Homlokzati szigetelőanyagok

Homlokzati szigetelőanyagok kőzetgyapotból és polisztirolból szállítással.

Rockwool Frontrock Max E

Kőzetgyapot homlokzati szigetelőanyagok

Polisztirol homlokzati szigetelőanyagok

Polisztirol homlokzati szigetelőanyagok


Valós raktárkészlettel rendelkező SZAKÁRUHÁZ  vagyunk. Üveggyapot-kőzetgyapot-polisztirol termékek és szigetelőanyagok széles választékát találja meg raktárainkban! Homlokzati szigetelőanyagok akár azonnal, raktárról, szállítással!

Kőzetgyapot homlokzati rendszerből jó szívvel a ROCKWOOL homlokzati hőszigetelő rendszert fogjuk kiajánlani. Mi rockwoolosok vagyunk. Kiváló és napi a kapcsolatunk a céggel és a területi képviselőikkel. Remek szakemberek aki azonnal tudnak segíteni!  Kivitelezőink és egyéni vásárlóink többsége rockwoolt használ szinte a ház szigetelések minden részébe. Szerintünk sem tévednek! A rockwool termékek kiváló szigetelőanyagok! A Baumit homlokzati rendszerek is a rockwool frontrock max e homlokzati szigetelőanyaggal vannak többségében kiajánlva.

Polisztirol/Eps homlokzati rendszerekből már jóval nagyobb a tülekedés a piacért. Nálunk a Baumit amelyik a befutó. A BAUMIT kitalálta, hogy területi képviselőik kimennek a helyszínre és szakmailag segítenek akár a felmérésben is. Ez nagyon jó ötlet volt. Nagyon sokan érdeklődnek ezért a Baumit rendszerekről mert ez talán jobb mint egy akció mert a szakmai segítség megfizethetetlen!

A magyar gyártók közül kiemelkedik a Kingstone polisztirol homlokzati rendszer akinek a színei világbajnokok! A KINGSTONE rendszer stabil, mérettartó és igen népszerű EPS  polisztirol homlokzati rendszer.

Nem utolsósorban szeretnénk kiajánlani a Graymix polisztirol homlokzati rendszereket. A Graymix márkanév alatt forgalmazott termékek a legkiválóbb hazai alapanyagokból, Magyarországon készülnek az elérhető legmodernebb technológiák alkalmazásával és megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Tényleg jó kis rendszer rengeteg homlokzati projekt nyertese nem véletlenül!

Mi ezekkel a homlokzati rendszerekkel foglalkozunk, de minden gyártót elérünk azonnal. Hívjon és mi nagyon gyorsan adunk egy remek árajánlatot! Tegyenek próbára! 06-30-958-2915

 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr. Országos partnerhálózat!   

Homlokzati rendszerekről, kiegészítőkről, aktuális raktárkészletről, árakról érdeklődjön a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email – címen.

 

A bal oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

Kivitelezőknek, homlokzati projektekre egyedi árakat adunk!

 

ROCKWOOL kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés AKCIÓ

Elindult a Rockwool kőzetgyapot homlokzati szigetelőanyagok időszaka. A tavasz és az  ősz a legoptimálisabb évszak a homlokzatok szigetelésére. Nincs tűző nap ami nagyon megnehezíti a munkát. A homlokzat szigetelése nyáron érezhetően kellemes hűvöset biztosít a lakásban míg télen biztosítja a kellemes meleget a legkisebb energiafelhasználás mellett. Sokat takarékoskodhatunk a rockwool homlokzati hőszigetelő rendszerrel. 

A Rockwool homlokzati hőszigetelő rendszer jobb befektetés mint egy banki betét!  Kb 40-55%-al csökkenhet a gázszámlája, fűtés számlája azonnal!  Még az alaprendszer is teljesen megváltoztatja a komfortérzetét, lakása klímáját, ráadásul azonnal megérzi a pénztárcáján is! 

