Kingstone homlokzati hőszigetelő rendszer színek

 

 

Kingstone homlokzati hőszigetelő rendszer színek – vakolatok Budapesten. 

 

Kingstone homlokzati hőszigetelő rendszer színek

Kingstone homlokzati hőszigetelő rendszer színek

Kiváló minőség, magas fedőképesség. Ez jellemzi a KINGSTON színeket – vakolatokat. Nagyon jó homlokzati rendszer! Tartós , élénk színek, olcsó rendszer ár!

A Kingston homlokzati hőszigetelő rendszer színek – vakolatok széles kínálatából válogathatnak. A KINGSTON kínálatában két fajta anyag közül választhat. Homlokzatfestékek és homlokzati vakolatok illetve lábazati vakolatok.

Kingstone homlokzati hőszigetelő rendszer színek – vakolatok Budapesten. 

Kingstone gyári színlistát ITT megtekinthet!  Rendelhető IMAGINE színkártya alapján.

 

Texturato Exterior Paint homlokzat festék 260 színben.

 • Kiváló fedőképességű anyag
 • Mosható felületet biztosít,magas kopásállósággal.
 • Részleges páraáteresztő képességű.
 • Időálló, jól bírja az erős UV sugárzást, színtartó anyag!

 

Terra Exterior Paint homlokzat festék rendelhető 60 pasztell színben.

 • Légáteresztő képessége teszi lehetővé a régi építésű épületek, vályogházak homlokzatainak festését.
 • A falfesték fedőképessége kiváló, használata gazdaságos.
 • Kopásállósága magas, rendkívül színtartó
 • Használható kőzetgyapot homlokzati rendszerekhez is.
 

Tartós és olcsó Kingstone homlokzati hőszigetelő rendszer színek – vakolatok

A KINGSTONE kiváló minőségű kültéri homlokzati falfesték (Texturato és Terra  homlokzatfesték) kiváló ár/érték aránya miatt igen kedvező, páraáteresztő képessége közepes, viszont víztaszító képessége kitűnő, uv sugárzással szemben ellenálló. Homlokzati felületek védelmére magas minősége révén igen alkalmas. Vízzel hígítható és egészségre teljesen ártalmatlan anyag.
Alkalmas régi és új homlokzati felületek felújító festésére, esztétikailag igen dekoratív és tartós bevonatot képez. 

 

Kingstone homlokzati hőszigetelő rendszer színek – Nagyon jó színtartó anyag!

 

Valós raktárkészlettel rendelkező homlokzati hőszigetelő rendszer, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Hívjon, és kolléganőnk már nézi is a számítógépen a készletet és az árakat. Jöhet az anyagért! A homlokzati rendszereknél hamar elérhető a gyártó általi ingyenes helyszínre szállítás. Ezt kolléganőnk az egyeztetéskor jelzi. 

 

Kazettás álmennyezet árak ITT   –  Gipszkarton árak ITT    –    Szigetelőanyag árak ITT

 

Telephelyeink címe és elérhetőségeik.

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. kerület06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Budapest 4.kerület06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Keszthely 06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Miskolc06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Nyíregyháza06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Szeged06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Székesfehérvár 06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Pécs06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

Homlokzati vakolatok.

A vödrös akril és szilikon (páraáteresztő) valamint zsákos homlokzati vakolatok óriási választékban vásárolhatóak meg. Polisztirol bevonatrendszerekhez a Terra 1,5 mm-es vakolat 60 színben míg a Texturato 2 mm-es vakolat 260 színben rendelhető. Texturato és Szilikon homlokzati vakolatok színtartóssága, és időtállósága kiváló! 

Új vékony vakolat került forgalomba zsákos kivitelben, légáteresztő tulajdonsággal. Az ellenőrzött és kiváló gyártástechnológiának és a kiváló anyagminőségnek köszönhetően felhasználóbarát vakolatot kínálunk vásárlóinknak, nagyon könnyen felhordható és könnyen strukturálható, egységes felületet képez.

 

TERMÉKNÉV: TERRA, DÍSZVAKOLAT

 • KAPART: 1.5 mm 
 • DÖRZSÖLT: 2.0 mm
LEÍRÁS/ANYAGÖSSZETÉTEL:
Felhasználásra kész, vizes hígítású, pasztaszerű díszvakolat, külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát, természetes ásványi töltőanyagokat, acryl kötőanyagot és tulajdonságjavító töltőanyagokat tartalmaz.Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időt álló tulajdonságokkal rendelkezik. Rendelhető IMAGINE színkártya meghatározott színeiben.
ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Új és régi homlokzatok dekoratív, időjárás állóbevonataként. Beton vagy hagyományos simító vakolatokra, illetve a KING STONE homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatának.
ALAPFELÜLET JELLEMZŐI:
Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen sík, homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívó különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a vakolat nem alkalmazható. 

 

 

 

TERMÉKNÉV:  TEXTURATO, DÍSZVAKOLAT
 • KAPART: 1.5 mm, 2.2 mm
 • DÖRZSÖLT: 1.4 mm, 2.0 mm
 • ROLLER: hengervakolat
LEÍRÁS/ANYAGÖSSZETÉTEL:
Felhasználásra kész, vizes hígítású, pasztaszerű szálerősített díszvakolat, külső és belső igényes falfelületekre, mely környezetbarát, természetes ásványi töltőanyagokat, acryl kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időt álló tulajdonságokkal rendelkezik. Kültéri, beltéri felhasználásra egyaránt.  Rendelhető IMAGINE színkártya alapján. 
ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Új és régi homlokzatok dekoratív, időjárás álló bevonata, beton vagy hagyományos simító vakolat esetén, illetve a KING STONE EPS homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolata. 
ALAPFELÜLET JELLEMZŐI:
Az alapfelület szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen sík, homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a vakolat nem alkalmazható.
ALAPOZÁS:
Kizárólag a GROUND TT – VAKOLATALAPOZÓ használható, melynek színe a színező vakolattal megegyező árnyalatú legyen. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! A GROUND TT vakolatalapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C–+25 °C között legyen. Az alapozót a kötés ideje alatt csapadék nem érheti! A GROUND TT vakolatalapozóról részletes információt talál a termék adatlapján.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*