12 cm-es homlokzati kőzetgyapot

12 cm-es homlokzati kőzetgyapot – Rockwool Frontrock Max E 120 mm

A teljes homlokzati hőszigetelő rendszert gyorsan megvásárolhatja nálunk. Indítóprofil, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó. A házhoz szállításban is segítünk. 20 m3 felett egyébként a gyártó által ingyenesen kerül a teljes rendszer kiszállításra. A 12 cm-es homlokzati kőzetgyapot esetében ez 166 m2. Ez hamar elérhető.

12 cm-es homlokzati kőzetgyapot

12 cm-es homlokzati kőzetgyapot

A Rockwool Frontrock Max E 12 cm-es homlokzati kőzetgyapot kiváló homlokzati hőszigetelő! 

Magyarországon is a legnépszerűbb legkeresettebb anyag a ROCKWOOL kőzetgyapot. Ebben a szegmensben a világ egyik legismertebb gyártója a ROCKWOOL aki hazánkban is bebizonyította termékei minőségét. Piacvezető lett. A legmagasabb minőségben készíti anyagait. A ROCKWOOL termékek azok amikben nem lehet csalódni!! Ebben megerősítettek kivitelezőink akik igazán ismerik a ROCKWOOL termékeket.  Remek, napi kapcsolatban állunk a gyártóval, így bármely terméket szinte azonnal megkapjuk. 

Telephelyeink: Budapesten 9. és 4. kerület, vidéken pedig: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza és Kecskemét.

Mivel 10 telephelyünk van az országban így mindenhol elérhetőek vagyunk Természetesen nagy raktárkészlettel is rendelkezünk minden budapesti és vidéki telephelyünkön. 20 m3 feletti Frontrock Max E 120 mm rendelés esetén a gyártó helyszínre szállít ami jelentősen csökkenti az Önök költségeit! A rockwool frontrock max e 120 mm – es kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés, rendszerszinten, megvásárolható! Aktuális készleteinkről és árainkról vásárlás előtt mindenféleképpen érdeklődjön telefonon: 06-70-683-3330  

Budapesti központi raktárcímtelefonszámemail cím
Budapest 16. kerületNagyicce sor 4+36 30 297 1733info@prowallz.hu
 

FOLYAMATOS ROCKWOOL HOMLOKZATI RENDSZER AKCIÓT TUDUNK TARTANI! 

A Rockwool Frontrock Max E 120 mm homlokzati hőszigetelő rendszerhez szükséges anyagok a következők:

Fontos tudnivaló!!  A kőzetgyapot rendszerhez csak vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lap, és speciálisan kőzetgyapot ragasztásához való páraáteresztő ragasztó, és páraáteresztő vödrös (szilikon) vakolat használható! Így lesz a rendszer teljes keresztmetszetében lélegző, páraáteresztő és hosszútávon működő.

A  Rockwool Frontrock Max E 12 cm-es homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszerhez szükséges anyagok a következők: A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja!  

– indítóprofil – hálós élvédő –  fémszeges dűbel – beütő dűbel

– homlokzati, vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lap
– speciális, kőzetgyapothoz való, páraáteresztő ragasztó
– üvegszövet háló
– szilikon alapozó szilikon vakolathoz – színes legyen!
– páraáteresztő vödrös SZILIKON vakolat 

Fontos tudnivaló!!  A rendszerhez csak vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lap és speciálisan kőzetgyapot ragasztásához való páraáteresztő ragasztó, és páraáteresztő vödrös (szilikon) vakolat használható! Így lesz a rendszer teljes keresztmetszetében lélegző, páraáteresztő és hosszútávon működő.

 

Árajánlatkérő adataiHomlokzatra vontakozó adatok


(a lábazat nélkül, lábazati adatok lejjebb)

További adatok (lábazat és élvédők)

A további kiegészítő információk szintén szükségesek a homlokzati hőszigetelési igény felméréséhez, mert ezek nem határozhatók meg automatikusan a felület mennyiségéből.


Lábazatra vonatkozó adatokÉlvédőkre vontakozó adatok


(A ház kerülete méterben)
(A homlokzati felület összes éleinek a hossza - falfelületek élei, ablakok, ajtók, stb. éleinek összege)

Frontrock Max E 12 cm-es homlokzati kőzetgyapot – TERMÉKLEÍRÁS:

A Frontrock MAX E 120 mm műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, kétrétegű (inhomogén), csupasz, vakolható kőzetgyapot lemez. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek. Az inhomogén lemez felső kérgét gyári feliratozás (Top Rockwool) jelöli, melynek mindig a külső oldalra kell kerülnie a kivitelezés során. Gyárthatóság 70 mm-es vastagságtól. 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: 

A Rockwool Frontrock Max E 120 mm lemezek különösen alkalmasak épületek homlokzatának nem éghető, páraáteresztő hő-, és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására. Tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és tűzállósági fokozatú épületnél korlátozás nélkül beépíthető. A Fontrock Max E 120 mm rögzítése részleges felületű felragasztás és dűbelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített dübelekkel együtt használható. Az adatlap és a megfelelőségi nyilatkozat a gyártói javaslatokkal és rendszergazdai kivitelezési utasításokkal együtt érvényes.Tűzállósági osztály: A1 (nem éghető) 

További rockwool kőzetgyapot raktárkészletünk: Keresse a honlapon a termékeket.

Tetőszigetelő anyagok Homlokzati szigetelőanyagok Lépésálló szigetelőanyagok Többcélú szigetelőanyagok

tetőtér szigetelőanyagok

tetőtéri anyagok

homlokzati anyagok

homlokzati anyagok

lépésálló anyagok

lépésálló anyagok

többcélú anyagok

többcélú anyagok

Deltarock Frontrock Steprock ND Multirock
Dachrock Frontrock MAX E Steprock HD Fixrock
Airrock-LD RP-PL RT-U Fixrock FB1
      Airrock ND
      Airrock XD
      Airrock HD
      Airrock ND-FB1

 

Hozzászólások lezárva.