Deltarock 150 mm

Rockwool Deltarock 150 mm – tetőtéri hőszigetelés – 1000 x 600 mm-es kőzetgyapot tábla szarufák közé.

 

Szarufák közé alkalmazható kitűnő kőzetgyapot hőszigetelés! Kiegészítő szigetelésként javasoljuk a rockwool multirock terméket 50 – 100 – 150 mm vastagságban. Deltarock 150 mm táblaméret: 1000×600 mm. Hővezetési tényező 0,037 W/mk. Testsűrűség 35 kg/m3

Hívjon és mi segítünk. Budapesti raktárainkban mindig van rockwool termék.

Rockwool

 

Deltarock 150 mm – árak

TerméknévVastagságKiszerelésBruttó ár/m2
Rockwool Deltarock100 mm3.6 m2 / csom1462 Ft
Rockwool Deltarock150 mm2.4 m2 / csom2194Ft

 

További termékekről – árakról érdeklődjön. Egy árajánlatot megérünk. A bal oldalon találnak az ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

Email: info@avgroup.hugipszkartonarak@gmail.com  Telefonszám – kapcsolat 

 

 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr és Nyíregyháza.

Országos lefedettség! Mindenhol elérhetőek vagyunk. Akár házhoz szállítással! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre!

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre!

Deltarock 150 mm

Deltarock 150 mm

Rockwool Deltarock 150 mm kőzetgyapot szigetelőanyagok Budapesten. A rockwool remek, világszínvonalú anyagokat készít. Kiválóak a hangszigetelő anyagaik a homlokzati szigetelőanyagaik és a hőszigeteléseik. A ház minden részére található rockwool kőzetgyapot szigetelőanyag. A rockwool általában táblás kőzetgyapot  – 1000×600 mm – de az ipari szigetelésekben akadnak csőhéjak illetve tekercses anyagok is csupaszon illetve alumínium kasírozottan is.

Amennyiben érdeklődik bármelyik rockwool kőzetgyapot szigetelőanyagok iránt hívjon fel és mi segítünk Önnek. Rengeteg kivitelezővel állunk kapcsolatban akik folyamatosan adják a visszajelzéseket a szigetelőanyagokról. A kivitelezők ismerik igazán az anyagokat!

 

A rockwool deltarock 150 mm anyag tetőtérben szarufák közé alkalmazható táblás kőzetgyapot.  

TERMÉKLEÍRÁS: A rockwool deltarock 150 mm egy műgyanta kötésű, tűzálló, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot szigetelőanyag. 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: A Deltarock 150 mm kőzetgyapot szigetelőanyag különösen alkalmas a tetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Rögzítést nem igényel. Célszerű páraáteresztő tetőfólia alkalmazása és a teljes szarufamagasság kitöltése.Kiegészítő szigetelésként javasoljuk a rockwool multirock 50 – 100 – 150 mm- es vastagságú termékeket. Az anyagokat raktárkészleten tartjuk! 

 

További rockwool kőzetgyapot raktárkészletünk:

Tetőszigetelő anyagok Homlokzati szigetelőanyagok Lépésálló szigetelőanyagok Többcélú szigetelőanyagok

tetőtér szigetelőanyagok

tetőtéri anyagok

homlokzati anyagok

homlokzati anyagok

lépésálló anyagok

lépésálló anyagok

többcélú anyagok

többcélú anyagok

Deltarock Frontrock Steprock ND Multirock
Dachrock Frontrock MAX E Steprock HD Fixrock
Airrock-LD RP-PL RT-U Fixrock FB1
      Airrock ND
      Airrock XD
      Airrock HD
      Airrock ND-FB1

 

A Rockwool Deltarock 150 mm kőzetgyapot tulajdonságai:

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égve csepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jó hangszigetelő, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül. 

CSOMAGOLÁS:

A Deltarock 150 mm – es lemezek Rockwool feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva,bálában kerülnek forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók.

 

 

EGÉSZ ÉVBEN FOLYAMATOS ROCKWOOL HOMLOKZATI RENDSZER AKCIÓT TUDUNK TARTANI!

Partneroldalunk: http://kozetgyapotarak.hu/

További anyagaink:  GIPSZKARTONOK RENDSZERSZINTEN http://gipszkartonarak.hu/