Homlokzati szigetelőanyag árak

 

Homlokzati szigetelőanyag árak 

 

Homlokzati szigetelőanyag árak

Homlokzati szigetelőanyag árak

 

Kőzetgyapot homlokzati szigetelőanyag gyártóink: Rockwool és Knauf

Polisztirol homlokzati szigetelőanyag gyártóink: KingstonGraythermBachl/NikecellAustrotherm.

 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi valamelyik termék, rendszer árára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. Telefonos érdeklődés:  06-30-958-2915

A normál méretű homlokzati rendszerek megközelítik a gyártók általi ingyenes szállítást. Ez gyártónként változik. 18 – 20 m3 közötti mennyiségekről beszélünk ami egy átlagos 10 – 15 cm-es  rendszer esetében azonnal teljesülhet. Ha csak egy kicsi hiányzik akkor azt mi kibrusztoljuk a gyártóktól Önöknek! Általában sikerülni szokott.

Csak akkor tudunk pontos és hiteles rendszer árajánlatot adni ha van pontos felmérésük. Mi nem akarunk a honlapokra megközelítő rendszer árakat tenni mert később joggal hihetik hogy becsapták Önöket. Inkább egyeztessünk telefonon percek alatt mint az email-ek tengerében elvesszünk. A kiegészítők felmérésében rejlik a “csapda”. Mérjék fel a felületeket, ablakok méreteit, lábazat magasságát, élek sarkok hosszát, és az indító profilok hosszát. Ha ez megvan akkor egy levélváltással pontos árajánlatot fogunk adni. Köszönjük a segítségüket!

Egyeztessünk: info@avgroup.hu  –  06-30-958-2915

 

Homlokzati szigetelőanyag árak – rendszerben – szállítással!

Homlokzati hőszigetelést tervez? Kérje ki szakember véleményét. Szívesen segítünk a választásban! Télen nehezen melegszenek fel szobái és gyorsan kihűlnek?  Nyáron ellenben klíma nélkül elviselhetetlen a meleg? Gyanús, hogy nincs szigetelve az épülete, vagy a homlokzati hőszigetelő rendszere nem az elvárásoknak megfelelően működik?!  

 

Hány centiméter legyen a homlokzati szigetelés vastagsága?

Ezen a linken/oldalon összegyűjtöttünk néhány fontosabb homlokzati témát. Kattintson IDE. Vannak benne tapasztalati leírások amik segíthetnek a homlokzati hőszigetelő rendszer kiválasztásában.

 

 

Az is könnyen meglehet, hogy sokkal magasabb gázszámlát fizet a kelleténél!

Polisztirol és kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszereinkkel mi tudunk Önnek segíteni. Kérjen árajánlatot és mi kiteszünk magunkért egy igazán jó árajánlattal.

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr. Országos partnerhálózat!   

További termékekről kiegészítőkről kérem érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915-es telefonszámon vagy az info@avgroup.hu email – címen.

 

A nálunk forgalmazott homlokzati szigetelőanyag  rendszerek alkalmazhatóak régi és új épületek homlokzati hőszigetelő burkolatának beton, vakolat és tégla felületek esetén, valamint könnyűszerkezetes cement, gipsz vagy faforgácskötésű lapokból szerelt falra. Régi és új lakóházak, köz- és ipari épületek külső falainak utólagos hőszigetelésére. Minőségi hőszigetelő rendszerek.

 

FIGYELEM!!!

A rovarok, rágcsálók az anyag kifejezetten jó hőérzeti hatása miatt hajlandók beleköltözni, belefészkelni a hőszigetelésbe; ezért úgy kell a lapokat beépíteni, hogy hozzáférésüket meggátoljuk. A polisztirol szigetelés felszíne tartós UV sugárzás hatására megsárgul, porlóvá, rideggé válik. Ezekre nagyon figyeljenek! Amennyiben kérdésük van hívjanak. 06-30-958-2915 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*