Baumit homlokzati hőszigetelés

Baumit homlokzati hőszigetelés – alaprendszer vagy rendszer.

Bocsánatot kérünk Önöktől de olyan sűrűn változtatnak a gyártók a szigetelőanyag  árakon az alapanyagok világpiaci áremlekedése miatt, hogy nem tudunk aktuális árakat biztonsággal feltenni a honlapunkra. Ettől még a raktáraink tele vannak szigetelőanyagakkol. Kérjük Önöket, hogy segítsék a munkánkat egy email árajánlatkéréssel. Nagyon igyekszünk az árajánlatadással! Köszönjük szépen!

 

Baumit homlokzati hőszigetelés rendszereket vásárolhat nálunk Budapesten a  11. 9. és 4. kerületben.  

Vidéki telephelyeink: Győr, Szeged, Kecskemét, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza

Rockwool kőzetgyapot, Knauf, Ursa üveggyapot, Austrotherm, Baumit, Kingston, Graytherm polisztirol szigetelőanyagok és homlokzati hőszigetelő rendszerek. További népszerű termékek: reviziós ajtó, tűzgátló ajtók, polisztirol gyöngy, ytong, cement, glett és gipsz, folyékony és tekercses lemez vízszigetelők

 

Baumit homlokzati hőszigetelés

Baumit homlokzati hőszigetelés

 

A Baumit homlokzati hőszigetelés rendszereknél hamar elérhető a gyártó általi ingyenes szállítás.  

Csak akkor tudunk pontos rendszer árajánlatot adni ha van felmérésük. Minden ház és annak homlokzata egyedi. Egyeztessünk telefonon vagy küldjék el email-ben a kivitelezői vagy saját felmérésüket és mi küldünk rá gyorsan árajánlatot! A kiegészítők felmérésében rejlik a “csapda”. A dűbeleket csak a gyári mennyiségekkel szabad számolni!  Mérjék fel a felületeket, ablakok méreteit, lábazat magasságát, élek sarkok hosszát a hálós élvédő kiszámításához és a ház kerületét az indító profilok hosszához. Ha ez megvan akkor egy levélváltással pontos árajánlatot fogunk tudni adni. Köszönjük a segítségüket!

 

Tehát amire szükség van a felmérésnél:

Szigetelőanyag vastagsága, felület felmérése ajtók, ablakok nélkül, ház kerülete, ajtók, ablakok és élek felmérése és ha van homlokzati szín kiválasztva akkor az is. Lábazat vastagsága, m2 felmérése és ha van kiválasztott lábazati struktúra akkor az is jöhet. 

 

Töltse ki az űrlapot és küldjük az árajánlatot.

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók, tűzgátló ajtók  készleten. Kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!

 

Szigetelőanyag telephelyeink címe és elérhetőségeik.  Baumit homlokzati hőszigetelés árakról érdeklődhet.

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu

 

Szigetelőanyag árak ITT     Gipszkarton árak ITT   Kazettás álmennyezet árakat ITT 

 

Baumit ProTherm – Baumit homlokzati hőszigetelés.

A Baumit EPS homlokzati lap, fehér, expandált polisztirol lemezek kitűnő hőszigetelő tulajdonságokkal. Hővezetési tényező: 0,039 W/mK. 50 x 100 cm-es lapokban.

A Baumit polisztirol hőszigetelő rendszer anyagai:

– Polisztirol lap + Polisztirol ragasztó 5 – 7 kg/m2

– Műanyag dűbel – lapvastagság + 50% = mm

– Üvegháló 145 g/m2 – 100 m2/tekercs

– Hálós élvédő 2,5 fm/szál – Indítóprofil 2,5 fm/szál

– Lábazati XPS polisztirol lap 

– Alapozó (szinezhető) + Homlokzati vakolat vagy festék

 

 

Baumit openTherm. A Baumit open homlokzati hőszigetelő lemezek ezüstszürke színűek, különlegesen jó hőszigetelő és páraáteresztő képességű polisztirol lemezek (μ érték=10) grafitőrleménnyel “turbózva”, speciálisan téglához kifejlesztve, a Baumit open klímahomlokzathoz. A lemezek frontoldala felületkezelt, funkciója, hogy kivitelezéskor ne melegedjen át a napsugárzás hatására a sötét színű grafitőrleményt tartalmazó lemez. A Baumit homlokzati hőszigetelés nagyon jó homlokzati rendszer! 

Baumit OpenTherm – Baumit homlokzati hőszigetelés

Lélegző, páraáteresztő, grafitos homlokzati rendszer.

Hővezetési tényező 0,040 W/mK

A Baumit grafitos polisztirol hőszigetelő rendszer anyagai:

– Polisztirol lap + Polisztirol ragasztó  5-7 kg/m2

– Műanyag dűbel – lapvastagság + 50% = mm

– Üvegháló 145 g/m2 – 100 m2/tekercs

– Hálós élvédő – 2,5 fm/szál + Indítóprofil – 2,5 fm/szál

– Lábazati XPS polisztirol lap

– Alapozó (szinezhető) + Homlokzati vakolat vagy festék

Baumit StarTherm – Baumit homlokzati hőszigetelés

Nem éghető! Hővezetési tényező: 0,036 – 0,039 W/mK.- Baumit StarTherm kőzetgyapot – vagy- Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot- Kőzetgyapot ragasztó 5 – 7 kg/m2- Fémszeges dűbel – lapvastagság + 50% = mm

– Üvegháló 160 g/m2 – 100 m2/tekercs

– Hálós élvédő – 2,5 fm/szál- Indítóprofil – 2,5 fm/szál

– Lábazati XPS polisztirol lap

– Alapozó (színezhető) + Homlokzati vakolat vagy festék

 

Baumit homlokzati hőszigetelés használható födém és tető hő és hangszigeteléséhez, de a legnagyobb mennyiségben az épületek homlokzatának hőszigetelését oldják meg vele. A polisztirol anyagok különböző keménységben kerülnek forgalomba amit színjelzésekkel kategórizálnak. A beltérben használható tető és válaszfal polisztirol hőszigetelő anyag EXP-30 (1 KÉK CSÍK). A koszorúk és áthidalókba használható polisztirol EPS-70 (2 KÉK CSÍK). Homlokzati hőszigetelésekhez, polisztirol EPS H-80 (1 PIROS CSÍK). A betonfödémekben, aljzatbetonban a lépésálló polisztirol EPS 100 (1 SÁRGA CSÍK). Tető külső oldali hőszigetelésére polisztirol EPS 150 (1 FEKETE CSÍK).

 

 

Vélemény, hozzászólás?