Kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés

Kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés. 

Kőzetgyapot - polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés

Kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés

Kőzetgyapot - polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés

Kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés

 

Nagyon fontos, tudni azt, hogy a kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés  alapja a pontos felmérés mert ezzel is nagyot tudunk spórolni! Sőt! Kinek van kedve a maradék anyaggal vacakolni vagy éppen hétvégén megakadni amiatt, hogy elfogyott valamelyik anyag. Na ezért vagyunk mi. Hívjon, egyeztessünk telefonon vagy küldje át a felmérését. A kivitelezői felmérés néha felületes ezért mi szakmai szemmel átnézzük a javasolt anyagokat, azok mennyiségét és ha ha valami “nem stimmel”, sok vagy éppen kevés akkor azt jelezzük Önnek. Ezután mehet a pontos árajánlat. Szeretnénk felhívni a figyelmét egy fontos dologra. A homlokzati rendszerben van két “apróság” aminek a felmérése nélkül nem lehet pontos ajánlatot adni. Ezek a indítóprofil és a hálós élvédő. A hálós élvédő tartalmazza az összes nyílászáró és él folyóméterét míg az indítóprofil az a ház kerülete szintén folyóméterben. 

 

Homlokzati hőszigetelés kivitelezés folyamata.

Egy kis segítség kőzetgyapot homlokzat rendszer kivitelezéséhez. Rockwool Ecorock rendszer felrakása. https://www.youtube.com/watch?v=2dkt4RDbIcM

Valós raktárkészlettel rendelkező homlokzati hőszigetelő rendszer, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Hívjon, és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat. 06-70-683-3330. Jöhet az anyagért! A homlokzati rendszereknél hamar elérhető a gyártó általi ingyenes helyszínre szállítás. Ezt kolléganőnk az egyeztetéskor jelzi. 

 

Raktárainkban kapható szigetelőanyagok minőségi termékek, megbízható gyártóktól. Házuk minden részére tudunk kínálni kiváló minőségű kőzetgyapot, üveggyapot vagy polisztirol szigetelőanyagokat, Kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés rendszereket . Ha gipszkartonra, gipszkarton rendszerre vagy kazettás álmennyezetre van szüksége azt is megtalálja nálunk készleten. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen a termék átvételekor! 

Kazettás álmennyezet árak ITT   –  Gipszkarton árak ITT

 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest 9. és 4. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Győr, Nyíregyháza.

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Telephelyeink címeKészlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest, Soroksári út 164.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Budapest, Ipari park u. 9.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Serfőződombi dűlő 3. 06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Keszthely, Epreskert u. 4. 06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Miskolc, Kiss Ernő út 13.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Nyíregyháza, Kállói út 16.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Szeged, Pulz u. 46/A.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Székesfehérvár, Új Váralja sor 20. 06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Pécs, Közraktár út 14.06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

 

 

 

Intézni való a kivitelezővel.

 1. Kapcsolatfelvétel telefonon
 2. Személyes felmérés (akár ingyenesen)
 3. Munkadíj árajánlatadás email – ben
 4. Visszajelzés
 5. Munkavégzés pontos kezdéssel, szakmai munkával, állványozással, tiszta területtel. 

 

Kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés kivitelezés előnyei.

 • A legjobb befektetés – néhány év alatt visszajön a befektetett pénz a drasztikusan csökkent fűtésszámlával!
 • Nagyobb komfortérzet – megnyert hangszigetelés is.
 • Kedvezőbb fűtésszámla
 • Kevesebb klíma számla
 • Könnyebben értékesíthető értékes ingatlan
 • Környezetünk védelme

 

Milyen vastag legyen a kőzetgyapot – polisztirol homlokzati hőszigetelés?

 

Elsősorban tudnunk kell, hogy az épületünk milyen építőanyagból, téglából készült. A hőszigetelés vastagságának és fajtájának (Polisztirol-kőzetgyapot) kiválasztásánál el kell döntenünk milyen mértékű hőszigetelő értéket szeretnénk elérni. Ebben segítenek a gyártói honlapok. vagy éppen mi kivitelezők. Megoldás lehet energetikai számításokat végeztetni szakemberrel, hogy a házának legmegfelelőbb hőszigetelő rendszer vastagságot találja meg. Igaz lehet, minél vastagabb a hőszigetelés vastagsága annál nagyobb az energia spórolás mértéke, de ez nem teljesen igaz. A túl vastag hőszigetelő anyag okozhat a hőhíd veszélyes helyeken páratorlódást, aminek  káros hatásai lehetnek az épület szerkezeti elemeiben. A túl olcsó termékektől óvakodjunk! Ezek a termékek valószínűleg nem felelnek meg a ma Magyarországon és az EU- ban előírt normáknak. A mi  ajánlásunk polisztirol homlokzatnál a minimum 15cm vastagságú hőszigetelés, míg a kőzetgyapot homlokzati rendszernél a 12-15 cm. Ennél vékonyabb vastagsággal nem érdemes a kivitelezést elkezdni. Az az igazság, hogy ma már nem a hideg ellen kell védekeznünk hanem sajnos a meleg ellen. Mi szakmai emberek is érezzük a felmelegedést amiről annyit beszél a média. Sajnos igaz a hír!

Hozzászólások lezárva.