Szigetelőanyag szakáruház

Valós készlettel rendelkező SZIGETELŐANYAG SZAKÁRUHÁZ vagyunk. 

Szigetelőanyag szakáruház

Szigetelőanyag szakáruház

Szigetelőanyag Budapesten a  9. és 4. kerületben.  

Vidéki telephelyeink: Győr, Szeged, Pécs,Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza

Rockwool kőzetgyapot, Knauf, Ursa üveggyapot, Austrotherm, Baumit, Kingston, Graytherm polisztirol szigetelőanyagok most azonnal! További népszerű termékek: reviziós ajtó, tűzgátló ajtók, polisztirol gyöngy, ytong, cement, glett és gipsz, folyékony és tekercses lemez vízszigetelők

Hőszigetelő és hangszigetelő szigetelőanyag árak ITT 

Gipszkarton árak ITT  – Kazettás álmennyezet árakat ITT 

Tényleg nagy a választék telephelyeinken. Segítünk kiválasztani a szigetelendő területre a legmegfelelőbb szigetelőanyagot. Ha kell odafigyelünk a pénztárcára is!!  TEKINTSE MEG KÖZPONTI RAKTÁRUNKAT!

 

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók csavarok, dűbelek, reviziós ajtók  készleten. Kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!!

Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen.

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Telephelyeink címeKészlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest, Soroksári út 164.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Budapest, Ipari park u. 9.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Serfőződombi dűlő 3. 06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Keszthely, Epreskert u. 4. 06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Miskolc, Kiss Ernő út 13.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Nyíregyháza, Kállói út 16.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Szeged, Pulz u. 46/A.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Székesfehérvár, Új Váralja sor 20. 06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Pécs, Közraktár út 14.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

 

A 2016-os év slágere nálunk a hangszigetelés volt. Nagyon sok hangszigetelő kőzetgyapot szigetelőanyagot vásároltak tőlünk. Igazi probléma lett korunkban a zaj okozta ártalom.Ebben tud segíteni a rockwool kőzetgyapot hangszigetelő kőzetgyapot termék család. Ezenkívül  nagyon fontos, hogy a tetőtér szarufák közötti része a vízszintes födém és a homlokzat is szigetelve legyen. Ebben tudunk segíteni Önöknek.

 

Szakmai csapatként több mint 20 éve foglalkozunk szigetelőanyag, gipszkarton és kazettás álmennyezet termékek forgalmazásával. Budapesten 2 míg vidéken 7 szigetelőanyag szakáruház ahol mindent egy helyen megvásárolhat. Üveggyapot, kőzetgyapot és polisztirol hangszigetelő és hőszigetelő anyagokat tartunk raktáron. A háza, lakása minden részébe és problémájára megtalálja nálunk a megfelelő szigetelőanyagot. Nem akarunk rossz minőségű szigetelést eladni Önnek, inkább segítenénk a legmegfelelőbbet megtalálni háza, lakása bármelyik részébe. Szakemberként tudunk segíteni Önnek.

 

 

 

Szigetelőanyag gyártó partnereink, szigetelőanyagaink.

Rockwool és Knauf Nobasil – 1000 x 600 mm – es táblás kőzetgyapot hőszigetelő és hangszigetelő anyagok.

Ursa és Knauf  – űveggyapot – tekercses hőszigetelő anyagok.

Austrotherm, Nikecell, Kingston, Graytherm táblás polisztirol hőszigetelő anyagok – 1000 x 500 mm-es méretban,  polisztirol tömb és polisztirol gyöngy formájában.

 

Hozzászólások lezárva.