Baumit homlokzati hőszigetelés

Baumit homlokzati hőszigetelés – vakolat – homlokzatfesték – esztrich – glett – gipsz.

 

Baumit polisztirol hoszigeteles rendszer

Baumit homlokzati hőszigetelés

 

A Baumit grafitos polisztirol és rockwool frontrock Max E kőzetgyapot rendszerek piacvezetőek a homlokzati hőszigetelő rendszerekben. Prémium kategóriás termékei, rendszerei vannak melyek igen népszerűek. A Baumit termékeket, rendszereket forgalmazzuk és akár ingyenesen, gyárból leszállítjuk Önnek. 

Valós raktárkészlettel rendelkező szigetelőanyag, álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi valamelyik termék árára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. Egy telefonhívást megérünk. 06-30-958-2915

Piacvezető gyártók termékeit forgalmazzuk ahol nem kérdés a minőség. Ilyen gyártó a BAUMIT is. Kőzetgyapot és homlokzati hőszigetelő rendszerei kiválóak, minőségiek! Cégünk útja is emellett az filozófia mellett halad. A minőséget nem kell szégyellni és a minőség biztonságot ad! Baumit partnerünk és kollégáink szakmaisága magasan képzett. Ez is garancia hogy nálunk Ön jó helyen jár!

 

Baumit termékekről árakról érdeklődhet: Email: info@avgroup.hu –  telefonon. 06-30-958-2915

Egy árajánlatot megérünk. A bal oldalon találnak egy ajánlatkérő modult ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyen próbára minket!  Köszönjük!

 

Baumit homlokzati hőszigetelés

Baumit homlokzati hőszigetelés

Raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület.  Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr.

 

 

 

Baumit homlokzati hőszigetelés - ProTherm

Baumit homlokzati hőszigetelés – ProTherm

Baumit ProTherm

Baumit ProTherm. Baumit EPS homlokzati lap, fehér, expandált polisztirol lemezek kitűnő hőszigetelő tulajdonságokkal. Hővezetési tényező: 0,039 W/mK. 50 x 100 cm-es lapokban.

A Baumit polisztirol hőszigetelő rendszer anyagai:

– Polisztirol lap + Polisztirol ragasztó 5 – 7 kg/m2

– Műanyag dűbel – lapvastagság + 50% = mm

– Üvegháló 145 g/m2 – 100 m2/tekercs

– Hálós élvédő 2,5 fm/szál – Indítóprofil 2,5 fm/szál

– Lábazati XPS polisztirol lap 

– Alapozó (szinezhető) + Homlokzati vakolat vagy festék

Baumit openTherm. A Baumit open homlokzati hőszigetelő lemezek ezüstszürke színűek, különlegesen jó hőszigetelő és páraáteresztő képességű polisztirol lemezek (μ érték=10) grafitőrleménnyel “turbózva”, speciálisan téglához kifejlesztve, a Baumit open klímahomlokzathoz. A lemezek frontoldala felületkezelt, funkciója, hogy kivitelezéskor ne melegedjen át a napsugárzás hatására a sötét színű grafitőrleményt tartalmazó lemez. A Baumit homlokzati hőszigetelés nagyon jó homlokzati rendszer!

 

Baumit opentherm grafitos polisztirol

Baumit homlokzati hőszigetelés – openTherm grafitos

Baumit openTherm

Lélegző, páraáteresztő, grafitos homlokzati rendszer.

Hővezetési tényező 0,040 W/mK

A Baumit grafitos polisztirol hőszigetelő rendszer anyagai:

– Polisztirol lap + Polisztirol ragasztó  5-7 kg/m2

– Műanyag dűbel – lapvastagság + 50% = mm

– Üvegháló 145 g/m2 – 100 m2/tekercs

– Hálós élvédő – 2,5 fm/szál + Indítóprofil – 2,5 fm/szál

– Lábazati XPS polisztirol lap

– Alapozó (szinezhető) + Homlokzati vakolat vagy festék

 

Baumit startherm

Baumit Startherm homlokzati szigetelés

Baumit StarTherm – kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő lemezek. Nem éghető! Hővezetési tényező: 0,036 – 0,039 W/mK.– Baumit StarTherm kőzetgyapot – vagy– Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot– Kőzetgyapot ragasztó 5 – 7 kg/m2– Fémszeges dűbel – lapvastagság + 50% = mm

– Üvegháló 160 g/m2 – 100 m2/tekercs

– Hálós élvédő – 2,5 fm/szál- Indítóprofil – 2,5 fm/szál

– Lábazati XPS polisztirol lap

– Alapozó (szinezhető) + Homlokzati vakolat vagy festék

 

Baumit homlokzati hőszigetelés használható födém és tető hő és hangszigeteléséhez, de a legnagyobb mennyiségben az épületek homlokzatának hőszigetelését oldják meg vele. A polisztirol anyagok különböző keménységben kerülnek forgalomba amit színjelzésekkel kategórizálnak. A beltérben használható tető és válaszfal polisztirol hőszigetelő anyag EXP-30 (1 KÉK CSÍK). A koszorúk és áthidalókba használható polisztirol EPS-70 (2 KÉK CSÍK). Homlokzati hőszigetelésekhez, polisztirol EPS H-80 (1 PIROS CSÍK). A betonfödémekben, aljzatbetonban a lépésálló polisztirol EPS 100 (1 SÁRGA CSÍK). Tető külső oldali hőszigetelésére polisztirol EPS 150 (1 FEKETE CSÍK).

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*