Frontrock Max E 100 mm

 

Rockwool Frontrock Max E 100 mm kőzetgyapot szigetelőanyagok Budapesten. A rockwool remek, világszínvonalú anyagokat készít. Kiválóak a hangszigetelő anyagaik a homlokzati szigetelőanyagaik és a hőszigeteléseik. A ház minden részére található rockwool kőzetgyapot szigetelőanyag. A rockwool általában táblás kőzetgyapot  – 1000×600 mm – de az ipari szigetelésekben akadnak csőhéjak illetve tekercses anyagok is csupaszon illetve alumínium kasírozottan is. Amennyiben érdeklődik bármelyik rockwool kőzetgyapot szigetelőanyagok iránt hívjon fel és mi segítünk Önnek. Rengeteg kivitelezővel állunk kapcsolatban akik folyamatosan adják a visszajelzéseket a szigetelőanyagokról. A kivitelezők ismerik igazán az anyagokat!

Hívjon és mi segítünk. Budapesti raktárainkban mindig van rockwool termék.

Rockwool

Rockwool

FIGYELEM! ELINDULT A ROCKWOOL ECOROCK AKCIÓ!!!

Frontrock MaxE 100 mm - Rockwool Ecorock akció

Frontrock MaxE 100 mm – Rockwool Ecorock akció

 

Elindult a homlokzati hőszigetelések időszaka. Az öszi hőszigetelést megcélozta a ROCKWOOL idén is. Tavaly nagyon nagy sikerrel járt.

A rockwool rendszer anyagai.

Frontrock MaxE mm kőzetgyapot tábla – ZZ-ECOROCK kőzetgyapot ragasztó – AKE üvegszövet háló, PT-ECOROCK Grunt M vagy S-T alapozó illetve az ECOROCK SIL vagy S kapart, illetve dörzsölt hatású vékony vakolat. 

Valós raktárkészlettel rendelkező szakáruház vagyunk. Indítóprofil, dűbel, üvegháló, hálós élvédő, ragasztó, alapozó. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja budapesti és vidéki raktárainkban! 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Győr, Nyíregyháza, Keszthely.

Érdeklődjön. Email: info@avgroup.hu 

További rockwool termékekről, árakról, raktárkészletről érdeklődjön telefonon. 06-30-958-2915

 

Egy árajánlatot megérünk. A bal oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

Frontrock Max E 100 mm

TERMÉKLEÍRÁS:

A Frontrock MAX E 100 mm műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, kétrétegű (inhomogén), csupasz, vakolható kőzetgyapot lemez. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek. Az inhomogén lemez felső kérgét gyári feliratozás (Top Rockwool) jelöli, melynek mindig a külső oldalra kell kerülnie a kivitelezés során. Gyárthatóság 70 mm-es vastagságtól. 

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: 

A Frontrock MAX E 100 mm lemezek különösen alkalmasak épületek homlokzatának nem éghető, páraáteresztő hő és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására. Tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és tűzállósági fokozatú épületnél korlátozás nélkül beépíthető. A Fontrock Max E 100 mm rögzítése részleges felületű felragasztás és dübelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített dübelekkel együtt használható. Az adatlap és a megfelelőségi nyilatkozat a gyártói javaslatokkal és rendszergazdai kivitelezési utasításokkal együtt érvényes.Tűzállósági osztály: A1 (nem éghető)

 

Frontrock Max E 100 mm

Frontrock Max E 100 mm

 

 

vastagság m2/csomag hővezetési tényező W/mk testsűrűség kg/m3
70 mm 1,8 0,036 80  
80 mm 1,8 0,036 80
100 mm 1,2 0,036 80
120 mm 1,2 0,036 80
140 mm 1,2 0,036 80  
160 mm 1,2 0,036 80  
180 mm 1,2 0,036 80  
200 mm 1,2 0,036 80

 

 

Országos lefedettség! Mindenhol elérhetőek vagyunk. HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre!

 

 

További rockwool kőzetgyapot raktárkészletünk:

Tetőszigetelő anyagok Homlokzati szigetelőanyagok Lépésálló szigetelőanyagok Többcélú szigetelőanyagok

tetőtér szigetelőanyagok

tetőtéri anyagok

homlokzati anyagok

homlokzati anyagok

lépésálló anyagok

lépésálló anyagok

többcélú anyagok

többcélú anyagok

Deltarock Frontrock Steprock ND Multirock
Dachrock Frontrock MAX E Steprock HD Fixrock
Airrock-LD RP-PL RT-U Fixrock FB1
      Airrock ND
      Airrock XD
      Airrock HD
      Airrock ND-FB1

 

 

Partneroldalaink: http://kozetgyapotarak.hu/ http://kozetgyapotakciok.hu/ – http://szigetelesar.hu/

További anyagaink:  GIPSZKARTONOK RENDSZERSZINTEN http://gipszkartonarak.hu/

A Rockwool Frontrock Max E 100 mm-es kiváló homlokzati hőszigetelő anyag!