Multirock 100 mm

 

A Multirock 100 mm -es kőzetgyapot csak hőszigetelésre alkalmas. Önállóan csak 15 – 20 cm vastagságban ajánlott mert a hővezetése nem a legerősebb. Inkább kiegészítő szigetelésként javasoljuk. Tetőtérbe a deltarock mellett kiváló. Vízszintes födémbe legalább 15-20 cm legyen míg belső térben kizárólag hőszigetelésre akár 5 – 10 cm vastagságban is jó lehet. Nagyon fontos! Hangszigetelésre egyáltalán nem alkalmas mert kevés a testsűrűsége!   

 

logo_rockwool

Multirock 100 mm

 

 

A Rockwool multirock 100 mm-es  kőzetgyapotot 50-100-150 mm vastagságban raktárkészleten tartjuk és azonnal megvásárolható! Tetőtéri DELTAROCK és MULTIROCK termékekből folyamatos a készlet. Táblaméret: 1000 x 600 mm, 1000 x 625 mm (csak az 50 mm vastag Rockwool multirock táblaméret esetén)

Hővezetési tényező: λD = 0,039 W/mK°

 

Multirock 50 mm – árak

TerméknévVastagságKiszerelésBruttó ár/m2
Rockwool Multirock50 mm7,2 m2 / csom664 Ft
Rockwool Multirock100 mm3.6 m2 / csom1327 Ft
Rockwool Multirock150 mm2.4 m2 / csom1991 Ft

 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest 9. és 4. kerület és Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi már visszük is! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre. Árakról érdeklődjön.

További termékekről – árakról érdeklődjön telefonon. 

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr - Keszthely - Miskolc - Nyíregyháza - Szeged - Pécs Székesfehérvár06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

Rockwool kőzetgyapot szigetelőanyagok Budapesten. A rockwool remek, világszínvonalú anyagokat készít. Kiválóak a hangszigetelő anyagaik a homlokzati szigetelőanyagaik és a hőszigeteléseik. A ház minden részére található rockwool kőzetgyapot szigetelőanyag. A rockwool általában táblás kőzetgyapot  – 1000×600 mm – de az ipari szigetelésekben akadnak csőhéjak illetve tekercses anyagok is csupaszon illetve alumínium kasírozottan is. Amennyiben érdeklődik bármelyik rockwool kőzetgyapot szigetelőanyagok iránt hívjon fel és mi segítünk Önnek. Rengeteg kivitelezővel állunk kapcsolatban akik folyamatosan adják a visszajelzéseket a szigetelőanyagokról. A kivitelezők ismerik igazán az anyagokat!

Hívjon és mi segítünk. Budapesti raktárainkban mindig van rockwool multirock 100 mm.


Multirock 100 mm-TERMÉKLEÍRÁS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez.

 

A MULTIROCK 100 mm KŐZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

Multirock 100 mm

Multirock 100 mm

Rockwool Multirock 100 mm – felhasználható.

 • Szarufák közötti hőszigetelésre.
 • Szarufák alatti belső oldali kiegészítő hőszigetelésre. Pl. ha egy 15 cm vastagságú Deltarock Plus szarufák közötti szigetelést kiegészítünk egy 5 cm vastag belső oldali Multirock hőszigeteléssel, akkor lefaragjuk a tetőtéri szobákra eső gázszámlát.
 • Gipszkarton válaszfalak hőszigetelő betéteként. 
 • Gipszkarton álmennyezetek hőszigetelésére.
 • Homlokzati falak belső oldali hőszigetelésére.
 • Könnyűszerkezetes házak homlokzati falainak hőszigetelésére.

Műszaki adatok:

 • táblaméret: 1000 x 600 mm, 1000 x 625 mm (csak az 50 mm vastag Rockwool Multirock táblaméret esetén)
 • hővezetési tényező: λD = 0,039 W/mK°
 • páradiffúziós ellenállás: μ=1
 • nyomószilárdság (10%-os összenyomódás esetén): 40kPa
 • olvadáspont: 1000°C

Partneroldalunk:      www.kozetgyapotakciok.hu

További anyagaink:  GIPSZKARTONOK RENDSZERSZINTEN http://gipszkartonarak.hu/