Ursa DF 39 silver üveggyapot

Ursa DF 39 silver üveggyapot Budapesten.

 

Ursa DF 39 silver üveggyapot

Ursa DF 39 silver üveggyapot

 

Ursa üveggyapot szigetelőanyagok – akció!

Az Ursa 4 raklap szigetelőanyag vásárlása estén ingyenesen házhoz szállít!! URSA df 39 üveggyapot akció készlet erejéig. Az URSA  szigetelőanyag kitűnő minőségű az ára brutál jó!

 

További URSA szigetelőanyag árak:

TerméknévVastagságKiszerelésBruttó ár/m2 - csom.
URSA DF 39 SILVER50 mm18,75 m2 / csom302-309-312 Ft AKCIÓ!
URSA DF 39 SILVER100 mm9,375 m2 / csom683 Ft - 6403 Ft
URSA TWF 3850 mm17,5 m2 / csomÁrakról érdeklődjön
URSA TWF150 mm15 m2/csom364 Ft - 5460 Ft
URSA TWF1100 mm7,5 m2/csom728 Ft - 5460 Ft
URSA DF 35 Gold50 mm12 m2/csom605 Ft - 7260 Ft
URSA DF 35 Gold100 mm6 m2/csom1207 Ft - 7242 Ft
URSA TWF175 mm12,5 m2/csom534 Ft - 6675 Ft

 

Az Ursa DF 39 silver üveggyapot szigetelőanyag legfontosabb jellemzője az árában rejlik. Az üveggyapot termékek olcsóbbak a kőzetgyapot termékeknél.

Termékleírás:  Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető, csupasz, tekercses termék.

Tulajdonságok: Tetőtér beépítésnél a szarufák közötti rétegeket „Z” alakban történő rozsdamentes huzalozással szükséges rögzíteni.

Ursa DF 39 silver üveggyapot szigetelőanyag hővezetési tényezője: λD = 0,039 W/mK Tűzvédelmi osztály: A1 (nem éghető)

Ajánlott felhasználási területek: Tetőtér beépítés,könnyűszerkezetes épület, záró-padlásfödém, nem terhelhető gerendás födém, álmennyezet.Szlovén gyártású termék.

 

További URSA szigetelőanyag árakról kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email- címen.

Azonnali ajánlatkéréshez  használja bal oldalon található ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

Ursa DF 39 silver üveggyapot szigetelőanyagok  – raktárkészleten  50 – 100 – 150 mm vastagságban.

 

URSA ásvány(üveg)gyapot hő- és hangszigetelő anyagok, kiváló tűzállósági tulajdonságokkal.
Tekercses és táblás, csupasz és kasírozott termékek széles választéka új ház építéshez és felújításhoz.

Amennyiben a szigetelés után szárazépítészeti, gipszkarton termékre és annak kiegészítőire van szüksége, azt is megveheti áruházunkban. Termékeinket megtekintheti ITT.

Raktárainkban üveggyapot-kőzetgyapot-polisztirol termékek és szigetelőanyagok széles választékát tarjuk! Kivitelezőknek,projektekre egyedi árakat alkalmazunk!

 

Az URSA az Ön partnere szigetelőanyagok és különböző szigetelési rendszerek egy helyről történő beszerzésében. Európában az URSA szigetelőanyagok egyike a szigeteléssel foglalkozó vezető vállalatoknak és fő termékeinkkel (üveggyapot, extrudált polisztirol és tekercsek), lefedjük a hő- és hangszigetelés területein létező valamennyi alkalmazási módot.

Minőségi termékekkel rendelkezik majdnem minden igény kielégítésére a magas-, a mélyépítés vagy mennyezetek, falak, padlók technológiai szigetelése területén.

Ez a kínálat első osztályú, egyéni kiszolgálással és problémamegoldási képességgel párosul. A kiváló minőségű URSA üveggyapot szigetelőanyagok energiát takarítanak meg és csökkentik a szennyező anyagok kibocsátását.

 

Hővezetési tényező

Az építőanyagok hővezetési tényezője a három alapvető hőközlési folyamat – a hővezetés, a hőáramlás és a hősugárzás -együttes hatását fejezi ki. Az üveggyapot esetében a három folyamat elsősorban az anyag sűrűségétől függ. Kisebb testsűrűség (azaz nagyobb “levegőtartalom”) esetén értelemszerűen a sugárzás és a konvekció, nagyobb sűrűség esetében pedig a szilárd anyagrészek hővezetése a domináns tényező, de a hővezetési képesség mértékét többek között a szálfinomság (szálátmérő) is befolyásolja. Ennek tudható be a hővezetési tényező sajátságos változása, alakulása az alábbi diagramon:

Akusztikai jellemzők

Az URSA üveggyapot szigetelőanyagok jó akusztikai jellemzői az anyag finom, rugalmas szálszerkezetére, alacsony testsűrűségére, nyiltpórusú szerkezetére és előnyös dinamikai merevségére vezethetők vissza. Ennek megfelelően a különböző testsűrűségű termékek igen jól alkalmazhatók hangelnyelő (főként a válaszfalakban) és lépéshanggátló (a födémszerkezetekben) szerkezeti rétegekként.

URSA üveggyapot éghetőség

A csupasz URSA üveggyapot szigetelőanyagok csekély szerves anyag tartalmuk révén a nem éghető, tűz hatásra nem csepegő, gyenge füstképzodésű építőanyagok közé tartoznak.

Ursa DF 39 silver üveggyapot szigetelőanyagok – RAKTÁRON.  Árakról raktárkészletről érdeklődjön. 

Telefon: 06-30-958-2915 – email: info@avgroup.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*