Szigetelőanyag országos házhoz szállítás

Szigetelőanyag országos házhoz szállítás, fuvarozás olcsón gyorsan és behordással Budapesten! 

 

Ne kínlódjon a tetőcsomagtartóval az utánfutó vagy autó bérléssel és a szomszédot vagy a barátot is hagyjuk békén!  A gipszkarton lapok nagy súlyúak így nem egyszerű a szállításuk. Mi ebben segítünk. Gyorsan és olcsón  szállítjuk házhoz Önnek a gipszkarton és a szigetelőanyagot. Néhány ezer forintból házhoz szállítható a gipszkarton és szigetelőanyag illetve a fuvardíj az anyag mennyiségétől is függ és ha gyűjtőfuvarral tudunk szállítani akkor olcsó lesz a házhoz szállítás!

A következő telephelyekről tudunk Önöknek segíteni a gipszkarton és szigetelőanyag szállításában. 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr. 

Gipszkarton és kazettás álmennyezet árakat ITT talál. Szigetelőanyag árakat pedig ITT talál.

 

Szigetelőanyag és gipszkarton házhoz szállítás, fuvarozás árak Budapesten és vidéken.

Fuvarozás árakról érdeklődjön. 06-30-958-2915  Tonnák és köbméterek. Nem gond. Megfelelő  autóval szállítunk házhoz. Egyeztessünk telefonon és számíthat ránk!

Mi valós raktárkészlettel rendelkező gipszkarton, álmennyezet és szigetelőanyag SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi valamelyik termék árára és annak fuvardíjára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Hívjon minket és a  kolléganőnk már nézi is a számítógépen a gipszkarton és szigetelőanyag raktárkészletet és segít a fuvar szervezésben. 

Kérjen gipszkarton vagy szigetelőanyag árajánlatot házhoz szállítással mi pedig segítünk a lehető legolcsóbban ezt megoldani.

Barna autó

Szigetelőanyag országos házhoz szállítás

A  szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás szakmában köbmétereket kell szállítani. Amikor csak egy gipszkarton előtétfalat vagy válaszfalat kell építenünk gipszkartonnal és hangszigeteléssel akkor nem tudjuk megtölteni a legkisebb 1,5 tonnás autót sem. Különösen akkor nem, ha adj uram isten azonnal kell az anyag mert beesett” mondjuk a kivitelező vagy pénteken jutott az eszembe, hogy nincsen elég gipszkarton és szigetelőanyag. Tök üresen kellene elindulnia. Ilyenkor vannak a bajok a fuvarozással. Másoknál üres autóra is annyi a fuvardíj mintha tele lenne. Mi máshogyan segítünk. 2-3 házhoz szállítás összekötve és  néhány ezer forintból kijöhet a fuvardíj. 

 

Hozzászólások lezárva.