Infrafűtés

Infrafűtés, fűtőfólia gipszkarton falba, mennyezetbe, padlóba ROCKWOOL kőzetgyapot hőszigeteléssel.

Tény, hogy az infra panelek közel 100 %-ban hasznosítják az elektromos energiát, és semmilyen melléktermék nem keletkezik a fűtés során. Ez elegendő ahhoz, hogy az adott épület jó minősítést érjen el egy energiahatékonysági vizsgálaton.

 

Elsődleges rendszerként az infrafűtés különféle módokon alkalmazható. Használható padlófűtésként, gipszkarton fal és gipszkarton mennyezet fűtésként egyaránt. INFRA FŰTÉS az AV GROUP KFT – től. Ez a fűtési technológia hosszútávon megéri az árát, kitűnő befektetés. Sokkal kellemesebb érzetet nyújt minden más fűtési lehetőségektől. Sokan szenvedünk a por allergiától és ez fűtési rendszer ennek legyőzésében is sokat segít!!!  

 

A harmadik generációs infrafűtéssel, fűtőfóliával kapcsolatban információért érdeklődjön az info@avgroup.hu email címen.  Küldje el a helyiség vagy a fal méretét és adunk egy árajánlatot rá.  A fűtőfólia rendszert természetesen szakképzett szakemberek szerelik be.  

 

Van most egy jó kis lehetőség. 4990 ft-ért egy kész kipróbálható infra fűtőfóliát adunk amit csak be kell dugnia a konnektorba!!! és megérezheti, hogy mit tud az infra fűtőfólia a valóságban és egy könyvet ami segít az intelligens fűtőfólia rendszer megértésében, tervezésében és segít egy jó döntést hozni!!  A könyv  részletesen mutatja be a jelenleg elérhető fűtési rendszerek előnyét, hátrányát. Megmutatja , mik a jelenleg használható legmodernebb szigetelési anyagok, amik segítségével drasztikusan csökkentheti fűtésszámláját.

A könyv tartalmaz egy “ellenőrző listát”, ami végig vezeti a kivitelezés előtti és utáni teendőkön. Rendelje meg a könyvet és a gyorsaságát MOST egy 10.000 Ft értékű működő 0,5 x 0,5 m-es intelligens fűtőfóliával honoráljuk az érdeklődést!

 

 

Fűtőfólia

Infrafűtés – fűtőfólia

Az infrafűtés egyenletesen és állandóan tölti fel a padlót, mennyezetet, falat meleggel és egyenletesen adja le az energiát. Úgy van ez, hogy ezzel a technológiával simán kiválthatja a gázfűtés minden formáját.

Nincs többé szálló por a gáztól, nincs többé “süt a padló vagy fal” szindróma”. A levegő kellemesen melegszik. A porra érzékenyek, allergiások minőségi változást fognak érezni.  

2015 legnagyobb újítása a harmadik generációs intelligens fűtófólia. A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtési rendszerekhez képest.

Nincsen szállópor, nincsen elektromos szmog és kiküszöbölhető az allergia is!

Infrapanel fogyasztása

Egy infrapanel mindig pontosan annyit fogyaszt, amekkora teljesítmény rá van írva. De ami ennél is fontosabb pontosan ennyi KÖZVETLEN fűtési energiát is ad le! Pl. egy 500 W-os infrapanel 0.5 kWh-t, egy 200 W-os infrapanel pedig 0,2 kWh-t és így tovább. Miért is fontos a közvetlenül leadott fűtési energia? Hiába a 105-110% -os hatásfok némely fűtőberendezésnél, ha azok a teljesítményük jelentős részét a hőközvetítő anyagok felmelegítésére használják és a kiáramló égéstermékekkel elveszítik! 

Az infrafűtés rövid időn belül képes felmelegíteni a padlót vagy a falat. Mind az új építésű házaknál vagy egy lakás felújításnál a legjobb megoldás az infrafűtés, intelligens fűtőfólia. Nem a legolcsóbb befektetés de rövid távon is megtérül. Felhasználási terület: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés.

Infrafűtés

Infrafűtés

Ez a fűtési rendszer nem igényel karbantartást és évtizedeken keresztül gond nélkül üzemeltethető. 
Legfőbb tulajdonsága az új 3. generációs infra – fűtőfóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges. A fűtőfólia használható egyedi vagy kiegészítő fűtésként gipszkarton falakban és mennyezetekben egyaránt vagy teljesen kiválthatja a gázfűtést.

 

Az infrafűtés alkalmazásakor ajánlott és javasolt a felület hőszigetelése is!

Infrafűtés - gipszkarton álmennyezetben

Infrafűtés – gipszkarton álmennyezetben

A gyártók sokféle anyaggal kísérletezve rájöttek, hogy a hagyományos anyagok esetében a levegőnél jobb hőszigetelés nincs.

A kérdés hogyan lehet „becsomagolni” vele az épületet, vagy hogyan lehet bezárni valamibe a levegőt úgy, hogy a gyártási költségek minimálisak legyenek.

A leggyakrabban használt hőszigetelő anyagok a következők:

 Ezek a szigetelőanyagok A1-es besorolású, anyagában sem éghető szigetelések. 

  1. Kőzetgyapot – ROCKWOOL
  2. Üveggyapot – URSA és KNAUF

A fűtőfólia, gipszkarton, kazettás álmennyezet, hangszigetelő vagy hőszigetelőanyag rendszerekről, árakról érdeklődjön: Telefon: 06-30-958-2915 email: info@avgroup.hu

Gipszkarton és szigetelőanyag raktáraink – telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr.

Hozzászólások lezárva.