Ursa DF 35 Gold üveggyapot

Ursa DF 35 Gold üveggyapot

Ursa DF 35 Gold üveggyapot

Az Ursa DF 35 Gold üveggyapot szigetelőanyag legfontosabb jellemzője az árában rejlik. Az üveggyapot termékek olcsóbbak a kőzetgyapot termékeknél. 

Termékleírás:  Nyomással nem terhelhető, könnyen vágható, egyszerűen beépíthető, csupasz, tekercses termék.

Tulajdonságok: Tetőtér beépítésnél a szarufák közötti rétegeket „Z” alakban történő rozsdamentes huzalozással szükséges rögzíteni.

Ursa DF 35 Gold üveggyapot szigetelőanyag hővezetési tényezője: λD = 0,035 W/mK Tűzvédelmi osztály: A1 (nem éghető)

Ajánlott felhasználási területek: Tetőtér beépítés, könnyűszerkezetes épület záró-padlásfödém, nem terhelhető gerendás födém, álmennyezet szigetelésére. 

 

Ursa DF 35 Gold üveggyapot Budapesten és vidéki raktárainkban.

Az Ursa 4 raklap Ursa DF 35 Gold üveggyapot szigetelőanyag vásárlása estén ingyenesen házhoz szállít!!

 

 

URSA üveggyapot árak

TerméknévVastagságKiszerelésBruttó ár/m2 - csom.
URSA DF 39 SILVER50 mm18,75 m2 / csom302-309-312 Ft AKCIÓ!
URSA DF 39 SILVER100 mm9,375 m2 / csom683 Ft - 6403 Ft
URSA TWF 3850 mm17,5 m2 / csomÁrakról érdeklődjön
URSA TWF150 mm15 m2/csom364 Ft - 5460 Ft
URSA TWF1100 mm7,5 m2/csom728 Ft - 5460 Ft
URSA DF 35 Gold50 mm12 m2/csom605 Ft - 7260 Ft
URSA DF 35 Gold100 mm6 m2/csom1207 Ft - 7242 Ft
URSA TWF175 mm12,5 m2/csom534 Ft - 6675 Ft

 

További termék árakról kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email- címen.

 

Azonnali ajánlatkéréshez  használja bal oldalon található ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

Ursa DF 35 Gold üveggyapot szigetelőanyagok raktárkészleten  50 – 100 vastagságban.

URSA ásvány(üveg)gyapot hő- és hangszigetelő anyagok, kiváló tűzállósági tulajdonságokkal.
Tekercses és táblás, csupasz és kasírozott termékek széles választéka új ház építéshez és felújításhoz.

Amennyiben a szigetelés után szárazépítészeti, gipszkarton termékre és annak kiegészítőire van szüksége, azt is megveheti áruházunkban. Termékeinket megtekintheti ITT.

Raktárainkban üveggyapot-kőzetgyapot-polisztirol termékek és szigetelőanyagok széles választékát tarjuk! Kivitelezőknek,projektekre egyedi árakat alkalmazunk!

Az URSA az Ön partnere szigetelőanyagok és különböző szigetelési rendszerek egy helyről történő beszerzésében. Európában az URSA szigetelőanyagok egyike a szigeteléssel foglalkozó vezető vállalatoknak és fő termékeinkkel (üveggyapot, extrudált polisztirol és tekercsek), lefedik a hő- és hangszigetelés területein létező valamennyi alkalmazási módot.

Ez a kínálat első osztályú, egyéni kiszolgálással és problémamegoldási képességgel párosul. A kiváló minőségű URSA üveggyapot szigetelőanyagok energiát takarítanak meg és csökkentik a szennyező anyagok kibocsátását.

Hővezetési tényező

Az építőanyagok hővezetési tényezője a három alapvető hőközlési folyamat – a hővezetés, a hőáramlás és a hősugárzás -együttes hatását fejezi ki. Az üveggyapot esetében a három folyamat elsősorban az anyag sűrűségétől függ. Kisebb testsűrűség (azaz nagyobb “levegőtartalom”) esetén értelemszerűen a sugárzás és a konvekció, nagyobb sűrűség esetében pedig a szilárd anyagrészek hővezetése a domináns tényező, de a hővezetési képesség mértékét többek között a szálfinomság (szálátmérő) is befolyásolja. Ennek tudható be a hővezetési tényező sajátságos változása, alakulása az alábbi diagramon:

Akusztikai jellemzők

Az URSA üveggyapot szigetelőanyagok jó akusztikai jellemzői az anyag finom, rugalmas szálszerkezetére, alacsony testsűrűségére, nyiltpórusú szerkezetére és előnyös dinamikai merevségére vezethetők vissza. Ennek megfelelően a különböző testsűrűségű termékek igen jól alkalmazhatók hangelnyelő (főként a válaszfalakban) és lépéshanggátló (a födémszerkezetekben) szerkezeti rétegekként.

Éghetőség

A csupasz URSA üveggyapot szigetelőanyagok csekély szerves anyag tartalmuk révén a nem éghető, tűz hatásra nem csepegő, gyenge füstképzodésű építőanyagok közé tartoznak.

Ursa DF 35 Gold üveggyapot szigetelőanyagok – RAKTÁRON  Árakról raktárkészletről érdeklődjön. 

Telefon: 06-30-958-2915 – email: info@avgroup.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*