 40 métert a jobbra található bejáratig, ami pontosan a vasút átjáróval szemben van.

Gödöllő felől érkezve a vasúti átkelőhely második előjelző táblája után kell lehajtani a jobbra párhuzamosan tovább futó murvás útra (utcakép a lefordulás helyéről: http://goo.gl/Xu7SRl), majd tovább haladni mintegy 40 métert a jobbra található bejáratig, ami pontosan a vasút átjáróval szemben van.

Utcakép
Utcakép a park bejáratáról

Aki vonattal szeretne kijutni, annak a Budapest-Gödöllő útvonalon, Isaszeg után található Gödöllő Állami telepek vasútmegállóban kell leszállnia, majd mintegy 500 métert (~6 perc) visszasétálnia a főúton Isaszeg felé. Az új jobb oldalán lesz a Park bejárata, pontosan a vasút átjáróval szemben. Hivatalos menetrendről a MÁV-Start oldalán tájékozódhatnak.

 

Gipszkartonosok szigetelők pihenjünk!Szállás – Rendezvények

 

Elhelyezés 30 fő részére téliesített faházakban.

  • A különálló épületek (2-es, 3-as, 6-os, 7-es) 4+1 személy részére biztosítanak ágyneművel ellátott kényelmes fekhelyeket, fürdőszobával, hűtőszekrénnyel és televízióval felszerelve.
  • A 4-es ház 8 fő befogadására alkalmas hasonló körülményeket biztosítva.
  • Az 1/II-es két fő kényelmét biztosítja.

A több napra érkezők rendelkezésére áll a büfé mögötti szabadtéri konyha külön tűzrakó hellyel, bográcsolási- csoportos étkezési és mosogatási lehetőséggel, hűtőszekrény és fagyasztó használatával.

Árak:

5000.- HUF/fő/éjszaka, minimum 2 éjszaka esetén 3500.- HUF/fő/éjszaka

14 éven aluli gyerekek ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

A képek megtekintéséhez kattints ide!

Hozzászólások lezárva.