Szigetelőanyag országos házhoz szállítás

Szigetelőanyag országos házhoz szállítás. 

 

Ne kínlódjon a tető csomagtartóval az utánfutó vagy autó bérléssel és a szomszédot vagy a barátot is hagyjuk békén!  A gipszkarton lapok nagy súlyúak így nem egyszerű a szállításuk. Mi ebben segítünk. Gyorsan és olcsón  szállítjuk házhoz Önnek a gipszkarton és a szigetelőanyagot. Néhány ezer forintból házhoz szállítható a gipszkarton és szigetelőanyag illetve a fuvardíj az anyag mennyiségétől is függ és ha gyűjtőfuvarral tudunk szállítani akkor olcsó lesz a házhoz szállítás!

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház.

Telephelyeinken azonnal vásárolhat szigetelőanyagokat, gipszkartonokat kazettás álmennyezeteket és minden rendszer anyagot. Táblás kőzetgyapot vagy tekercses üveggyapot szigetelőanyagok, tetőfóliák, gipszkarton lapok, gipszkarton profilok és kiegészítők, tetőfóliák, ytong tégla, gipszkarton ragasztó, ytong ragasztó, homlokzati ragasztók, csavarok, dűbelek, reviziós ajtók készleten. Kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat és jöhet az anyagért!!

 

Szigetelőanyag országos házhoz szállítás 1,5 – 3 – 7,5 tonnás autóinkkal!!

 

Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás és a fuvar szervezése zökkenőmentes legyen.

Szigetelőanyag Budapesten a  9. és 4. kerületben. Vidéki raktáraink: Győr, Szeged, Pécs,Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza

 

Gipszkarton árak ITT – Szigetelőanyag árak ITT – Kazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink címe és elérhetőségeik. Érdeklődjön telefonon.

 

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr - Keszthely - Miskolc - Nyíregyháza - Szeged - Pécs Székesfehérvár06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

Kérjen gipszkarton vagy szigetelőanyag árajánlatot házhoz szállítással mi pedig segítünk a lehető legolcsóbban ezt megoldani.

Szigetelőanyag országos házhoz szállítás

Szigetelőanyag országos házhoz szállítás

A  szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás szakmában köbmétereket kell szállítani. Amikor csak egy gipszkarton előtétfalat vagy válaszfalat kell építenünk gipszkartonnal és hangszigeteléssel akkor nem tudjuk megtölteni a legkisebb 1,5 tonnás autót sem. Különösen akkor nem, ha adj uram isten azonnal kell az anyag mert beesett” mondjuk a kivitelező vagy pénteken jutott az eszembe, hogy nincsen elég gipszkarton és szigetelőanyag. Tök üresen kellene elindulnia. Ilyenkor vannak a bajok a fuvarozással. Másoknál üres autóra is annyi a fuvardíj mintha tele lenne. Mi máshogyan segítünk. 2-3 házhoz szállítás összekötve és néhány ezer forintból kijöhet a fuvardíj. 

 

Hozzászólások lezárva.