Baumit kőzetgyapot homlokzat rendszer

Baumit kőzetgyapot homlokzat rendszer

Baumit kőzetgyapot homlokzat rendszer

 

Mi valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi valamelyik termék árára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. Egy telefonhívást megérünk. 06-30-958-2915

Piacvezető gyártók termékeit forgalmazzuk ahol nem kérdés a minőség. Ilyen gyártó a BAUMIT. Cégünk útja is emellett az filozófia mellett halad. A minőséget nem kell szégyellni és a minőség biztonságot ad! Gyártó, forgalmazó partnerünk és kollégáink szakmaisága magasan képzett. Ez is garancia hogy nálunk Ön jó helyen jár!

 

Baumit kőzetgyapot homlokzat rendszer szilikon és szilikát vakolatokkal.

Minőség és szolgáltatás. Kiváló rendszeranyagok, színek! Szakáruházként kiváló kapcsolattal rendelkezünk a gyártókkal így Baumittal is.

baumit szilikon baumit szilikát

Piacvezető  homlokzati hőszigetelő rendszer gyártó. Magas minőségű termékei és rendszergaranciája miatt méltán kedvelt homlokzati rendszer. A Baumit kőzetgyapot homlokzat rendszer teljes palettáját forgalmazzuk és megrendelés esetén akár ingyenesen házhoz szállíthatjuk!

 

A homlokzati rendszerek esetében nem lehet optimális raktárkészletet tartani ezért érdeklődés esetén a rendszereket gyári szállítással tudjuk biztosítani. Ön megmondja az időpontot és a homlokzat rendszer pontosan érkezik. A Baumit kőzetgyapot homlokzat rendszer az ország minden részébe eljut. 

 

Baumit területi képviselő kollégáink érdeklődésükre elmennek Önhöz és szakmai segítséget adnak a kivitelezéshez. Ez egy nagyon egyedi lehetőség! Szakember segít Önnek a jó döntésben! A homlokzati rendszerek szinte egy életre szólnak ezért lehet fontos és döntő tényező ha a BAUMIT SEGÍT ÖNNEK!

 

Baumit kőzetgyapot homlokzat rendszer anyagok és normáik m2-re lebontva.

Tartalma: Kiváló rendszeranyagok!

  • 1 m² Baumit StartTherm Eco (λ=0,034 W/mK) Homlokzati vakolható kőzetgyapot vagy Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot lap
  • 8 – 12 kg Baumit Starcontact kőzetgyapot ragasztó
  • 1,1 m2 Baumit Startex Üvegszövet háló 145 gr/m²
  • 0,2 kg Baumit UniPrimer Vakolatalapozó
  • 2,8 kg Baumit 2 mm-es Dörzsölt SilikonTop fehér vakolat vagy Baumit SilikatTop vakolat kapart 1,5 mm struktúrával 2,6 kg / m2.

 

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely Nyíregyháza, Győr. Országos lefedettség, akár ingyenes szállítás!  

Baumit termékekről árakról érdeklődhet: Email: info@avgroup.hu –  telefonon. 06-30-958-2915  

Pontos, személyre szabott ajánlatért keressen meg bennünket!

 

Egy árajánlatot megérünk. A bal oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

Segítünk elkészíteni a házát! Küldje az Ön vagy a kivitelezője felmérését és mi nagyon gyorsan megküldjük az árajánlatunkat. Régi szakemberek vagyunk, számíthat ránk és a Baumitra!

baumit logó

Hozzászólások lezárva.