Frontrock Max E 120 mm

 

Rockwool Frontrock Max E 120 mm kőzetgyapot szigetelőanyagok Budapesten. A rockwool remek, világszínvonalú anyagokat készít. Kiválóak a hangszigetelő anyagaik a homlokzati szigetelőanyagaik és a hőszigeteléseik. A ház minden részére található rockwool kőzetgyapot szigetelőanyag. A rockwool általában táblás kőzetgyapot  – 1000×600 mm – de az ipari szigetelésekben akadnak csőhéjak illetve tekercses anyagok is csupaszon illetve alumínium kasírozottan is.

Amennyiben érdeklődik bármelyik rockwool kőzetgyapot szigetelőanyagok iránt hívjon fel és mi segítünk Önnek. Rengeteg kivitelezővel állunk kapcsolatban akik folyamatosan adják a visszajelzéseket a szigetelőanyagokról. A kivitelezők ismerik igazán az anyagokat!

Hívjon és mi segítünk. Budapesti raktárainkban mindig van rockwool termék.

 

Rockwool

Rockwool

Frontrock MaxE 80 mm - Rockwool Ecorock akció

Frontrock Max E 120 mm – Rockwool Ecorock akció

 

FIGYELEM! ELINDULT A ROCKWOOL ECOROCK AKCIÓ!!!

Elindult a homlokzati hőszigetelések időszaka. A tavaszi hőszigetelést megcélozta a ROCKWOOL idén is. Tavaly nagyon nagy sikerrel járt.

A 2015. évben is  a homlokzati színt ajándékba adja a ROCKWOOL.

Amennyiben a házára az Rockwool Ecorock FF homlokzati  kőzetgyapot hőszigetelő rendszert rendeli úgy a szilikon vagy a szilikát vakolatot ingyen kapja és kiválaszthatja bármely színt a katalógusból!! 

A Rockwool kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés akció feltételei:

Az ECOROCK FF kőzetgyapot rendszer kizárólag Frontrock MaxE kőzetgyapottal rendelhető. Az akció a termékek egyidejű rendelése esetén érvényes!

Frontrock MaxE 80 mm kőzetgyapot tábla – ZZ-ECOROCK kőzetgyapot ragasztó – AKE üvegszövet háló, PT-ECOROCK Grunt M vagy S-T alapozó illetve az ECOROCK SIL vagy S kapart, illetve dörzsölt hatású vékonyvakolat. 

Minimálisan rendelhető mennyiség 100 m2 – ez nem mennyiség egy normál családi háznál!! 

Ez egy igazán komoly lehetőség mert a szín minden homlokzati rendszer egyik legdrágább anyaga. Ne keressen csapdát! A ROCKWOOL a legkiválóbb forgalmazó aki már bizonyított nemcsak hazánkban de a világ minden táján!!

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szakáruház vagyunk. Indítóprofil, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja budapesti és vidéki raktárainkban! 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely.

Érdeklődjön. Email: info@avgroup.hugipszkartonarak@gmail.com  

További rockwool termékekről, árakról, raktárkészletről érdeklődjön telefonon. 06-30-958-2915

Egy árajánlatot megérünk. A bal oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre.

 

 

TERMÉKLEÍRÁS:

A Frontrock MAX E 120 mm műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, kétrétegű, csupasz, homlokzati vakolható kőzetgyapot lemez. A lemez felső része kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege  magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással,és jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek. Az inhomogén lemez felső kérgét gyári feliratozás (Top Rockwool) jelöli, melynek mindig a külső oldalra kell kerülnie a kivitelezés során. Gyárthatóság 70 mm-es vastagságtól. 

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

A Frontrock MAX E 120 mm lemezek  alkalmasak épületek homlokzatának neméghető, páraáteresztő hő-, és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására. Tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és tűzállósági fokozatú épületnél korlátozás nélkül beépíthető. A Fontrock Max E 120 mm rögzítése részleges felületű felragasztás és dübelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített dübelekkel együtt használható. Az adatlap és a megfelelőségi nyilatkozat a gyártói javaslatokkal és rendszergazdai kivitelezési utasításokkal együtt érvényes.Tűzállósági osztály: A1 (nem éghető)

 

vastagság m2/csomag hővezetési tényező W/mk testsűrűség kg/m3
70 mm 1,8 0,036 80
80 mm 1,8 0,036 80
100 mm 1,2 0,036 80
120 mm 1,2 0,036 80
140 mm 1,2 0,036 80  
160 mm 1,2 0,036 80  
180 mm 1,2 0,036 80  
200 mm 1,2 0,036 80

 

Frontrock Max E 100 mm-es kétrétegű vakolható kőzetgyapot 10%-kal jobb hőszigeteléssel Budapesten.  

 

További rockwool kőzetgyapot raktárkészletünk:

Tetőszigetelő anyagok Homlokzati szigetelőanyagok Lépésálló szigetelőanyagok Többcélú szigetelőanyagok

tetőtér szigetelőanyagok

tetőtéri anyagok

homlokzati anyagok

homlokzati anyagok

lépésálló anyagok

lépésálló anyagok

többcélú anyagok

többcélú anyagok

Deltarock Frontrock Steprock ND Multirock
Dachrock Frontrock MAX E Steprock HD Fixrock
Airrock-LD RP-PL RT-U Fixrock FB1
      Airrock ND
      Airrock XD
      Airrock HD
      Airrock ND-FB1

 

Partneroldalaink: http://kozetgyapotarak.hu/ http://kozetgyapotakciok.hu/ – http://szigetelesar.hu/

További anyagaink:  GIPSZKARTONOK RENDSZERSZINTEN http://gipszkartonarak.hu/

A Rockwool Frontrock Max E 120 mm-es kiváló homlokzati hőszigetelő anyag!

 

 

EGÉSZ ÉVBEN FOLYAMATOS ROCKWOOL HOMLOKZATI RENDSZER AKCIÓT TUDUNK TARTANI!