Pamut szigetelőanyag

Pamut szigetelőanyag

Pamut szigetelőanyag

Pamut szigetelőanyag

Újrahasznosított pamutból készül ez a kiváló szigetelőanyag. Végre egy szigetelés ami tényleg nem szúr, nem irritálja a bőrt és a nyálkahártyát! Nem kell használnunk álarcot és kesztyűt! Ez a termék Nyugat Európában már bizonyított és hamar kedvence lett a tudatos vásárlóknak és kivitelezőknek. A szigetelőanyag 85%-a farmeranyag. Évtizedek óta szeretjük és hordjuk a farmert. Soha nem irritálta a bőrünket így az ebből készült szigetelőanyag is biztonságos és természetbarát. Nem kell félni tőle. A pamut szigetelőanyag meleg, puha és olyan érzést ad amit szigetelőanyagnál még nem éreztünk soha. Úgy tűnik újra kell gondolnunk a farmernadrágról eddig tudottakat. Ez az anyag így újból kap 20-30 évet a lakásunkban a falainkban.  

Amennyiben érdeklődnek a pamut szigetelőanyagok iránt kérem, hogy hívjanak. 06-30-958-2915

pamut-szigeteloanyagok-farmernadrag pamut-szigeteloanyag pamut-szigeteloanyagok-6

 

A pamut szigetelőanyag jellemzői: Magas szigetelőérték – Tűzálló – Ökológiai – Alaktartó – Rugalmas – Nem irritáló – Magas hangszigetelés érték – Magas hőtartó képesség – Nedvességszabályozó – Ellenáll a penésznek. 

 

Nyugat Európában nagyon sikeres és népszerű ez a szigetelőanyag mert megtestesíti mindazt amerre elindult a világ. Természetbarát gyártástechnológia, és végfelhasználás. A tudatos építkezők sőt most már az országok is elmozdultak a föld megmentése felé. Szakmánk így próbál részt venni ebben a projektben ami már a gyermekeinkről szól. Európa vezető újrahasznosított pamut szigetelőanyaga. Lakások, középületek, kereskedelmi épületek és sok projekt választotta a pamut szigetelőanyagot. Független és hiteles laboratóriumok által bevizsgált termék mely rendelkezik energiahatékonysági tanúsítvánnyal, környezetvédelmi és egészségügyi nyilatkozattal, illetve minden engedéllyel .

 

A pamutból készült szigetelőanyag alkalmazható minden olyan területre ahová eddig a kőzetgyapotot és üveggyapot szigetelőanyagokat használtuk. Gipszkarton falba hőszigetelésnek vagy hangszigetelésként, tetőterekbe vízszintes födémbe vagy szarufák közé. 

 

pamut-szigeteloanyagok-gipszkarton-falba-2 pamut-szigeteloanyagok-gipszkarton-falba

 

Nézzék meg ezt a videót, hogyan is készül a pamut szigetelőanyag.

 

Az újrahasznosított pamut kiváló hőszigetelő képességű és jó páravezető. Különlegessége, hogy magasabb páratartalom esetén jobb szigetelőképességet érhet el. Favázas vagy boronafalas épületek hőszigetelésére különösen alkalmas. Sokan tetőtér-beépítéseknél is használják. Testsűrűsége 20-60 Kg/m3, hővezetési tényezője 0,035-0,045 W/mK. Egyedül a lépésálló testsűrűségben nem készül ez a termék.

 

pamut-szigeteloanyagok-6

Pamut szigetelőanyag

 

Kizárólag természetes anyagokat használnak fel a pamut szigetelőanyag elkészítéséhez.

 

A szigetelőanyag előállításakor nem alkalmaznak illékony szerves vegyületeket, a végtermékek nem tartalmaznak olyan anyagokat, amik bőrirritációt okoznak, ezért mind a környezet, mind az anyaggal kapcsolatba kerülő emberek számára ideális megoldást jelentenek.

 

A termékek magas szintű minőségi követelménynek is megfelelnek, mind a gombafertőzésekkel szembeni, mind pedig a tűz- és füstellenállóság szempontjából.

 

A pamutból készült hang- és hőszigetelő anyagok 85%-át a textiliparból kikerült hulladékból állítják elő, elsősorban farmer anyagból.  Az egyik legfontosabb textilipari nyersanyag a a pamut, lépten-nyomon találkozunk vele ruházatunkban, lakásunkban, egészségügyi és műszaki textíliákban egyaránt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások lezárva.