Szigetelés segítség

Szigetelés segítség. Milyen szigetelőanyagot és milyen vastagságban használjak? Ebben próbálunk segíteni.

Szigetelés segítség

Szigetelés segítség

Fontos tudni a hőszigeteléssel kapcsolatban, hogy télen úgymond megóv minket a kinti hideg levegőtől, viszont nyáron is van hatása, ekkor ugyanis a meleg levegőt nem engedi be a házba. Az idők folyamán azonban természetesen a szigeteléssel kapcsolatos technológiák, illetve kivitelezések is folyamatosan átalakulóban vannak.

Például hazánkban nagyjából 8-10 cm egy átlagos háznak a szigetelése, viszont az EU szorgalmazza, hogy ez legyen csaknem a duplája, 20 cm, hogy minél több energiát tudjunk megtakarítani. De, vajon mennyit véd egy átlagos hőszigetelés? Erre próbálunk válaszokat adni. Minden leírt anyag az tapasztalati. Figyelembe vettük a gyártók ajánlásait.  a kivitelezői jó vagy rossz szokásokat és a hazánkban lévő trendeket. De a legfontosabb az, hogy megosztjuk Önökkel, hogy nálunk melyik szigetelőanyagból mennyi fogy és mik a vásárlói szokások a vastagság terén ami megmutatja az összesítését mindennek. 
Szigetelés segítség. Kőzetgyapot, üveggyapot, polisztirol szigeteléseket tud nálunk vásárolni készletről, házhoz szállítással.
Remélem tudunk segíteni Önöknek a szigetelőanyag választásban. Amennyiben kérdésük van hívjanak nyugodtan telefonon és segítünk. 06-30-958-2915. 

Hozzászólások lezárva.