Nobasil MPE kőzetgyapot

Nobasil MPE kőzetgyapot. Kiváló kőzetgyapot hőszigetelő anyag. Kivitelezőink ajánlják!! 

Tetőtér beépítéshez, gipszkarton falba és külső falak, padló vagy födémszerkezetek közé, padlás vagy zárófödémre fektetve, gipszkarton álmennyezet fölé. 

 

Nobasil MPE kőzetgyapot

Nobasil MPE kőzetgyapot

Nobasil MPE kőzetgyapot árak.

TerméknévVastagságKiszerelésBruttó ár/m2
Knauf/Nobasil MPE50 mm7,2 m2/ csom693Ft
Knauf/Nobasil MPE100 mm3,6 m2/ csom1386 Ft
Knauf/Nobasil MPN50 mm7,2 m2/ csom472 Ft
Knauf/Nobasil MPN100 mm3,6 m2/ csom945Ft

 

Nobasil MPE kőzetgyapot tulajdonságai.

Tűzállósági osztály: A1 (nem éghető)  –  Testsűrűség: 40kg/m3

3 m2 / csomag  –  5 db / csomag: 

Hővezetési tényező: 0,037 W/mK

Szélesség: 600mm  –  Hosszúság: 1000mm

 

További Knauf Nobasil termékekről – árakról érdeklődjön. Egy árajánlatot megérünk. A bal oldalon találnak az ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket.

Email: info@avgroup.hu,  Telefonszám – kapcsolat  – 06-30-958-2915

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely,Nyíregyháza, Győr.

Országos lefedettség! Mindenhol elérhetőek vagyunk. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! 

Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre!

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre!

 

Vélemények a Nobasil MPE kőzetgyapot anyagról.

Nagyon jó műszaki paraméterekkel rendelkező, megfelelő hőszigetelő és már jónak mondható hangelnyelő tulajdonsággal is rendelkező kőzetgyapot termék. Valós, és ár/érték arányban kedvezőbb alternatívája lehet a Rockwool Airrock LD anyagának, hiszen azonos testsűrűség mellett, a hővezetési tényezőjük is megegyezik.

Használatuk már egyfajta tudatosságot feltételez, hiszen némiképp kompromisszumot jelentenek műszakilag, mégis az ésszerűség határain belül. Akusztikai szigetelésként, főleg könnyűszerkezetes térelválasztó falak hangszigetelő betétjeként alkalmazhatók a leghatékonyabban. Azért is célszerű és hatékony az ilyen jellegű felhasználás, mert az elvárt eredmény mellett a hőszigetelő hatás is megfelelő. Olyan esetekben, amikor a szarufák közötti olcsó, mégis minőségi hőszigetelés a cél szintén lehet egy reális és megfelelő választás.

A gyártó saját leírása a termékről:

Műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült tábla, amely

  • nem éghető,
  • hő- és hangszigetelő, továbbá
  • hangelnyelő,
  • formatartó,
  • öregedésálló,
  • teljes keresztmetszetében hidrofóbizált (víztaszító).

Alkalmazása

Olyan családi házak, középületek és ipari létesítmények hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, ahol nincs nyomásnak kitéve, pl. tetőtérbeépítés, szerelt belső- és külső falak, szerelt padló- vagy födémszerkezetek közé, padlás- vagy zárófödémre fektetve, álmennyezetek fölé.

Termékleírás: Műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült tábla. Anyagjellemzők: nem éghető, hő- és hangszigetelő, hangelnyelő, formatartó, öregedésálló, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált (víztaszító).

Alkalmazása:Olyan családi házak, középületek és ipari létesítmények hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, ahol nincs nyomásnak kitéve, pl. tetőtér beépítés, szerelt belső- és külső falak, szerelt padló- vagy födémszerkezetek közé, padlás- vagy zárófödémre fektetve, álmennyezetek fölé.

 

Nobasil MPE kőzetgyapot :   

A nobasil kőzetgyapot leírása.
Az MPE hő- hang és tűzvédelmi szigetelésre alkalmas, teljes keresztmetszetében víztaszító (hidrofóbizált) műgyanta kötésű kőzetgyapot tábla .
Felhasználás:
Az MPE kőzetgyapot táblát olyan családi házak, középületek és ipari létesítmények hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére tervezték, ahol nincs terhelésnek kitéve, pl. tetőtérbeépítés, szerelt belső- és külső falakhoz, szerelt padló- vagy födémszerkezetek közé, padlás- vagy zárófödémre fektetve, álmennyezetek fölé. Kiváló akusztikai tulajdonsággal rendelkezik, nagyfokú merevsége és megfelelő testsűrűsége miatt optimális családi házak, középületek és ipari létesítmények válaszfalainak hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére.
Műszaki tulajdonságok.
Alapadatok
Hővezetési tényező : λD = 0,035 W/mK
Tűzvédelmi osztály : A1
Jellemzők
• alacsony hővezetési tényező – kitűnő hőszigetelési tulajdonsággal rendelkezik
• nem éghető – (A1) – növeli az épület biztonságát
• kiváló akusztikus jellemzőkkel rendelkezik
• alacsony a páradiffúziós ellenállása
• teljes keresztmetszetében víztaszító (hidrofóbizált)
• ellenáll a mikroorganizmusoknak, rágcsálóknak
• kémiailag semleges – nem lép reakcióba a körülötte lévő anyagokkal
• tömege és formája nem változik hőmérséklet változás esetén sem
• könnyen vágható a kívánt méretre és formára
• biológiailag stabil – helyesen alkalmazva megtartja szigetelési jellemzőit
Többfunkciós anyag.

Nobasil MPE kőzetgyapot. Tetőtér beépítés, szerelt belső- és külső falak, padló- vagy födémszerkezetek közé, padlás- vagy zárófödémre fektetve, álmennyezet fölé. Jó anyag.