Kérjen tőlünk árajánlatot és mi  kiteszünk magunkért, segítünk Önnek egy jó árajánlattal és szakmai tanácsokkal. Amennyiben csak szakmai kérdése van akkor is keressen minket bátran.06-30-958-2915

 

ROCKWOOL homlokzati hőszigetelés

ROCKWOOL homlokzati szigetelőanyagok

 

A tavalyi évben polisztirol és kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer megrendeléseinknél a 10 – 15 cm-es homlokzati rendszer volt az átlag. 8 cm alatt kevés az érdeklődés és a vásárlás. Forgalmazott homlokzati szigetelőanyagok vastagsága a 8 – 10 – 12 – 14 – 15 – 20 cm volt nálunk. 

Rockwool Ecorock FF homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő rendszer – A MINŐSÉG!

Elindult a ROCKWOOL homlokzati hőszigetelés időszaka. A hazai kőzetgyapot homlokzati rendszerek legjobb minőségű rendszere! Kiváló világszínvonalú gyártó a Rockwool aki piacvezető szinten minden kőzetgyapot termékével!  

 

A Rockwool kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés anyagai. 

Az ECOROCK FF kőzetgyapot rendszer kizárólag Frontrock Max E kőzetgyapottal rendelhető.

  • Frontrock Max E kőzetgyapot tábla    
  • ZZ-ECOROCK kőzetgyapot ragasztó
  • AKE üvegszövet háló
  • PT-ECOROCK Grunt M vagy S-T alapozó
  • ECOROCK SIL vagy S kapart, illetve dörzsölt hatású vékonyvakolat. 
  • Fémszeges, hőhídmentes dűbel
  • Alumínium indítósín
  • Beütő dűbel indítósínhez

Lélegző, páraáteresztő hőszigetelő rendszer kőzetgyapotból


 

Felhasználási terület

A rockwool kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer különösen alkalmas meglévő régi és új épületek homlokzatának páraáteresztő, nem éghető hő- és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására. A vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lapok tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és tűzállósági fokozatú épületeknél korlátozás nélkül beépíthetők.

 

A kőzetgyapot homlokzati rendszer felépítése:
– Homlokzati, vakolható kőzetgyapot hőszigetelő lap
– Speciális, kőzetgyapothoz való, páraáteresztő ragasztó
– Üvegszövet háló
– Szilikon alapozó szilikon vakolathoz
– Páraáteresztő vödrös SZILIKON vakolat                                                                                                                       – Indítósín                                                                                                                                                                         – Hálós élvédő                                                                                                                                                                   – Fémszeges dűbel

 

FONTOS!
A rendszerhez csak vakolható homlokzati kőzetgyapot hőszigetelő lap, és speciálisan kőzetgyapot ragasztásához való páraáteresztő ragasztó, és páraáteresztő vödrös (szilikon) vakolat használható! Így lesz a rendszer teljes keresztmetszetében lélegző, páraáteresztő és hosszútávon működő.

 

 

Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelés

 

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

 

 

A polisztirol homlokzati hőszigetelés a tavalyi évben megrendeléseinknél a 10 – 15 cm-es rendszer volt az átlag. 8 cm alatt már nem szokványos sem az érdeklődés sem a vásárlás kivétel amikor utólagos homlokzati hőszigetelést keresnek a már meglévő homlokzati rendszerre. Forgalmazott homlokzati szigetelőanyagok vastagsága a 8 – 10 – 12 – 14 – 15 – 20 cm volt nálunk. 

 

A KINGSTONE polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer Texturato vagy TERRA ragasztóval, kiváló anyagokból álló rendszer, olyan vásárlóknak akik nem szeretnének vakolatot vásárolni épületük homlokzatára. Hőszigetelés és vakolat kiegyenlítés egyszerre! Ha Önnek egy megbízható, ár-érték arányban a legjobb polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszerre van szüksége, akkor válassza a KingStone homlokzat szigetelő rendszert!

A Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelés azoknak a vásárlóknak ajánlott akik nem szeretnék színezni, vagy már megvették homlokzatukra a falfestéket vagy a vakolatot. Megvásárolhatóak 4cm vastagságtól. Kérje árajánlatunkat. A Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelő rendszer kivitelezése esetén a műanyag dübel használata ajánlott a polisztirollapok rögzítésénél. A dűbel méretet úgy válasszuk meg, hogy a falazatba legalább 4-5 cm mélységig befúródjon A homlokzati hőszigetelő alaprendszer kivitelezése közben a hőmérséklet +5°C fölött legyen, valamint esős, párás, ködös időben illetve tűző napon ne alkalmazzuk.

