Újrahasznosított polisztirol gyöngy

Újrahasznosított polisztirol gyöngy Budapesten.

Újrahasznosított polisztirol gyöngy

Újrahasznosított polisztirol gyöngy

 

Ez  a termék alkalmas babzsák utántöltésére és töltésére.

Az újrahasznosított polisztirol gyöngy az építkezés folyamán felhasználható betonba, téglába és.  A gyári új gyöngy sokáig luxusnak tűnt, ezért erre a területre elkezdtük az újrahasznosított polisztirol gyöngy anyagot – darálék – formájában forgalmazni. Újrahasznosított polisztirol, ezáltal védjük környezetünket, kitűnő hőszigetelő értéket érhetünk el, betonba, téglába használt polisztirol gyöngyre igen is van kereslet!! 

Valós készlettel rendelkező szigetelőanyag, álmennyezet,  gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház.

Ha kíváncsi valamelyik termék árára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. Egy telefonhívást megérünk. 06-30-958-2915

Amennyiben gipszkartonra gipszkarton rendszerre vagy kazettás álmennyezetre van szüksége azt is megtalálja nálunk készleten. Árak ITT.  

Cégünk fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő vakolatok) valamint a szárazépítészeti (gipszkarton és álmennyezeti) rendszerek forgalmazása. Raktárainkban a következőket találja.Kőzetgyapot és üveggyapot szigetelőanyagok gipszkarton falba, tetőtérbe, beton alá, homlokzatra, faházhoz, pincékhez, víz és gázcsövekhez.

Kivitelezőknek, projektekre egyedi szigetelőanyag árak! Rockwool, Ursa, Knauf, Nobasil, Nikecell, Austrotherm.     

Újrahasznosított polisztirol gyöngy Budapesten – készletről, árakról érdeklődjön: 06-30-958-2915 vagy  info@avgroup.hu email címen.

 

Újrahasznosított polisztirol gyöngy adalék könnyűbetonba, téglába, vakolatba és babzsák utántöltésére.

Újrahasznosított polisztirol gyöngy

  • Az újrahasznosított polisztirol gyöngy
    Polisztirol szigetelőlapok gyártása során keletkezett melléktermék

A legegyszerűbb, és már hazánkban is régóta alkalmazott eljárás, hogy a megmaradt, illetve bontott polisztirolt megőrlik, és cementtel keverve könnyűbetonként újra építőanyagként használják fel. Az őrléskor keletkező finom port a téglagyárak pórusképző adalékanyagként tudják használni vagy a vakolatgyártók hőszigetelő vakolatokhoz keverik.

 

Talajlazító

Ha jelentősebb mennyiségű idegen anyag nem tapad a darálékra, úgy az újrahasznosított polisztirol mezőgazdasági célra is felhasználható. Kötött, agyagos talajba bekeverve lazítja azt, elősegíti a drénezés működését, levegőhöz juttatja a gyökereket, ezáltal gyorsítja a növények fejlődését.

 

Használati tárgyak

Reklámtáblák, műanyag virágtartók és egyéb használati tárgyak is készülhetnek a hőszigetelő anyagból, így újabb életciklust lehet elindítani vele.

Hogyan működik az újrahasznosítás?  A folyamat egyszerűen megfogalmazva: darálás

Azonban a darálás folyamán az idegen anyagok leszűrése, leválasztása is megtörténik, amely egyedi szűrőrendszer segítségével megy végbe.

Felhasznált anyagok újrahasznosított gyöngy esetén:

  • Polisztirol szigetelőlapok gyártása során keletkezett melléktermék
  • Védőcsomagolásból visszamaradt polisztirol elemek

 

 

Hozzászólások lezárva.