Fixrock FB 1 kőzetgyapot

Fixrock FB 1 kőzetgyapot.

Ez az anyag nagyon fontos ha van pincénk és szigetelni szeretnénk a födémet. Van rajta egy fekete fátyol ami nem csak esztétikus, hanem meggátolja, hogy az anyag szálai kiporozzanak. Ezt az anyagot nem lehet és nem is kell vakolni. Maximum egy gipszkarton álmennyezettel érdemes burkolni. 

Alápincézett épületeknél gyakran panaszkodnak a hideg padlókra. Mivel a pincéket a legtöbb esetben nem fűtik, hőszigetelés nélkül a földszinti padló felülete hideg lesz.  Ez nem csak energiaveszteség szempontjából kedvezőtlen, de mivel az emberi test folyamatosan itt van a legközelebb a határoló szerkezethez, hőérzeti problémákhoz is vezethet – vagyis fázni fog  lábunk. Az esetleges penészesedés kockázatáról már nem is kell beszélni. Célszerű még az építés során a födémszerkezetbe elhelyezett terhelhető kőzetgyapot hőszigeteléssel megoldani ezt.

Fekete üvegfátyollal egy oldalon kasírozott homlokzati hőszigetelő kőzetgyapot. Projekteknél ez az anyag szerelt homlokzatok hőszigetelése míg otthon nekünk kitűnő megoldás mondjuk egy pince vagy garázs mennyezet szigetelésére. A kasírozás megvédi az anyagot a kiporzástól így nem minden esetben kell burkolni. Ezt a szigetelőanyagot dűbelezéssel tudja rögzíteni. Táblánként legalább 4 db dűbel ajánlott. 

 

Fixrock FB 1 kőzetgyapot

Fixrock FB 1 kőzetgyapot

 

Hővezetési tényező: 0,039 – Testsűrűség: 32 kg/m3 – Méret: 1000 x 600 mm 

Standard vastagságok: 50 – 80 – 100 – 120 – 140 – 150 mm.  

Fixrock kőzetgyapot készletről és árakról érdeklődjön a kolléganőnél. 

TerméknévKiszerelésBruttó ár/m2
Fixrock FB1 50 mm 7,2 m2/csomÁrakról, készletről kérjük érdeklődjön
Fixrock FB1 80 mm4,8 m2/csomÁrakról, készletről kérjük érdeklődjön
Fixrock FB1 100 mm 3,6 m2/csomÁrakról, készletről kérjük érdeklődjön
Fixrock FB1 120 mm3,0 m2/csomÁrakról, készletről kérjük érdeklődjön
Fixrock FB1 150 mm 2,4 m2/csomÁrakról, készletről kérjük érdeklődjön
Fixrock FB1 180 mm 1,8 m2/csomÁrakról, készletről kérjük érdeklődjön
Fixrock FB1 200 mm 1,8 m2/csomÁrakról, készletről kérjük érdeklődjön

 

Szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunkNem webáruházAktuális raktárkészletről érdeklődjön telefonon!!

 

Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkarton lapokat, kazettás álmennyezeteket. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, homlokzati és lépésálló polisztirol lapok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók  szintén mind készleten.

Hívjon, és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat. Jöhet az anyagért! Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen. 

Szigetelőanyag árak ITT  Kazettás álmennyezet árak ITT   – Gipszkarton árak ITT

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre! Fizetés akár a helyszínen!

Telephelyeink: Budapest 11. 9. és 4. kerület – Kecskemét, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza és Kecskemét.

 

Telephelyeink címe és elérhetőségeik. Aktuális raktárkészletről érdeklődjön telefonon!!

Telefonszámunk:+36 30 958 2915
email címünk:info@avgroup.hu
 

Fixrock FB 1 kőzetgyapot – FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE.

 

A Fixrock FB 1 (Fleece, Black, 1sided; üvegfátyol, fekete, egyoldali) lemezek kedvezően alkalmazhatók szerelt homlokzatburkolatos, hátul szellőztetett légréteges falszerkezetek hőszigeteléseként még akkor is, ha a burkolóelemek közötti hézagok nyitottak. A fekete üvegfátyol-kasírozásnak köszönhetően a lemez nem látszik a nyitott hézagokban. Felhasználható szellőztetett légréteggel nem rendelkező falszerkezetekben – dísztégla burkolatos szerkezetekben – is.

Alkalmazása előnyös a könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban. Olyan szerkezetekben történő felhasználása különösen ajánlott, ahol a hőszigetelés közvetlenül érintkezik külső, áramló levegővel, mivel az üvegfátyol-kasírozás megakadályozza az áramló levegő behatolását a szálak közé.

 

Fixrock FB 1 kőzetgyapot mérettáblázat:

 

Vastagság (mm) Szélesség (mm) Hosszúság (mm) m2/ csomag
50 600 1000 7,2
80 600 1000 4,8
100 600 1000 3,6
120 600 1000 3,0
140 600 1000 2,4
150 600 1000 2,4

 

További Rockwool kőzetgyapot raktárkészletünk: Kattintson a szigetelőanyag nevére és átlép a termék oldalra. Ott vannak az árak és a leírások.

 

 

Hozzászólások lezárva.