 

Kingston TERRA homlokzati hőszigetelés – alaprendszer árak

MegnevezésVastagságÁr/m2
TERRA homlokzati hőszigetelő alaprendszer4 cm1056 Ft
TERRA homlokzati hőszigetelő alaprendszer5 cm1209 Ft
TERRA homlokzati hőszigetelő alaprendszer6 cm1377 Ft
TERRA homlokzati hőszigetelő alaprendszer7 cm1534 Ft
TERRA homlokzati hőszigetelő alaprendszer8 cm1798 Ft
TERRA homlokzati hőszigetelő alaprendszer10 cm1974 Ft
TERRA homlokzati hőszigetelő alaprendszer12 cm2282 Ft
TERRA homlokzati hőszigetelő alaprendszer15 cm2750 Ft

Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelés – alaprendszer árak

MegnevezésVastagságÁr/m2
Texturato homlokzati hőszigetelő alaprendszer4 cm1,098 Ft
Texturato homlokzati hőszigetelő alaprendszer5 cm1,255 Ft
Texturato homlokzati hőszigetelő alaprendszer6 cm1,412 Ft
Texturato homlokzati hőszigetelő alaprendszer7 cm1,569 Ft
Texturato homlokzati hőszigetelő alaprendszerr8 cm1,726 Ft
Texturato homlokzati hőszigetelő alaprendszer10 cm2,040 Ft
Texturato homlokzati hőszigetelő alaprendszer12 cm2,354 Ft
Texturato homlokzati hőszigetelő alaprendszer15 cm2,825 Ft

TERRA HOMLOKZATI HŐSZIGETELŐ RENDSZER 1,5 mm KAPART VAKOLATTAL

MegnevezésVastagságVakolat típus Ár/m2
Kingston TERRA homlokzati hőszigetelő rendszer színnel4 cm1,5 mm kapart1,649 Ft
Kingston TERRA homlokzati hőszigetelő rendszer színnel5 cm1,5 mm kapart1,799 Ft
Kingston TERRA homlokzati hőszigetelő rendszer színnel6 cm1,5 mm kapart1,949 Ft
Kingston TERRA homlokzati hőszigetelő rendszer színnel8 cm1,5 mm kapart2,249 Ft
Kingston TERRA homlokzati hőszigetelő rendszer színnel10 cm1,5 mm kapart2,549 Ft
Kingston TERRA homlokzati hőszigetelő rendszer színnel12 cm1,5 mm kapart2,849 Ft
Kingston TERRA homlokzati hőszigetelő rendszer színnel15 cm1,5 mm kapart3,299 Ft

TEXTURATO HOMLOKZATI HŐSZIGETELŐ RENDSZER 2 mm DÖRZSÖLT VAKOLATTAL

Megnevezés VastagságVakolat típusÁr/m2
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel2 cm2 mm dörzsölt1,624 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel3 cm2 mm dörzsölt1,781 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel4 cm2 mm dörzsölt1,938 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel5 cm2 mm dörzsölt2,095 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel6 cm2 mm dörzsölt2,252 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel7 cm2 mm dörzsölt2,409 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel8 cm2 mm dörzsölt2,566 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel10 cm2 mm dörzsölt2,880 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel12 cm2 mm dörzsölt3,194 Ft
Kingston TEXTURATO homlokzati hőszigetelő rendszer színnel15 cm2 mm dörzsölt3,665 Ft

 

 

Kingstone polisztirol homlokzati szigetelőanyagok – hőszigetelő rendszer akció!!!

A Kingstone polisztirol homlokzati hőszigetelő alaprendszer a legjobb megoldás, ha még nem szeretné leszínezni az házát, de tökéletes hőszigetelésre van szüksége! A 8 – 10 – 12 – 15 cm-es hőszigetelő rendszerünk rendelkezik az egyik legjobb ár/érték aránnyal, ez egy olyan polisztirol homlokzat rendszer, amely még évekig korszerűen szolgálhatja az ingatlantulajdonost!